אם תהיה תחחית המתים...

Not realy Human

New member
אם תהיה תחחית המתים...

יש לי שאלה אם תהיה תחית המתים והמתים יקומו לתחיה אז כרותי הראש יחיו בלי ראש? למשל אם אכלו למישהו את הכבד הוא יחיה בלי כבד? הבנת ת'רעיון...

Not realy Human

New member
רציתי להוסיף

אני חדש נרשתי לפני כמה דקות בזכות הפורום הזה הייתי מעוניין להיות חלק מהפורום, אז חנוכה שמח לכולם.
. ועוד דבר איך: איך עורכים הודעה?!

I am a freak

New member
עריכת ההודעה+חג שמח ../images/Emo13.gif

אי אפשר לערוך את ההודעה לאחר ששלחת אותה... אבל, לפני שאתה שולח אותה- אתה יכול לבצע, להוסיף ולשדרג רק על פי האפשרויות שברשותך [הדגשה, הוספת לינקים וכל היוצא בזה]- הנמצאות בחלון הוספת הודעה חדשה
. חג חנוכה שמח,
הפריק.

I am a freak

New member
יהודים.... לך תבין ../images/Emo8.gif

אני ממש לא בקיא בנבואת אחרית הימים של היהדות. אבל, אני יכול לשער "למה התכוון המשורר"- מישהו כתב בפירוש בנבואה שהמתים יקומו לתחיה בעזרת הגוף הפיזי שהיה להם
קודם תענה על זה- ואם התשובה היא כן, רק אחר כך תתחיל בחיפוש התשובה לשאלתך. יש במערכת הפורומים של תפוז, פורום ששמעתי שהוא דיי טוב בתחום שבו הוא עוסק. שם הפורום הוא "שאלות לרב". שם אתה שואל שאלות מסוג זה ומנהל הפורום פונה אל הרב שלו- וזה מחזיר תשובה ואותה תשובה מפורסמת בפורום ע"י המנהל. אני רק יכול להמליץ לך לנסות
בהצלחה.

שלוםםםםםםםםםם

הכוונה בתחיית המתים היא תחיית הנשמה,ולא הגוף. שלדים לא יהלכו ברחובות...אבל הנשמות של כולם "יקומו לתחייה". בדרך כלל,נבואות וכדומה מדברות על הפן הרוחני,ולא הגשמי. לך תבין יהודים??אחם אחם.... אני חושב שממזמן אי אפשר להבין משהו בעולם הזה... חביב הקסם

I am a freak

New member
זו בדיוק הייתה כוונתי ../images/Emo13.gif

כשעונים על משהו לבד, זה נקלט יותר טוב....
וכן, יש הרבה דברים שקשה להבין בעולם שלנו, זה מפריע למישהו
הפריק.

jack4u

New member
אז מה...

אנשים יקומו רקובים לתחיה? שלדים אכן יהלכו ברחובות? לפי היהדות , ה' מחזיר את כל הגוף למצבו הקודם. השאלה היותר מעניינת , מה לאיזה גיל שה' מחזיר את הגוף? לאותו גיל? כי אם מישהוא מת מזיקנה וה' יחזיר אותו לגופא לפני המוות, סביר להניח שאחרי כמה דקות הוא ימות שוב. (דרך אגב- אני לא מאמין בה')

I am a freak

New member
מאיפ הידע../images/Emo35.gif

אתה מוכן לבסס את הטענה הזו- "לפי היהדות , ה' מחזיר את כל הגוף למצבו הקודם."
פריק.

jack4u

New member
מספר ירמיהו

אני לא זוכר את הפסוק והפרק אבל באחד הפרקים ירמיהו קיבל חיזיון לתחיית המתים ובו הוא מספר שה' רוקפ עור למתים , ונותן להםפ בשר , ובקיצור - מחזיר אותם לאיך שהם היו היום אני יציץ שוב ויתן את כל הסיפור

I am a freak

New member
התשובה בגוף השאלה

סימן שהעור לא היה שלהם- הם מקבלים עור חדש, בשר חדש וגוף חדש.... כנראה- כמו שהיה קודם. [לא בקיא בזה, שוב] הפריק.

למעלה