אם

power play

New member
אם

הייתם בליהוק שחקנים למלחמת הכוכבים החדש איפה בעלילה הייתם משלבים את תום או אחד מחברי רדיוהד? סתם רציתי להגיד שראיתי אותו ונהנתי, אבל ראיתי שכבר מתחילים לירות במי שלא מדבר פה על רדיוהד אז.. אני בינתיים הספקתי רק לחשוב שתום חייב להיות אביר ג´דיי, זה פשוט בפילוסופיית חיים שלו. ורציתי להגיד שכשאתם מתווכחים עם מישהו אל תקראו לו "יקירי" זה סתם נראה מסריח..תמצאו משהו חדש,ברצינות זה נראה רע. may the karma be with you =)

root

New member
טוב, נו, אז גם אני...

אם אור אז האור השנייה תמשיך.. האמת אף פעם לא הייתה לי סימפטיה לסרטים האלו במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לי את כל הטרילוגיה בבית ועל זה בין השאר גידלו אותי. מה שכן אפשר היה לקשר למה שאני מתכוונת להגיד: לפני כשבוע, ראיתי לראשונה את "רוקדת בחשכה" עם ביורק. אחד הסרטים הכי קשים, טראגיים ועצובים שראיתי מזה המון המון זמן. ומי שלא בכה בסרט הזה - סתם משחק אותה.. אי אפשר בקטע הסיום שלא פשוט להשבר... קיצור, הסרט בחלקו בנוי כמיוזיקל והשיר "i´ve seen it all" מופיע שם. לתומי, חשבתי שיבקע מקול הבחור (השחקן) קולו של ת´ום יקירנו, אבל כנראה שזו הייתה תמימות. מה שבטוח, מכיוון שעד אז היה לי פאקינג קשה לשמוע את ביורק ו/או לראות אותה, דעתי השתנתה לחלוטין. אני חושבת שה "the best of" שלה שהודיעו שייצא בקרוב יהיה התחלה טובה להתוודע ליוצרת הזו. ואחרי ההודעה הארוכה הזו, אני שוב כל כך ממליצה ללכת ולראות את הסרט הזה דחוף. ערב נפלא (בתקווה שסקרמנטו מנצחת... אמן
)

polyethylene

New member
בהחלט סרט מצויין !!!

ראיתי אותו בסינמטק לפני כשנה, החיסרון היחיד שלו היה שיטת הצילום המעניינת שגרמה לי להרגיש כמו אחת שחלתה באפילפסיה.
הסרט עצמו מעולה, לגביו אין לי תלונות, אבל העיניים שלי בקושי שרדו את הסרט, וכן, גם אני ציפיתי לשמוע את קולו של טום ומה רבה היתה פליאתי (או יותר נכון - אכזבתי), כשהבחור מהסרט שר ולא טום... הויכוח המתמשך ביני לבין השותף שלי עד היום היא איזה גירסה יותר טובה. ד.א. לדעתי צריך להפוך את ג´וני ל- R2D2... יתאים לו להיות רובוט !!!

power play

New member
לא לא לא

שטורונטו תנצח ! "hockey rules! nhl rules!" "גאוות הפורום שלי"

Esmena

New member
יופי. כל האנשים שבכלל לא אוהבים

אותה רואים את הסרט הזה- ואני לא... מה לא תום? ראיתי את הסצינה הזאת, והייתי בטוחה שזה הוא. יש לי שעווה באוזניים, כנראה. בכולופן, בטח משמיעים את זה בסוף הסרט. טוב, אז בהצלחה עם ההיכרות. אני בטוחה תיהני את... ואם את צריכה איזושהי עזרה, אני תמיד כאן
(חוץ מכשאשר אני לא) וסטארוורס? רדיוהד בסטארוורס? א´נסינק היו אמורים לשחק שם... אז אני לא יכולה אפילו להזכיר את רדיוהד באותו משפט עם מישחק בסרט הזה. מצמרר ומפכס. הייתם מאמינים שאף פעם לא ראיתי סרט מהסדרה הזאת?(כמה קטעים בטאוור רקורדס בעת קניית Simian Dremes- אני בטוחה שיש שגיאה- של הסמשינג זה לא נחשב נכון?
) אני דווקא הייתי בעד מכבי ספרטה. הם היו צריכים לעלות לשחק את נגד ישראל (אל תגידו לאבא אדיפוס שאמרתי את זה
)

Esmena

New member
שעווה באוזניים?לאיזה תהומות אני

מיתדרדרת? נסכם על קציפת תותים באוזניים?

lazy

New member
טוב

הרשו לי לחלוק אין לי בעיה עם קיטש בדרך כלל , ואין לי בעיה עם סרטים קשים אבל לדעתי הסרט הזה היה "מלאכותי" מידי. כל הבכי והשטיקים הפכו אותו למאד לא אמיןץ ואם תוסיפו את כל שירי המחזמרים בסופו של דבר מתקבל סרט בינוני למדי. זאת דעתי לפחות , שלפחות מספר אנשים שאני מכיר מסכימים איתה. המלצות לסרטים חזקים: אמריקן X בנים אינם בוכים רקוויאם לחלום אלו רק מספר דוגמאות לסרטים הרבה יותר טובים בקשר למוזיקה שלה , אני לא אוהב את הקול שלה , כך שאין לי ממש סיבה לשמוע אותה. בנוסף אני גם לא אוהב את הסגנון שלה. אבל כמובן , "נאלצתי" לקנות את הפסקול בגלל תום

Esmena

New member
אלוהים אדירים, אתם קונים דיסק שלם

בגלל שמוזיקאי שאתם אוהבים משתתף בשיר אחד ? מילא להוריד! קריפי
סליחה על סיגנון הדודה הפולנייה

רדיוהד בטח

היו מופיעים בפני חיילי הסער של האימפריה בפאבים הגלגטיים המקומיים .

january18

New member
לאאא לי יש אחרת

הייתי רוצה שתום וחבריו יבואו אלי הביתה לבקר אותי ביום הולדת שלי, להגיד לי מזל טוב ולשיר לי שיר אחד (לא יודעת איזה, שהם יחליטו בתור הפתעה! פחח). רעות.

למעלה