אם תוכלו לעזור...

HeavenlyB

New member
יש אפשרות לתת אפקט רק לכלי אחד

בשביל זה צריך תוכנה שיכולה להשמיע אפקטים בזמן אמת, ואותו כלי צריך להכנס למחשב בכניסה נפרדת משלו. לגבי הסאונד בהופעה, אי אפשר לדעת בלי לשמוע. יכול לצאת טוב, ויכול לצאת רע. תלוי מי אחראי על הסאונד ואם אותו אדם יכול לשמוע מה יוצא ולהחליט לפי זה מה צריך לשנות, אם בכלל.

גויבא

New member
בוא נדבר רגע על השאלה הראשונה

יש לי כרטיס קול לא רע בכלל (E-MU1820M) נותן מענה לכל הכניסות שאני צריך. הרעיון הוא בזמן אמת להוסיף אפקטים על כלי או שניים באותה "הופעה". א. איזה תוכנה עושה את זה. ב. האם (ולצערי אני חושב שכן) צריך מחשב חזק מאוד ע"מ לעשות זאת?

HeavenlyB

New member
אני לא מכיר את הכרטיס, אבל

אם הכלים אותם אתה רוצה עם אפקט, נכנסים כל אחד בכניסה נפרדת משלהם. אני לא מכיר תוכנות חינמיות שעושות את זה, למרות שאני בטוח שיש כמה. אתה יכול לנסות את אחת הגרסאות המוקטנות של קיובייס (לצורך מחיר יותר זול).

גויבא

New member
יש לי קיובייס מקורי

לא ידעתי שהוא יכול להוסיף אפקטים אונליין. רק אופליין.

גויבא

New member
לגבי השנייה

הכוונה היא האם יש כלים ומגברים שישי מקומות יותר "נכונים" למקם אותם? טיפים איך לבנות את הבמה הקטנה בצורה נכונה יותר. שוב, אין ציוד הגברה מתוחכם (כמו שרשמתי). רק מגברים אישיים, ומחשב שנראה מה אפשר לעשות איתו.

HeavenlyB

New member
ב"דכ, אם אין שום דבר אחר ממה שציינת

אז רצוי לשים את המגברים ליד אותם נגנים, כדי שיוכלו לשמוע את עצמם טוב יותר. לגבי מיקום מול הקהל, זה באמת תלוי במקום עצמו. כל מקום נשמע אחרת, כל מערכת הגברה נשמעת אחרת, וכל סגנון מוסיקה נשמע אחרת. פשוט צריך לשמוע ולהחליט. בד"כ במות קטנות לא נותנות הרבה מקום לגיוון, כך שיכול להיות שההחלטה תיקח לא יותר ממספר דקות, לפי המיקום האפשרי לכל כלי על הבמה.

למעלה