עונה=)../images/Emo26.gif
די מעתיקה מהקומונה.. אם לא הייתי רוקדת... הייתי בטח ממשיכה באומנות אחרת.. כנראה שהיום הייתי שוחה או מציירת.. לא הייתי הולכת לעירוני א' ובטח שלא למגמת מחול.. לא הייתי מכירה בנות שהיו איתי ביסודי בכיתה השניה והכרתי אותן רק דרך הסטודיו... גיתית ושוקו היו סתם עוד מתמודדים בנולד לרקוד

בטח הייתי הרבה פחות בוגרת ומודעת לעצמי.. ולא הייתי מכירה כלכךךך הרבה אנשים חשובים לי.. בטח הייתי בטטה

היה לי יותר זמן ללמוד ולהשקיע ובטח הייתי נשארת בנוער העובד.. אם לא הייתי בסטודיו בטח הייתי מעשנת עכשיו.. אם לא הייתי רוקדת בטח גם היו לי פחות ריבים עם ההורים שלי

אם לא הייתי בסטודיו לא הייתי מכירה את המורים המדהימים שיש
אם לא הייתי בסטודיו לא חושבת שהייתי יודעת לצרוב דיסקים

ואם לא הייתי בסטודיו בטוח לא הייתי מכירה המון שירים מדהימים.. אם לא הייתי בסטודיו איפה שאני רוקדת.. לא הייתי יודעת לרקוד.. לרקוד-לרקוד מהנשמה.. כי באף מקום אחר לא הייתי לומדת את זה אם לא הייתי רוקדת בטח היו כבר מאבחנים אותי ומסדרים לי רטלין ממש מזמן.. כי בתכלס הרבה מההיפר והאנרגיות שלי יוצאים על המחול.. [אני באמת היפראקטיבית למי שלא יודע

] אם לא הייתי רוקדת אני בטוחה שהיה לי הרבה יותר קשה להסתדר עם צדדים

כאילו חחח זה ממש עוזר לי לזכור מבחינה חזותית עם כל הצדדים בפינות ובכלל.. למרות שעדיין קשה [למי שלא יודע אני דיסלקטית ימין-שמאל..] פאק. אם לא הייתי בסטודיו לא הייתי מכירה את דליה
[המבינות יבינו=)] ואם לא הייתי בסטודיו קניון גבעתיים היה סתם עוד מקום לצאת אליו [הסטודיו שלנו בקומות משרדים של הקניון..] אם לא הייתי רוקדת לא הייתי יודעת מה זה היפ הופ אמיתי והייתי חושבת שזה הפרחות שרואים בקליפים עם טופ ומכנסונים כשבתכלס זה אמור להיות בדיוק הפוך- טרנינגים וסווטשרטים.. אם לא הייתי רוקדת הארון שלי היה נראה שונה לגמרי.. [לא מבחינת סדר- מבחינת בגדים] אם לא הייתי רוקדת לא הייתי מכירה, פוגשת, רואה ומבינה כל כך הרבה דברים שאני כל כך שמחה שחוויתי.. וזהו.. ואני מחפשת למי להגיד תודה ולא מוצאת
אז אני פשוט שמחה שאני רוקדת ו.. זהו