אם תרצו אין זאת אגדה.

ניבולוגים ../images/Emo140.gif אולי תגידו לי

מתי יהיה ספיישל
ענק עדין?

avivs

New member
רגע שאני יבין

אתה אומר שאם אני יתנדב לכתוב סקירה על להקה כול שהיא, אתם תעשו ללהקה ספיישל? מממממ....

GingerBread Man

New member
לדעתי כן..

כל עוד היא מיותמת מפורום, מתאימה לפורום, ולא עשו עליה עדיין ספיישל.

avivs

New member
אז מותר לי לכתוב סקירה על RUSH?

אני יחשוב על זה ברצינות...

avivs

New member
אם כבר RUSH

ורק כי קטנוניות זה ערך עלין... למה למרות שיש במאגר 2 מאמרים על RUSH אין להם מדור והם נמתאים ב"רוק מתקדם"? אני יודע שזה קטנוני, אבל עדיין...

אתה טוען שהם לא פרוג ../images/Emo8.gif

למען האמת האופן בו מאורגנים המאמרים עכשיו, הוא תוצר של לילה פסיכוטי אחד של עבודה מאומצת, מאז אני מגלה טעיות ומתקן מידיי פעם (בד"כ כשיש מאמר חדש שאני מגלה שאין לאן להכניס אותו) זה לוקח קצת זמן, אבל הכל יתוקן...

../images/Emo46.gifאתם לא בסדר

מה ביקשת כבר? רק ספיישל לענק עדין אני תורם את הלינק שמופיע בכרטיסי האישי. מה הכנסתם לי פה RUSH. באמת, ככה מקבלים אורח חדש ועוד מאמריקה?

רנדי לא בריא לכעוס ../images/Emo13.gif

ככה זה דיונים בפורום מתחילים במקום אחד וגומרים במקום אחר לגמרי, לפחות יצא מזה משהו לכולם, כשערן היקר הסכים לכתוב בקרוב סקירה כך שיהיה לנו בעתיד ספיישל גם לענק העדין המופלא, זה רק יקח זמן ואם יהיה לנו גם ספיישל Rush מזה, אז מה טוב (זה באמת טוב???) ותודה על הלינק, נדמה לי שהוא מופיע כבר בקישורים שלנו ואם לא הוא יופיע בקרוב. בלי קשר לספיישלים, נשמח לשמוע ממך על ג'אנטל ג'יאנט ובכלל.

MajorWinters

New member
אם בטעויות עסקינן../images/Emo19.gif

ניסיתי לקרוא את המאמר על חיי גטרו טול, ואת הסקירה של Heavy Horses, אבל הכל שם מבלוגן... נקודות ופסיקים בלי הגיון תחבירי, משפט שמתחיל ולא נגמר... כאלה... פליז תקן

אני אשמח אם יהיה לנו מגיהה

במשרה מלאה, אתה מתנדב? אם יש טעות שנובעת מהעברה למאמרים אני אתקן, אני לא חושב שיש שם טעיות תחביר בכל מקרה מקרה אני לא מגיהה מאמרים במיוחד כאלה שלא זקוקים להגהה...

למה ממין זכר???

וכבר דיברנו על זה הולדן, יש לי שגיאות כתיב אני דיסלקט, אני משתדל לעבור על הודעות לפני השליחה, לא תמיד מצליח- החים קשים...

אלף סליחות, ידידי

באופן רגיל לא הייתי מתקן את שגיאת הכתיב (אחרי הכל, זה רק אנושי לטעות - אני מקפיד לטעות בכל כמה דקות כדי להזכיר לעצמי את זה...), פשוט הפעם זה צרם לי יותר - כיוון שמוזר לקרוא הודעה על הגהה, שמכילה שגיאה כתיב. אני מתנצל בשנית. החיים יפים, תתעודד.

למעלה