אם...

Amitush222

New member
אם...../images/Emo40.gif

עשיתי את השירשור הזה גם בקומונה של הסטודיו ויצא נחמד... חשבתם פעם מה היה קורה אם לא הייתם רוקדים
מה היה יכול לקרות
מה לא היה קורה לעולם
את מי הייתם\לא הייתם פוגשים
שוטו=)

einib

New member
סביר להניח..

שהייתי קצת ילדה משועממת כי אני מניחה שאת חוג ציור של היסודי הייתי מפסיקה מתישהו..

tink 16

New member
../images/Emo203.gif הייתי דופקת לעצמי כדור בראש ../images/Emo3.gif

אני לא מבינה איך אנשים יכולים להיות כל היום בבית ולא להתאבד. אני תמיד בוכה על זה שאין לי זמן, ועד שמגיע יום חמישי שיש לי שיעור רק בערב , אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.

אז ככה..

אם לא הייתי רוקדת לא הייתי במשקל של רקדנית הייתי יותר מזה..לפני שנכנסתי לריקוד הייתי ממש מלאה
לא הייתי לוקחת סיכונים [בשבילי מעבר סטודיו הוא כמו סיכון..] לא הייתי יודעת בערך מהו הסיגנון מוזיקה שאני מתחברצ אליו [למרות שאני שומעת שיר מפה שיר משם עדיין יש משהו] לא הייתי שומרת על קשר עם כמה חברות שלי טובות מאוד שאין לנו זמן אחת לשניה אבל אנחנו רוקדות יחד אז זה מחפה..(:)
הייתי נשארת יחסית סגורה ופחות פתוחה לומר את דעתי ועמדתי הייתי נשארת ביישנית מאוווד!
ולא הייתי מכירה כמה אנשים שאני סוגדת להם היום! אה..ולא הייתי נכנסת לפורום הזה אף פעם ושמחה כל פעם מחדש על הכניסה שלי לפה..
נ.ב רעיון מעניין מאוד! מעוניינת לשמוע מה אחרים היו אומרים..:)

../images/Emo129.gifוואי...

אם לא הייתי רוקדת לא הייתי יודעת מה אני הייתי עושה.. בטח מנגנת על איזה אלף חמישים כלים..[גם ככה אני מנגנת כבר על שניים..] וואי לא הייתי מדברת עם כמה מהחברות הכי טובות שלי..כאילו לא הייתי מכירה אותם בכלל... כאילו הכרתי ה-מ-ו-ן אנשים שלא הייתי מדברת איתם בכלל אם לא הייתי רוקדת.. גם הייתי ילדה ממש משועממת בלי ריקוד..כי ריקוד זה חלקק גדול מהזמן הפנוי שלי...למרות שבטח הייתי מוצאת משו אחר להתעסק בו..בכל זאת.. אבל..לא יודעת מה הייתי עושה בלי ריקוד.. טוב העיקר שאני יכולה לרקוד עכשיו לא?? טוב די חפרתי..
סופש נעים..
אה ונ.ב. לא קשור עוד שבוע תעודות..הרבה נכשלים..לא טוב.. טוב באמת עפתי כבר..

ליאני2

New member
רעיון יפה =]

תכלס... אם לא הייתי רוקדת.... היה לי הרבה יותר זמן.... והייתי סוף סוף מתחילה לנגן בגיטרה מה שאין לי זמן אליו בגרוש עכשיו..... אולי הייתי לוקחת גם שיעורי אנגלית (סתתם כדי להתקדם, אני דווקא אחלה באנגלית)... אבל......אני הכי בעולם לא רואה את עצמי לא רוקדת....אולי התחלתי בגיל יחסית טיפה מאוחר (אמצע כיתה ה')... אבל מאז אני לא חושבת לדקה אפילו להפסיק... אני פשוט מאוהבת בעולם הזה.... וכל כך מקנאה במי שברמה כ"כ גבוהה... מה שנותן עוד רצון להמשיך כדי גם באיזהשהו שלב ליהיות כזה =]].... חוצמזה.... לא הייתי פוגשת מלא אנשים מדהימים שעזרו ועוזרים לי מאוד.בטח גם לא הייתי ניראית כמו שאני ניראית... (אהממשקלאהמ) ו...... בטח היה לי הרבה יותר משעמם... ואם כבר זה...לי תגיע עוד שנה דילמה ענקית, כי אני גם בצופים... וגם על זה ממש ממש קשה לי לוותר.... וזה בעייתי אמנם עכשיו בחטיבה לא, אבל בסוף שנה הבאה כשאני יעבור לתיכון... אין לי מושג מה אני יעשה, כי לפרוש מריקוד לא בא בחשבון אבל גם מהצופים לא קיצר לא כדאי לחשוב עכשיו =] * *אוף חפרתי **

natyly

New member
יאבה../images/Emo5.gifחיים בלי סטודיו?

אם לא היתי רוקדת היתי עוד יותר אהבלה מעכשיו שתקועה כל היום בבית.. מסכימה עם המילים של THINK 16 בכל פה, אין מה להוסיף עוד

BabyShambles

New member
הציונים שלי היו נראים אחרת:)

בטח שואפים לממוצע של תשעים או משהו>_> לא סתם... אני בדיוק בתקופה די קשה עם המחול, הפכתי לבנאדם עצוב בגלל זה. לקחתי הפסקה של שבוע וקצת קשה לי לחשוב עכשיו על מה היה קורה אם לא הייתי רוקדת.

Loony Moony

New member
אם לא הייתי רוקדת

הייתי יותר יודעת איך "לנוח" ואיך "להשתעמם", מהשלא כל כך יוצא לי בימים טרופים אלו. הייתי יותר צופה סתם ככה בטלוויזיבה ואולי מתפנה גם לקרוא ספרים. היה לי יותר זמן לעצמי. אני מניחה שאם לא הייתי רוקדת הייתי יותר זמן בצופים, והייתי מקלה על הצוות שלי בכך שהיו ישב"צים בזמנים יותר נוחים. אולי הייתי מבקשת להיות במחסן, וכל החיים שלי היו שונים.

Amitush222

New member
עונה=)../images/Emo26.gif

די מעתיקה מהקומונה.. אם לא הייתי רוקדת... הייתי בטח ממשיכה באומנות אחרת.. כנראה שהיום הייתי שוחה או מציירת.. לא הייתי הולכת לעירוני א' ובטח שלא למגמת מחול.. לא הייתי מכירה בנות שהיו איתי ביסודי בכיתה השניה והכרתי אותן רק דרך הסטודיו... גיתית ושוקו היו סתם עוד מתמודדים בנולד לרקוד:p בטח הייתי הרבה פחות בוגרת ומודעת לעצמי.. ולא הייתי מכירה כלכךךך הרבה אנשים חשובים לי.. בטח הייתי בטטה:p היה לי יותר זמן ללמוד ולהשקיע ובטח הייתי נשארת בנוער העובד.. אם לא הייתי בסטודיו בטח הייתי מעשנת עכשיו.. אם לא הייתי רוקדת בטח גם היו לי פחות ריבים עם ההורים שלי:p אם לא הייתי בסטודיו לא הייתי מכירה את המורים המדהימים שיש
אם לא הייתי בסטודיו לא חושבת שהייתי יודעת לצרוב דיסקים:p ואם לא הייתי בסטודיו בטוח לא הייתי מכירה המון שירים מדהימים.. אם לא הייתי בסטודיו איפה שאני רוקדת.. לא הייתי יודעת לרקוד.. לרקוד-לרקוד מהנשמה.. כי באף מקום אחר לא הייתי לומדת את זה אם לא הייתי רוקדת בטח היו כבר מאבחנים אותי ומסדרים לי רטלין ממש מזמן.. כי בתכלס הרבה מההיפר והאנרגיות שלי יוצאים על המחול.. [אני באמת היפראקטיבית למי שלא יודע:p] אם לא הייתי רוקדת אני בטוחה שהיה לי הרבה יותר קשה להסתדר עם צדדים:p כאילו חחח זה ממש עוזר לי לזכור מבחינה חזותית עם כל הצדדים בפינות ובכלל.. למרות שעדיין קשה [למי שלא יודע אני דיסלקטית ימין-שמאל..] פאק. אם לא הייתי בסטודיו לא הייתי מכירה את דליה
[המבינות יבינו=)] ואם לא הייתי בסטודיו קניון גבעתיים היה סתם עוד מקום לצאת אליו [הסטודיו שלנו בקומות משרדים של הקניון..] אם לא הייתי רוקדת לא הייתי יודעת מה זה היפ הופ אמיתי והייתי חושבת שזה הפרחות שרואים בקליפים עם טופ ומכנסונים כשבתכלס זה אמור להיות בדיוק הפוך- טרנינגים וסווטשרטים.. אם לא הייתי רוקדת הארון שלי היה נראה שונה לגמרי.. [לא מבחינת סדר- מבחינת בגדים] אם לא הייתי רוקדת לא הייתי מכירה, פוגשת, רואה ומבינה כל כך הרבה דברים שאני כל כך שמחה שחוויתי.. וזהו.. ואני מחפשת למי להגיד תודה ולא מוצאת
אז אני פשוט שמחה שאני רוקדת ו.. זהו

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאת...מדהימה את!../images/Emo140.gif.

כל מי שקוראת את זה שתדע שעמית היא אחת התותחיות בהיפ הופ!!! {כן, זאת אני שבאה אלייך אחרי השיעור של שוקו וגיתית באילת
}. הייתי חייבת
.

Amitush222

New member
../images/Emo2.gif את כ-ז-א-ת חמודה!../images/Emo2.gif

מלאן תודה
הדברים האלה כלכך עושים לי את היום...

א2י2וש

New member
אחת התותחיות?

היא ה=כ=י תותחית שיש
אשלוניק המושלמתתתתתתתת
אוהבת אותך

YuvalJones

New member
אם לא הייתי רוקדת..

סביר להניח שהייתי רוב החיים שלי בבית. כי הריקוד תופס לי הרבה מהשבוע. וסביר להניח שהייתי הולכת יותר לפעולות בצופים. וסביר להניח שלהורים שלי היה יותר כסף[כי אני לא רוקדת בחינם בכל זאת ^,^] וסביר להניח שהייתי תלמידה ממש טובה. כי כשאני רוקדת ישלי פחות זמן. וסביר להניח שהייתי ממשיכה ללמוד גיטרה. וסביר להניח שהייתי ילדה מעצבנת,משועממת,ובלי חוש-חיים כלשהו.

אם לא הייתי רוקדת../images/Emo54.gif

וואי זה ממש קשה... אם לא הייתי רוקדת אז אין לי מושג איזה חוג הייתי... לא הייתי מכירה חברות חדשות... ולא הייתי מכירה את העולם הנפלא הזה של המחול! וכמובן שלא הייתי מכירה את הפורום הזה... וגם לא הייתי גמישה כמו שאני עכשיו....

אם לא היתי רוקדת אז

הייתי או בן אדם בלי לבטים וטרדות(למרות שסביר שהיתי מוצאת חדשים), או מדוכאת מאוד בלי משהו שירגיע. היתי יותר משקיעה בחניכים שלי ובתנועה בכלל. הייתי שמנה יחסית, כי לא הייתי שורפת קלוריות בבלט ולא היו לי שרירים. גם המשקל היה מטריד אותי פחות והייתי משלימה יותר עם עצמי. הייתי נשארת בן אדם שלא מכיר את המושג במה ו\או לא אוהב אותו. הייתי אולי יותר חרשנית, כאילו למרות שהציונים שלי מעולים, אם הייתי משקיעה קצת יותר הם היו בכלל מצוינים (אבל מה רע במה שלי יש? 97 ולא 100). הייתי בן אדם נורמלי, שחושב שאין לו זמן למרות שהוא בחיים לא הגיע למצב שלי(שיש לי מלא זמן אבל מלא עיסוקים). לא היה לי יותר מדי על מה לחשוב, או לחפור לחברות. מעניין אם הייתי פחות נמוכה אם לא הייתי רוקדת? גם לא הייתי מוטרדת מהרגע שאני אעזוב את הריקוד.

מיטלוש44

New member
אם ..

אם לא הייתי רוקדת אז.. : לא הייתי מכירה את החברות הטובות שלי הייתי עוסקת בתחום אחר של ספורט ( שחייה שהייתי פני שנתיים בנוסף לריקוד אבל אח"כ עזבתי כי לא היה לי זמן והייתי מעדיפה לרקוד ) היה לי הרבה יותר זמן ללמוד ולהיות עם חברות הייתי משועממת בטירוף וכל היום על המחשב/טלוויזיה לא הייתי מכירה הרבה שירים לא הייתי בכלל גמישה ( כי לפני שהתחלתי לרקוד הייתי הכי לא גמישה שיש ורק אחרי איזה 8 שנים של ריקוד הצלחתי לעשות סוף סוף שפגאט! ) הייתי שוקלת כמו פרה כי אני אוכלת בכמויות ( למרות שכולם חושבים שאני לא אוכלת כלום - אנשים אתם טועים! ) לא הייתי מתחננת להורים שלי לנסוע לכנסים, לחו"ל וכאלה. לא הייתי מתחננת להורים שלי לרשום אותי לעוד ועוד שיעורים בסטודיו כי זה לא מספיק לי לא היה לי בגד גוף , נעלי בלט , נעלי ג'אז וכו' לא הייתי חופרת לחברות שלי מה עשיתי יום קודם בסטודיו ( חח הם היו שמחות) לא הייתי הולכת לישון בשעות מאוחרות בלילה כי אני עד מאוחר בערב בסטודיו ( ועד שאני מתקלחת ואוכלת..) היה לי פחד במה והייתי הרבה יותר ביישנית בקיצור , החיים שלי היו נראים חסרי טעם וחשיבות והייתי הילדה הכי משועממת ביקום!

למעלה