אם...

The Messiah

New member
אם...

היו נותנים לכולם פנ לבחור חמישיה שהם היו רוצים לראות משחקת ביחד של כאילו השחקים האהובים עליכם במי הייתם בוחרים? שלי C-Keith "The Messiah" Closs PF-Jonathan Bender SF-Rasheed Wallace SG-Clyde "The Glide" Drexler PG-Derek Fisher

rub

New member
שלי מנצחת את שלך

שאקיל "ליטפו לי את הזרת אך זה כואב כ"כ" אוניל-סנטר ג´רמיין "אני רק בן 22 אך כה טוב" אוניל-4 ג´יילן רוז-3 ריי "הי גוט גיים" אלן-2 רוד סטריקלנד-1

The Messiah

New member
מות לשאק!

אם הוא לא משחק במשחק הראשון של העונה אני מזיין אותו!!!!! ואם הוא ישקול יותר מ320 פאונד גם ,אין, אני לא אחראי למה שאני יעשה לשמן הפרזיט הזה!!!!!

rub

New member
אחרי רוז אני עוקב מתחילת הקריירה

שלו, שחקן ממש יעיל וטוב וסטריקלד כי שחקן רחוב מהשורה. אני פשוט אוהב אותו

B-BALL

New member
החמישייה שלי

מייקל ג´ורדן (איך לא) פז´ה סטויאקוביץ´ אלן אייברסון דריק נוביצקי שאקיל אוני´ל

The Messiah

New member
נדוש=לא שווה

אל תבינו לנו איזה הרכב היסטורי וקיצ´י תביא איזה משהו מיוחד אנדרגראונד

The Messiah

New member
זה לא ממש תחרות של מי הכי טובה...

כי אם אז זה לא בעיה c-shaq pf-malone sf-pippen sg-jordan pg-isiah thomas אלה מורידים כמעט כל הרכב אבל אין פה אף שחקן שאני אוהב חוץ משאק...

יוסי®

New member
אני אלך על משהו קצת יותר מהעבר.....

סנטר - קארים עבדול ג´אבר עמדה 4 - צ´ארלס בארקלי עמדה 3 - לארי בירד עמדה 2+1 - מג´יק ג´ונסון+מייקל ג´ורדן ואם על חמישיה של כאלה שמשחקים היום - סנטר - אלונזו מורנינג עמדה 4 - קווין גארנט עמדה 3 - גלן רייס עמדה 2 - לטרל ספריוול עמדה 1 - רג´י מילר

B-BALL

New member
חמישיית העבר שלי

1 - מג´יק ג´ונסון 2 - מייקל ג´ורדן 3 - קארל מלון 4 - סקוטי פיפן 5 - קארים עבדול-ג´באר אליפות בהליכה

kirk hammet

New member
שחקנים אהובים ?

סנטר - דיוויד האדמירל רובינסון. משום מה אני אוהב אותו פאוור פורוורד - קווין גארנט , בלי ספק השחקן הכי אהוב עליי. סמול פורוורד -פג´ה , כי הוא אירופאי ויש לי חולשה לאירופאים. שוטינג גארד - בונזי וולס , כי הוא שכונה. רכז - סטאפן מארבורי. והחמישייה שלך הייתה מקבלת תבוסות , איזה שחקנים אתה אוהב ?!?

למעלה