אם

talik

New member
אם

אין אני לי מי לי אם אין בי ביבי מי בי? לילי, נו, תראי לי...
 
אם

אין טליק יש שחקנית :) לילי בקשה למסור שהיא לא מראה עד שאתה לא מראה קודם. שחקנית מראה מראה שעל הקיר
 

פייזלי

New member
אם

בארזים נפלה שלהבת. שלהבת מוסרת שהיא מוכנה להראות כי לה כבר אין מה להפסיד.
 

talik

New member
ואם

יש שחקנית יש חברים? שחקנית, בואי תראי לי את ה"שלהבת"... מי צריך את לילי... מימי, מי מילל גבורות ישראל?
 

talik

New member
חברות

במועדון ההימורים של צ´רלי. מועדון ההימורים של צ´רלי כולל מפגשי סנוקר ותחרויות, קזינו כיד המלך במלך שלמה, וקרוז חינם בשיט פאר באילת על ספינת "פרנסיס 4". בחסות המועצה להשלטת ההימורים והאגודה לבעלות על השלט של YES. WOW!
 

lamalo

New member
קרוז

נטמה. זה פרח שאני מאוד אוהב. תשלחו לי בחג? שמח!
 

lamalo

New member
רגע, דפקו בדלת ממבצע טאג לילד המפגר

אמרתי להם שאשתי כבר תרמה בעבודה אמרתי להם. סתם אמרתי, סתם. אשתי בכלל לא עובדת אשתי. ואני בכלל אין לי אשה אני. רווק אני, רווק. למה מי תתחתן איתי, מי. אולי אילה, אבל אף רב לא יזמין אותה לחופה, אז מה יצא לי מזה אז מה. וזיוי בת? כל היום בעבודה, מתי יהיה לה זמן להתחתן איתי מתי. ולי-אור? איך שאני מגיע היא הולכת איך שאני מגיע. אז איך נתחתן איך. ואפי? רק שמלשינים עלינו לדור שני היא באה, כאילו עושה סדר, והולכת עד שהנוסע השמיני מלשין עודהפעם מלשין. השחקנית? תמיד בהצגות. מרים? תמיד בלימודים. או בתפילות או. אקווה? פייזלי? נקודת מוצא? נראה לי קטינות, נראה לי. לא? צעירה לעזאזל? גם היא צעירה, לעזאזל. אז מה נשאר לי מה? לאונן.
 

talik

New member
אני מקווה שלא עלי... אני היחיד

שלא מוזכר במונולוג המאד עגום שלך...
 

lamalo

New member
אל נא בליבך טליק, ממציא טנק המרכבה

וגיבור ישראל - אף בן לא מוזכר במונולוג שלי. לא המתחילן ולא גימל ולא סופטי ולא אתה. מה לעשות. חובב בנות אני. אפילו שאני יודע שזה חריג, אבל מה לעשות - כזה אני. נגד הזרם אני. נגד הרוח. נגד הכיוון. נגד הנגד, אפילו.
 

lamalo

New member
ואגב - חשבתי גם על הנסיכה, אבל

מסתבר שהיא מאוד כועסת עלי. וגם לא נותנת סיבה. תני סיבה! תני סיבה! לא נותנת. אז איך אני אתחתן איתה איך. ככה יפה ככה?
 
../images/Emo9.gif

זה נראה לך פרצוף כועס? חוצמזה, דגים לא כועסים....הם מכסימום שואפים לקצת אוויר מידי פעם. זה הכל. ואגב, אני דגיגה נשואה ואפילו השרצתי פעמיים, אז נסה את מזלך באקווריום אחר :) נ.ה
 

lamalo

New member
יקירתי,

אני מחכה להסבר ממך על המסר התוקפני ממקודם, ועדיין לא קיבלתי. אני עדיין מחכה. החיפזון מהשטן.
 
למעלה