אם תפתחו ...

Yaniv-DC

New member
אם תפתחו ...

אם תפתחו ב-8:45 בבוקר שעון ישראל (1:45 בלילה שעון החוף המזרחי) את רדיו ת"א, 102 FM, תוכלו לשמוע מישהו מוכר מדבר שם... עוד לא ברור איך תבנה השיחה, אבל אולי נשיר בדנית...

efrat100

New member
תקליט....

תקליט ותשים לנו בפורום לשמוע - מי יכול להשאר ער כל כך מאוחר, כבר עכשיו נעצמות לי העיניים... חבל - דווקא הייתי שמחה לשמוע אותך
אפרת.

אז ככה ../images/Emo122.gif

כמובן שבדיוק בשעה היעודה החיבור לרדיו תל אביב היה על הפנים, מקוטע לחלוטין. הספקתי לשמוע את הג´ינגל ליובל רבינוביץ (נדמה לי שזה השם), ואז פשוט התחרפן לי המחשב. אחרי התאוששות שמעתי שטל דיבר עם שחר?? שממה שהצלחתי לקלוט נמצא בחו"ל. אז איפה אתה היית בכל הסיפור? פיספסתי משהו? אתה שחר?

nirnir1

New member
דף קישורים לתחנות רדיו מישראל

קמתי רק ב 10 בבוקר, אז פיספסתי את הראיון, נו אז מי היה שם בסוף ? אתה ? לפעם הבאה, הנה דף עם קישורים לתחנות רדיו בישראל

eli21us

New member
למה אני לא מצליח לשמוע דרך הקישור ?

האם זה רק אני ?

Yaniv-DC

New member
גרררררר....

חמש דקות לפני השידור יניב..... נרדם! כשהתעוררתי היה לי טלפון זועם מהמפיקה. הצלחתי לשכנע אותי שאני מותק ושאי אפשר לפספס אותי שר בדנית. יתקשרו אלי היום, בישראל זה יוצא יום חמישי 8:45 בבוקר, במזרחי 1:45 בלילה, אצל אפשרת - חצות ארבעים וחמש

DJNYC

New member
מה זו התוכנית הזו?

אני יכול לשיר בפרסית - אולי הם מעוניינים.

Yaniv-DC

New member
זוהי תוכנית הבוקר

של רדיו ת"א עם טל ברמן ואביעד קיסוס. תוכל להאזין לזה כאן. אשר לפדיונר - הכל נכון. תבואו לצ´ט בחצות הלילה ע"פ השעון המזרחי ותחזיקו אותי ער

Yaniv-DC

New member
כן

אבל רק שיר אחד... וגם זה רק חצי... וגם על זה אומרים לי שהמבטא שלי גרמני...

sirpad

New member
נמק פרשן הסבר?

איזה שיר,ממתיי אתה יודע דנית? ולמה זה אמור לעניין את טל ברמן?

הוא לא שר בדנית - טל ברמן

ואביעד קיסוס הסתלבטו עליו ויניב לא ידע כל כך מה לענות... יניב בחייאת איפה הציניות ציפיתי ליותר אני מאוכזב צב

Yaniv-DC

New member
ממשיך לשמור על מדיניות

של לא מגיב לאנשים שאני לא מכיר עם כרטיס משתמש חדש וריק. סירפד - אשר לשירה בדנית - לשמחתי הרבה לא היה בזה צורך. מאיפה בא הידע הגדול? נו, באמת. כאילו אירוויזיון דא? וחוץ מזה, דנית ושוודית הן שפות שאני שומע מאז כיתה ה´, מאז בואה של ידידתי הטובה נעמי לחיי.

למעלה