אם...

Karmelush15

New member
אם לא הייתי רוקדת

*לא הייתי מכירה את כל הבנות בסטודיו שחלק מהן הן החברות הכי טובות שיש לי. *הייתי ילדה משועממת ביותר *היה לי יותר זמן להקדיש להדרכה ובטח היו לי יותר חניכים *היו לי ציונים יותר טובים על בטוחח כי היה לי זמן ללמוד *היה לי זמן לראות טלויזיה+להיות על המסנג'ר ככל החייים ולקבוע עם חברות וכ'ו. *לא היה לי את ההרגשה הזאת של לחכות כמה ימים או כמה שעות בציפיה שיגיע כבר שיעור בסטודיו. *הייה לי פחות ביטחון עצמי *בטח הייתי הולכת לשיר *לא הייתי מרגישה שיש לי לאן לברוח ברגעי משבר.. *בחיים לא הייתי מוצאת דרך יותר טובה לבטא את עצמי *בסטודיו אני לומדת להשלים עם עצמיי, להכיר את הגוף שלי ובכלליות להיות מודעת לעצמי יותר. *לא הייתי מכירה כמה מורים מדהימים שאנחנו לומדות מהם כל כך הרבה,ולא רק דברים טכניים שקשורים למחול. *אמא שלי לא הייתה מציקה לי עם אמירות של "הסטודיו פוגע לך בלימודים" ועוד ועוד ובלה בלההההה *לא הייתי חופרת לחברות שלייי והן בטוח היו שמחות חח (למרות שהפסקתי) *לא היו לי את כל המופעי סופשנה, את הכנסים הנסיעות ההופעות והכלל הייייתי ילדה משועממממת חסרת תחביב שלא כיף לה בחיייייייייייייייייייייייייים וחפרתי::O

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאם לא הייתי רוקדת...{חפירה!!!}

ת'אמת, שהחיים שלי מצד אחד היו הרבה יותר טובים: לא היו לי ריבים עם ההורים, כמעט בכלל. לא הייתי בחשש שהגוף שלי עומד להתפרק עוד שנייה למליון ואחת חתיכות, לא הייתי מתלוננת על אנשים שהם לא מפרגנים ולא תומכים, לא הייתי מתמודדת עם לחץ כמעט... הייתי נשארת בצופים עם החברים הכי טובים שלי {למרות שהם עדיין חברים טובים
}.. הרגליים שלי היו נראות כמו רגליים, ולא כמו שני גושים כחולים
. להורים שלי היה הרבה כסף עכשיו
... אבל מצד שני, הם לא היו חיים: הייתי סופרת כל קלוריה שאני מכניסה לעצמי בבטן, לא הייתי יודעת לתכנן את הזמן שלי נכון, בכלל... לא הייתי מרוויחה כסף כמו שאני עומדת להרוויח עכשיו מההופעות עם רינת גבאי
.. הייתי בטטה אש.. רציני
. לא הייתי יודעת מה זה ביקורת בונה, לא היה לי בכלל אופי. אנשים לא היו יודעים איך להגדיר אותי {ולא, מדברת הרבה זאת לא הגדרה
}. לא הייתי מכירה אנשים מדהימים, לא הייתי מכירה את המודל לחיקוי שלי, הייתי היפראקטיבית בטירוף, ובמילא אני כל הזמן חייבת להיות בתנועה... הייתי מתחילה להתעסק בדברים הזויים במיוחד. לא היו לי עדשות
. לא הייתי רואה את החיים שלי כמו שאני רואה אותם עכשיו, ולא הייתי רואה את ניו יורק ולונדון מזווית כל כך...
. הייתי יושבת בבית כל היום ומתה משעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!
.

א2י2וש

New member
אני :]

-הייתי שמנה יותר ממה שאני -לא הייתי מכירה את הבנות מהסטודיו שאני כלכך אוהבת אותןןן
-לא הייתי יודעת מה זאת באמת אהבה לריקוד -הציונים בבצפר היו הרבה יותר טובים. -הייתי לומדת למבחנים ועושה שיעורים -היו לי חיים. -הייתי באיזה חוג למשחק או משו -לא הייתי מתחברת עם הבנות מהכיתה המקבילה שלי. -הייתי חושבת שנולד לרקוד זאת חרא תוכנית. -לא הייתי שומעת בלופים את השירים המדהימים של הסטודיו. -אמא שלי לא הייתה צועקת עליי שאין לי חיים ושאני לא משקיעה בלימודים. -הייתי יותר אוהבת ללכת לקניון גבעתיים. חח הסטודיו שלנו שם
-החדר שלי לא היה הפוך כמו שהוא עכשיו. -לא היה לי 100 בספורט. -לא היו לי שרירים כמו שיש לי -הייתי חושבת שכל מה שדוד דביר אומר בנולד לרקוד הוא נכון.

למעלה