אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אווזי הבר?
I Ix²±y²Idxdy§ּ½ New member 13/5/02 #2 אני מכיר אותה את שלהבת. כשזה קרה היתה רעידת אדמה. אני הולך לקרוא לה.
I Ix²±y²Idxdy§ּ½ New member 14/5/02 #9 יופי טופי ../images/Emo151.gif זיוי את לא בכושר היום רוצים לעבור לסבב בדיחות "אמא שלך"? או שנלך לישון מוקדם היום?
יופי טופי ../images/Emo151.gif זיוי את לא בכושר היום רוצים לעבור לסבב בדיחות "אמא שלך"? או שנלך לישון מוקדם היום?
I Ix²±y²Idxdy§ּ½ New member 14/5/02 #11 לכולנו כאן יש אותה אמא ואותו אבא. מאותו זרע ואותה ביצית. כולנו אחים יקרים. בגלל זה יצאנו מפגרים.
ז זיוי בת New member 14/5/02 #13 מה שנכון נכון. אני לא בכושר היום. אבל מחר יום חדש. זיוי [לחוליה החלשה שלום!]
ז זיוי בת New member 14/5/02 #14 ורציתי גם לכתוב: זיוי [כל הכוכבים נופלים. לפעמים] אבל מצניעות התאפקתי.
ז זיוי בת New member 14/5/02 #19 ורציתי לכתוב: זיוי [מכורסמת בקבר] אבל מפחד התאפקתי. [לא טובים לי כל החיוכים האלה לבריאות]
ז זיוי בת New member 14/5/02 #20 ורציתי גם שתראו מי הצליח פעמיים היום עם ה23:23 אבל נראה לי שכבר הלכתם. אז לא נורא, הפסדתם. זיוי [, חיוך אחרון להיום]
ורציתי גם שתראו מי הצליח פעמיים היום עם ה23:23 אבל נראה לי שכבר הלכתם. אז לא נורא, הפסדתם. זיוי [, חיוך אחרון להיום]