אם תתחנפו.... תוכלו לקבל תמונות מהטיול. שווה! רק תגידו לי לאן לשלוח.
ג גנגי New member 22/5/03 #2 אלה מכם שיש לי הכתובת שלהם ושהיו במפגש כבר ימצאו את התמונות בתיבת הדואר שלהם. רק מה, שכחתי להוסיף נושא, כך שההודעה ללא הנושא מכילה תמונות, אל תתעלמו...
אלה מכם שיש לי הכתובת שלהם ושהיו במפגש כבר ימצאו את התמונות בתיבת הדואר שלהם. רק מה, שכחתי להוסיף נושא, כך שההודעה ללא הנושא מכילה תמונות, אל תתעלמו...
ש שושן פרא New member 22/5/03 #5 לא רק שאת חכמה ומוכשרת ../images/Emo141.gif את גם מלאת עוצמה, מקרינה על כל הסובבים אותך, נאמנה לעצמך ועם זאת נדיבה וטובת לב.
לא רק שאת חכמה ומוכשרת ../images/Emo141.gif את גם מלאת עוצמה, מקרינה על כל הסובבים אותך, נאמנה לעצמך ועם זאת נדיבה וטובת לב.
I Idan91 New member 22/5/03 #6 התלבלבת.. ההקרנות זה של מישהי אחרת. (המיחזור הבלתי-פוסק זה בשביל לשמור על איכות הסביבה, כן?)
I Idan91 New member 22/5/03 #12 רק מפני שאת כ"כ נסחפת. אבל את יודעת מה באמת חשוב? ש-ג', ההיא שצריך להתחנף אליה, היא כ"כ רוחנית, נעלה, בעלת השראה!!! (אם כי קצת הפכפכה, לא אחראית וחסרת מעוף)
רק מפני שאת כ"כ נסחפת. אבל את יודעת מה באמת חשוב? ש-ג', ההיא שצריך להתחנף אליה, היא כ"כ רוחנית, נעלה, בעלת השראה!!! (אם כי קצת הפכפכה, לא אחראית וחסרת מעוף)
ג גנגי New member 22/5/03 #13 תשמידי את התמונות שקיבלת! הוכחת שאת לא ראויה להן. למה את לא לומדת משוש שיעור בחנופה? הא? האיש נתן דוגמה מושלמת (ועוד כל דבריו אמת!); רק צריך ללמוד, ואת צעירה, איך תדעי אם לא תלמדי מהמומחים? ואל תעני לי!!!
תשמידי את התמונות שקיבלת! הוכחת שאת לא ראויה להן. למה את לא לומדת משוש שיעור בחנופה? הא? האיש נתן דוגמה מושלמת (ועוד כל דבריו אמת!); רק צריך ללמוד, ואת צעירה, איך תדעי אם לא תלמדי מהמומחים? ואל תעני לי!!!
S shellyland New member 22/5/03 #14 אחותי איך זה שאני קיבלתי תמונות בלי להתחנף? זה בגלל חנופות עבר, או שאת בונה על חנופה עתידית?
א אוֹחַ New member 22/5/03 #15 ../images/Emo62.gifהיי, רגע../images/Emo70.gif גנגי, אני מופיע שם??? מהגב (בתקוה) או מ(על)הפנים? משו?
../images/Emo62.gifהיי, רגע../images/Emo70.gif גנגי, אני מופיע שם??? מהגב (בתקוה) או מ(על)הפנים? משו?
ג גנגי New member 22/5/03 #17 אוח, יקר שלי, תקשיב טוב: מי שלא היה בטיול (אלא רק בא בסוף להוכיח שיש לו קיום מחוץ לעולם הוירטואלי), איך יופיע בתמונות מהטיול?!!!! אבל אם תיתן לי כתובת לשלוח אליה - תקבל את התמונות, ולו רק בזכות ההתייחסות האוהדת לקפה שלי, שיכולה להיחשב כחנופה בפני עצמה.
אוח, יקר שלי, תקשיב טוב: מי שלא היה בטיול (אלא רק בא בסוף להוכיח שיש לו קיום מחוץ לעולם הוירטואלי), איך יופיע בתמונות מהטיול?!!!! אבל אם תיתן לי כתובת לשלוח אליה - תקבל את התמונות, ולו רק בזכות ההתייחסות האוהדת לקפה שלי, שיכולה להיחשב כחנופה בפני עצמה.
H hillelg New member 22/5/03 #8 וחוצמיזה בימים חמישי-שישי לא כדאי לך לעשות דברים מיוחדים. בשבת צפויה לך הפתעה משמחת. נסיעה לחו"ל או מעבר דירה צפויים בקרוב.
וחוצמיזה בימים חמישי-שישי לא כדאי לך לעשות דברים מיוחדים. בשבת צפויה לך הפתעה משמחת. נסיעה לחו"ל או מעבר דירה צפויים בקרוב.