אם תוכלו...

ya maaan

New member
אם תוכלו...

להמליץ לי על שירים לתיקלוט אני אודה לכם מאוד.

Itai S

New member
Tatu-all the things you said ברוסית

Beanie Sigel & Freeway- Roc the mic React- Eric Sermon feat Redman Jenny From The Block (Re-mix)- Jennifer Lopes feat The Lox Work It (Remix) - Missy Elliot feat 50 cent Mesmerized -Ja Rule feat Ashanti Girl Talk- TLC Jay Z feat Beyonce-Bonny & Clyde 03 Ja rule feat Bobby brown- Thug lovin´ DMX- Good girls, bad guys Foxy brown feat Jay Z- I´ll be 2PAC feat Lil´ mo- Nigga nature Luniz- I got 5 on it Angie martinez feat Lil mo, Sacario- If I could go Joe feat Mystikal -Sttuter remix

Gil shaDy

New member
אם אתה רוצה ישראלי אז הנה...

כלא 6-אין מסיבה(קשה להשיג שווה לנסות) כלא 6-תמיד קדימה בויאקה-מסיבויאקה בויאקה-יד אחת מומי לוי עם קוטג´-גם אם לפעמים(רמיקס היפ הופ) סידי וצ´ולו-מענטזת סידי וצ´ולו-בלאגאן אמ סי סוניק וצ´ולו-מציאות בפהים מיקרופון למקסימום-מיקרופון למקסימום מוקי-ילדה סוכר מוקי-לא רואה ממטר סאבלימינל והצל-הפינאלי סאבלימינל והצל-אני יכול סאבלימינל ושירלי צפרי-מתי תגידי לו הדג נחש-לא מוותר הדג נחש-לא פראיירים שירי-נסיכת המיקרופון שורטי ובאזוקה-חלום חיי סוסיתא-יום ועוד יום מומי לוי-אוויר(גרסת מועדונים) הרביעיה הפותחת-אוהב בנות הדג נחש ושירי-אוהב בנות סי היימן(נשמע כמו יא מאן:)-גרפיטי ת"א 89(רימיקס 2002) שב"ק ס´-תתקעו בחצוצרה שב"ק ס´-לבקש את הקאש שי 360 ורויאל-באנגר(מומלץ יותר הבאנגר מהאלבום של שי...למסיבות...) סאבלימינל וצ´ולו-לא לבדה אין לי יותר שירים בראש ונשארו עוד כמה דקות עד חברים... זאת הייתה אחלה דרך להעביר את הזמן עד העייסק

ya maaan

New member
תודה אנשים...

אם אתם יכולים תזרימו עוד כמה...אם לא בא לכם אז חפיף.

Gil shaDy

New member
קבלו תיקון

הדג נחש ושירי-לזוז יופי של שיר...הדג החדש בכלל יפצייץ וזאת רק על סמך 4 טראקות ששמעתי!

למעלה