אם תומאס בן 18

hospital_food

New member
אם תומאס בן 18

אז כל העניין שלו עם אמבר הוא חוקי לחלוטין לא? אז איך בדיוק עובד צו ההרחקה של רידג'?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש- הפרק היומי../images/Emo1.gif

בקשר לשאלה שלך, אין לי מושג...השאלה עלתה בראשי באמצע הפרק (ביחד עם עוד הרבה דברים אחרים...איזה פרק נורא!) והאמת היא שאין לי שמץ של מושג, נשמע קצת לא אמין אבל... אמבר מגזימ לגמרי אם תשאלו אותי, עד עכשיו היה ברור מאוד שתומס הוא זה שמעוניין ואמבר כביכול נלחמת בעצמה כדי למנוע את זה, היום היא כבר עברה את הגבול. אני לא מבינה אותה. בל מה שכן, אני מאוד נהנית לראות את רידג' מתעצבן ומתרגז, מראה מבדר למדי
הפרק היה משעם בטירוף אם תשאלו אותי...

../images/Emo58.gifהתשובה לשאלה שלך

זה ספוילר, אבל אמבר לא תיכנס להריון. הדבר השני הוא שהצו באמת לא חוקי וזה עוד מעט יתגלה.

לינה18

New member
מסכימה עם סיגל בעניין של אמבר ותומס

גם אני לא מבינה את אמבר-בעניין של ריק דווקא תמכתי בה לחלוטין, אבל בעניין הזה-או שהיא מפגרת או שהיא מפגרת. בכלל בפרקים האחרונים אני לא נהנית לראות אותם יחד. ואני יכולה להבין את תומס שהוא רוצה לשכב עם אמבר. מישהו זוכר כאן שהוא גם היה מוכן לשכב עם סאם? אבל איך אפשר להבין את אמבר? מה, חסרים בחורים? מה היא בכלל מוצאת בתומס? בפרוש ילד קטן.

עקרונית

אין לרידג' שום עקרון משפטי לגלי שמאפשר צו נגד אמבר, אבל הוא בהיי סוסיטי וכמובן שהוא ובייקר החברים הכי טובים אז הוא עושה לו טובה...

S c a r l e t t

New member
בקיצור יש לרידג' כסף וקצת קשרים...

ובייקר הזה כל חקירה, לא משנה למה זה שייך הוא אחרי? אונס, רצח, צווי הרחקה...? קצת כמו הרופאים, אין הירכיה, התמחויות והאצלת סמכויות פשוט רופא/ שוטר אחד שעושה הכל. העיקר מעצבי אופנה יש בכמויות היסטריות

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח לגמרי

rachelMcfadden

New member
פרק מדהיםםםם!!

נהינתי כמעט מכל רגע! תורן עם הנסיכה והתצוגה היה נחמד... רידג' ותורן בטלפון היה יפה מאוד רק רידג' וברוק בפעם המיליון בערך שיעממו אותי, אבל לא נורא היה לי למה לצפות בפרק והדובדבן שבפרק: כמובן, אמבר ותומאס!!
הופתעתי בהתחלה שהם לא שכבו עדיין (כי לפי הפרק של אתמול זה היה נראה כאילו זה מה שהם הולכים לעשות
) השיחה בינהם הייתה מאוד יפה, תומאס כזה מתוק, אני כל כך אוהבת לשמוע את מה שהוא אומר לאמבר, זה מרגש כזה
אח"כ הלוטנט בייקר הסתום הזה, גמני ממש לא הבנתי איך הם עשו את הצו הרחקה אבל נגיד...
ושהם הלכו הייתי בטוחה שאמבר תסלק את תומאס אבל לא! ממש הופתעתי וזה היה קטע מושלם!

Mikel20

New member
שמתם לב לעניין הזמנים בפרק?

תחשבו על משהו, מהרגע שרידג' התקשר לבייקר ועד שהוא הגיע עם הצו מוכן ביד חתום ע"י שופט, לקח כ 10 דקות אם לא פחות... לעומת זאת עד שבייקר הגיע לביתה של אמבר להגיש לה את הצו, רידג' הספיק לחזור הבייתה, לשכב עם ברוק, ת'ורן עשה מיני-תצוגה לנסיכה, ואמבר ותומאס כבר כמעט ושכבו...ורק אז הוא נזכר להגיע...אמנם לוס אנג'לס גדולה, אבל עד כדי כך?? ממש לא אמין!!

למעלה