אם...

Kgt1

New member
אם מדובר פה פשוט בשחקנים שאני אוהב

אז אני אלך על משהו כמו (מדובר על שחקנים שמשחקים כיום): אייברסון אייר קרטר קובי שאקיל מוטומבו אולי חמישייה קצת נמוכה אבל בהחלט תותחית. גם כן אליפות בהליכה. אם מדובר על חמישייה היסטורית אז זה קצת משתנה... מג´יק קארים ג´ורדן שאקיל וגם פה כמובן... אייר קנדה!!!! (פטריוט ראפטורי שכמותי...)

Kgt1

New member
מה רצית שאני אשים אותו כרכז? ../images/Emo3.gif

פשוט כתבתי חמישייה בלי תפקידים... בגדול הוא ומוטומבו ביחד קדימה...

ALI G

New member
הטובה בתבל

סנטר- קארים אבדול גאבר- הקלעי מספר אחד בכל הזמנים פאוור פוורד - קארלן מלון - קלעי מספר שתיים בכל הזמנים סמול פאוורד - קווין גארנט - 2.11 מטר של מכונת כדורסל משומנת! שוטינג גארד - מייקל ג´ורדן - ......... רכז -ג´ון סטוקטון - מספר אחד בחטיפות. מספר אחד באסיסטים. השחקן הכי חכם שקיים. מחליפים: סנטר- וילט צמברליין -קלעי מספר שלוש. המציא את המושג סנטר אמיתי@ פאוור פוורד - צ´ארלס בארקלי - כיף לראות אותו משחק. פשוט! סמול פאוור פווורד - לארי בירד - בטח ידוע לכם...... סקנד גארד - אלן אייברסון - אייזיה תומאס משופר רכז - מג´יק גונסון- יכול בעצם להיות מחליף לבד לכולם! בכל התפקידים.

bryant

New member
ואני יגיד לך גם למה, אלי

אולי בסכ"ה יש לסטוקטון יותר אסיסטים, אבל בהיתחשב בזה שג´ון שיחק הרבה יותר שנים, אז הדרך הנכונה זה ליבדוק לפי משחק, ואם באתר nba.com לא היו מבטלים את הנתונים של כל הזמנים ההיתי מוכיח לך שלמג´יק יש אסיסיט אחד יותר מלג´ון(11 לעומת 10+-).

bryant

New member
ועוד משהוא

ה"אסיסטים" של סטוקטון לא מיתקרבים ביופים לאלה של מג´יק, מג´יק היה מביא אליופים, מסירות כמו שג´ייסון וו´ילימס הביא אז עם המרפק, כל ערב, פשוט אין על מג´יק במסירות, אם הוא עושה עכשיו קם-בק(לא הגיוני, אבל בכל זאת) הוא מביא מסירות לקובי-שאק שלא חלמתה עליהם בחיים! זה לא עוד מסירה בפוסט אפ בין ג´ון למלון, כל מסירה זה כמו יד אלוהית כזה, אני ראיתי כמה משחקים שלו(לא בקאם-בק של 92, הוא לא היה בקושר וצריך להוציא את העונה הזאת הקריירה שלו, כמו גם העונה הזאת של מייקל) בקלטת והבנדם על-אנושי. במשפט אחד- הכדורסלן הטוב ביותר בכל הזמנים. עכשיו בטח כמה יקפצו עם ג´ורדן, אז הסיבה היחידה שלא ידעו שמג´יק ברמה של אייר, זה שאין למג´יק טיפה של אגו, בניגוד לאייר שהוא סופראגו.

יוסי®

New member
לא ציינת עובדה חשובה......

שהיא שמג´יק היה אחד השחקנים היחידים שיכל לשחק בכל עמדה שהיא, ובצורה הכי טובה כמעט שאפשר......יכולתו בתור גארד (כך הוא שיחק, עם כל הגובה שלו....) ידועה לכולם, ועליה אין עוררין, אבל הוא יכל (ואף שיחק כמה משחקים כשג´אבר למשל היה פצוע) לשחק כסנטר ובשני תפקידי הפורוורד, והוא היה מעולה בזה. לדעתי מג´יק היה השחקן המגוון ביותר אי פעם, ואם הוא היה הטוב ביותר - על זה אפשר להתווכח, אבל למרות שהוא היה בלייקרס, שהיו ה-יריבים של בוסטון (הקבוצה שלי, עם לארי בירד....) הוא השחקן שהכי הכי אהוב עלי, אחרי בירד כמובן......

bryant

New member
לדעתי כשהוא שיחק כסנטר הוא לא היה

פחות טוב מ ג´בר

יוסי®

New member
אין ספק, שגם כסנטר

מג´יק היה מעולה, אבל אני לא חושב שהוא היה עד כדי כך טוב...... אבל הוא השחקן הכי הכי מגוון שאי פעם כידרר כדורסל, ואם הייתי מאמן והייתי צריך לבחור שחקן לקבוצה שלי, אז הוא היה הבחירה הראשונה שלי, לפני ג´ורדן ובירד, ולמרות שהוא שייך לקבוצה שבתקופתו ממש לא אהבתי, בלשון המעטה (כאוהד בוסטון מסור.....)..... היום ד"א, כבר אין לי שום דבר נגד הלייקרס, ובעיקר בגלל העובדה שהלייקרס היא לא היריבה המושבעת של הסלטיקס, אלא היריבה המושבעת של הסלטיקס זה היא עצמה

חזיר בר

New member
וגם

בירד מחליף של קווין גארנט? לא נראה לי,לארי בירד אולי לא אתלטי כמו גרנט (או כמו סבתא שלי למען האמת),אבל הבן יודע כדורסל. איך אתה יכול בכלל לחשוב על לשים אותו בספסל?

fuzzball

New member
הנה חמישייה ענקית!!! ../images/Emo87.gif ../images/Emo87.gif

בתור סנטר- שאק בתור פאוור פורוורד- קוין גארנט בתור סמול פורוורד- שון מריון בתור שוטינג גארד- אלן אייברסון. בתור פוינט גארד- סטיב פרנסיס

rub

New member
חמישייה עם מלא אגו כישרון אבל אגו

משמע הפסדים כבדים...

RoadKill

New member
החמישייה שלי

מרקוס קאמבי קיית ואן הורן טרייסי מקגריידי אלן יוסטון גייסון וויליאמס

rub

New member
נתון שאולי לא ידעתם על ואן הורן

בכיתה ט´ היה רכז מחונן בגובה 1.81 ואז צמח בקיץ אחד לשתי מטר נהיה מסורבל וקלאמזי ואיבד כל אחיזה בכדור, נעצר בגובה 2.12! והחזיר לעצמו את כישרון הכידרור שד"א למד אותו מאחותו הכדורסלנית...

The Messiah

New member
איזה שחקן כפרה!!!!

אני שמעתי שעונה שעברה הוא היה אמור לעבור ליוטה בעד ביירון ראסל לפי דעתי זה היה יכול להיות טרייד נפלא לשתי הצדדים יוטה היו מקבלים עוד שחקן מוכשר (ולבן) וביירון ראסל היה פותח בני ג´רסי (מרשל פותח ביוטה).

למעלה