אם תנהג נכון?

DaNiEl152

New member
אם תנהג נכון?

אז מה אתם אומרים אני פה כבר כמה זמן אף פעם לא כתבתי אבל אני כל הזמן קורא אני בן 16 וחודש ורציתי לשאול את דעתכם אם תנהגו נכון בטוח זהיר בלי שטויות זה יהיה מסוכן מאוד עדין או פחות? וגם בהתרסקות עד כמה המגנים מגנים?

שתי שאלותך רטוריות

כן.. תחשוב לבד.. אם תנהג רגוע ובמיומנות אתה מקטין את הסיכויים להיפגע משמעותית לעומת מישהו שרוכב פרוע או לא מיומן.. כמו כן לגבי מיגונים.. תיכנס בקייר בטון במהיורות 100 קמ"ש סביר להניח שלא יעזרו לך כל כך.. אבל בהחלקות או פגיעות קצת יותר חזקות יש סבירות גבוהה מאוד שהמיגונים יעזרו.. ניר.

DaNiEl152

New member
פשוט

את השאלה הראשונה שאלתי כי אני תמיד אומר לאבא שלי שאני אנהג זהיר וטוב והוא אומר לי כל הזמן שזה לא תלוי בי......

תשמע כמו בכל דבר...

יש סיכון.. אין מה לעשות אופנוע יותר מסוכן מאוטו וזה ברור.. מה שכןברגע שאתה רגוע על הכביש ופותח הרבה מאוד עיניים אז זה הרבה פחות מסוכן.. חוץ מזה שיש לך אופנוע זה די מגרה לעשות שטויות.. וזה לפי דעתי חינוך רכיבה מההתחלה.. אז תעשה לעצמך טובה, אם תקנה אופנוע תתחיל רגוע ותישאר רגוע על הכביש.. ניר.

DaNiEl152

New member
אני תמיד רגוע ...על הכביש

ודווקא לפני כמה ימים הוצאתי טופס בקשה לאופנוע 50 סמק אבל אמא שלי משגעת אותי ורוצה שאני אעשה רק אחרי המבחנים...עוד חודש וחצי

WildFade

New member
עוד משהו ../images/Emo4.gif

נתנו כאן תשובות לעניין לגמרי. צודקים 100%. אבל תאמין לי, תוותר על אופנוע לפחות עד גיל 22-24. אני כבר שומע את העליהום שהולך לבוא עלי, וגם, אני יודע איזה פרצוף אתה עושה להודעה הזו. אבל אתה --חייב-- נסיון על כבישים עם נהגים ישראלים כמה שנים טובות. חייב. פשוט תסמוך עלי... (נשמע דפוק וזקן לגמרי - אבל עדיין).
מצתער שאני נשמע כמו אבא שלך או משהו, סורי.

DaNiEl152

New member
חחחחחחחחחחחח

זה בסדר אבל תסמוך עלי אני לא כזה מופרע אם אני עושה אופנוע אני נוסע הכגי רגוע לאט ובטוח שאני יכול אני כבר מכיר את הדפוקים שיש כאן ותראה אני לא נוהג על 700 סמק ונוסע בכבישים בין עירוניים אבל אני לא רוצה לנהוג באוטו אני לא אוהב את זהה לא עושה לי כלום אני רוצה את החלום שלי ....אופנוע!

DaNiEl152

New member
חחחחחח

זה פסדר אני שומע את זה הרבה אבל תראה אם יהיה לי אופנוע בתקווה גדולה שיהיה אני אנהג הכי זהיר ובטוח שאפשר אני יודע מה אני עושה אני לא איזה מטומטם שאלך לעשות כל מני חראטה בשביל כל מני יצורים שיצעקו וואו וגם אני לא רוצה לנהוג באוטו אני רוצה אופנוע החלום שלי...

למעלה