אם תהיה עונה שלישית..

2 Mיכל

New member
אם תהיה עונה שלישית..

אילו רקדנים לדעתכם ישתתפו בה? השופטים יישארו? כמה זוגות יתחרו? ויותר חשוב - מה אתם חושבים שצריך להשתנות? (חוץ מגברי לוי..)

barbie125

New member
ממ.... אני עונה

עם תהיה עונה שלשית - הרקדנים ששוה להם להמשיך - אורון, מאשה, אנה, דורית, דניס, פולינה (אולי) ודני. מהשופטים - היתי מעיפה את גברי. ואולי את גבי, היא מעצבנת. אבל קולד ואלי נראים לי בסדר. אלא אם כן, כמובן - ימצאו שופטים יותר מקצועיים מהם. כמה זוגות - אני חושבת שכמו עכשיו, אפילו יותר. ככה זה יותר מעניין ונמשך יותר זמן... כמובן, יש בזה גם חסרונות. לדעתי צריך להחליף את הילה. אבי קושניר מדהים, מצחיק ומוצלח, והיא - בדיוק ההפך. יש יותר מוצלחות, למה צריך אותה? ו- אם אפשר, לשנות מעצבת. אחת שלא מתקמצנת על הבד....
וזהו. נראה לי. חח.... וזהו............

לדעתי

מבין הרקדנים, נראה לי שהייתי משאירה את כולם, חוץ מחיים, כי נראה לי שהוא לא לורח את זה יותר מדי ברצינות, אלא מנסה ליצור איזה שואו. אין ספק שאורון ודני חייבים להיות שם - בלעדיהם התחרות תאבד מערכה, כי הם זוג מקצוענים חבל"ז. קיריל ודניס - זוג "הסובייטים", שימשיכו, יכול להיות נחמד. לגבי רקדניות - דורית לגמרי חייבת להיות שם כי היא אחת הטובות, לגבי פולינה לא כל כך מכירה אותה כי העונה לא ראינו אותה הרבה, אז אין לי דעה עליה. גם מאשה צריכה להמשיך, כי היא מדהימה אבל אם היא ממשיכה שידאגו לה לבן זוג ברמה, כמו גיא העונה. והכי חשוב, לדעתי אנה לא צריכה להמשיך, די הבנו שאת "כוכבת" ולדעתי יש לתת מקום לרקדניות יותר אלמוניות להוכיח את עצמן במקומה. את מירית לא הייתי רוצה לראות בעונה הבאה, כי לא אהבתי את הכוריאוגרפיות שלה העונה. לגבי השופטים, הייתי מחליפה אחד מהם בעידו תדמור (האיש גם יודע לפרגן!). את קלוד הייתי משאירה ללא ספק (בלי החיוך שלו - אין תוכנית!), ואת גברי לוי הייתי מחליפה כמובן. לגבי המנחים, לי אישית לא כל כך משנה, ישארו או יתחלפו, אין לי בעיה עם מה שיש עכשיו, אבל אם יחליפו, סבבה.

barbie125

New member
אבל.....

עידו תדמור לא יודע שום דבר על סלוניים! הוא מקסים (לכי תספרי לי. אהבתי את נולד לרקוד אפילו יותר מאת רע"כ, ואני שונאת טלויזיה) והכול, אבל... הוא לא מבין בסלוניים!! (לא שגברי כן, אבל..) לגבי אנה - את דיי צודקת. זה מתחיל להגעיל, ועם יתנו לה עוד עונה בסוף היא פשוט תעלה ערומה.
דורית מדהימה בעיני. בעונה שעברה היא הייתה יותר מוצלחת, ולדעתי היא שוב תיפול במקום הרביעי. חבל לי עליה... זה ממש מעצבן. אבל הכול עוד עלול להשתנות... והשאר - מסכימה איתך, בערך.

נכון שעידו לא מבין הרבה

בסלוניים, אבל כמו שציינת, למה מה גברי מבין?
לפחות עידו לא ישפוט את טיב הריקוד לפי גודל המרפסת של הרקדניות...

../images/Emo54.gifאממ לדעתיי...

הרקדנים שחייבים להשאר אלה דני,דורית,מאשה,דניס... אנה לפי דעתי עשתה את שלה, הוכיחה לכולם כמה היא חזקה וכמה היא רקדנית טובה, אבל שתתן הזדמנויות גם לאחרות. מירית וחיים נורא נחמדים, אבל ביחס לרקדנים האחרים הם לא שווים הרבה. אני חושבת שכדאי להביא לעונה כוכבים חדשים ומעניינים, כוכבים מוכרים לכל קהל המוסיקה,הטלוויזיה. השופטים- אני חושבת שחייבים להביא לעונה הבאה שופטים יותר חייכנים, יותר נחמדים, שיטיפו מוסר, ושמצב שני ידעו לראות גם את הטוב. אני לא יודעת למה אבל קלוד ממש מעצבן אותי [פעם הייתי אצלו:/]. מצד שני גבי אלדור תמיד מראה נחמדות. המנחים- חייבים להחליף את הילה נחשון. היא מנסה להצחיק וזה מעצבן, או שקושניר מדבר היא עושה פרצופים כאלה, כאילו היא באיזה בוק דוגמנות או משהו בסגנון. לעומתה אבי קושניר מנחה מעולה, הוא מצחיק, הוא מעודד את המתמודדים.

Tinkit16

New member
|מחזיקהאצבעות|

ומקווה שבאמת תהיה עונה שניה
בכל אופן, אם כן... הייתי רוצה לראות שם, את
מבחינת רקדנים:
# בראש ובראשנה, מאשה - תראו מה גיא עושה בזכותה
# דניס - הוא עף מהר מדי הפעם, ופחות באשמתו. בסך הכל שירה וריקוד, כמו שהיא אמרה בעצמה - לא ממש חברים טובים. # מירית - לתת לה צ'אנס נוסף על אף העונה הנוכחית שלא ממש הייתה מוצלחת מבחינתה. # דני - יש צורך להסביר למה? ;) # קיריל - התלבטתי לגביו, כי הוא ממש מתוק, אבל שקט כזה, לא ממש שמעו ממנו העונה.... אבל כן, בגלל זה הייתי נותנת לו צ'אנס נוסף. > לגבי אורון אני לא יודעת, לדעתי באיזשהו מקום הוא פשוט עייף. ואת חיים אני מעדיפה שלא, עם כל הכבוד והערכה שיש לי אליו, תמיד השופטים מעירים לו הערות על הריקוד הבסיסי.... ומגזרת הבנות: אנה כבר עשתה את שלה, ודורית... היא בסדר, אבל 2 עונות לדעתי בשבילה זה מספיק
כנ"ל על פולינה, שגם הפעם עפה מהר מדי, לא ברור למה...
מבחינת שופטים:
# גברי - להעיף. כל הסיפור עם אנה כבר לא מוצדק, והוא בראש הסיפור. חבל, אבל על ריקודים משעממים של אנה הוא נותן 9, ועל ריקודים מדהימים של דורית הוא נותן 7. לא עוד.
# גבי - מתלבטת לגביה. בתכלס, היא לא ממש נותנת הערות על הריקוד עצמו....היא נוטה להחמיא ופחות מחמירה כמו האחרים, והיא כמובן נציגת הנשים היחידה, אבל לא דעת... יש שופטות אחרות שהיו ממלאות את התפקיד בצורה טובה יותר במקומה. # אלי - להשאיר עם נזיפה. עם כל הציונים הנמוכים שלו...הוא פשוט אומר דברים נכונים. ולמה נזיפה? בגלל הציונים. שפחות יחמיר... # קלוד - גם מתלבטת. כי הוא מתוק והוא חמוד ובלה בלה, אבל יש עוד הרבה כאלה. הוא רקדן בעצמו ולא ממש שופט ככה שהוא אמפתי כלפי הרקדנים והכוכבים ומבין אל ליבם, אבל לא יודעת, הוא כבר משעמם...
מבחינת כוכבים:
> הייתי רוצה לראות בעונה הבאה, כוכבים כמו למשל... # עדי כהן - זה יכול להיות קמבאק מטורף בשבילה, ויש לה נוכחות ובכלל, לא ממש הערצתי אותה בכ"נ2 אלא יותר את ההראלים, אבל פתאום מתחשק לי לראות אותה בתכנית, לראות לאן היא מסוגלת להגיע שם. # ואם נישאר בגזרת כ"נ... גם את שירלי לילו הייתי רוצה לראות, בדיוק מאותה סיבה עיקרית - רצון לראות אותה שוב לע מסכי הטלוויזיה. אותה גם הערצתי, אז לראות אותה רוקדת (מישהו אמר עם דניס?) יהיה נהדר
# מירי מסיקה/איה כורם/קרן פלס - אחת מהזמרות הללו. פשוט כי זה יהיה מעניין
# ונעבור לבנים... זה היה קשה, אבל לראות את מייקל לואיס רוקד, או את מיכאל אלוני (כן כן!) מעניין ביותר ומהנה ביותר
# רן דנקר - על אותו בסיס. ואם כבר רן, יהיה נחמד להוסיף גם את רן בכור. יהיה מאוד נחמד.
ולסיום, מה אני חושבת שצריך להשתנות? אז שוב, בעיקר השופטים. וזהו, סך הכל אני מ א ו ד מרוצה מהעונה הנוכחית.

../images/Emo54.gifנצל"ש- שאלה:]

אתם חושבים שבאיזשהו שלב, או שאחת העונות הבאות [בע"ה] ישלבו גם ריקודים לא סלוניים? זה יחכול להיות ממש נחמד אם יעשו עונה של ריקודים אחרים. זה יביא גם קהל נוסף. וגם קהל הסלוניים יוכל להפתח [אולי]למשהו חדש.

זה יכול להיות ממש נחמד

אבל לא נראה לי שיעשו את זה... יש לי הרגשה שהם מנסים לחרוג כמה שפחות מהמסגרת של הסלוניים וכל ריקוד שחורג, מקבל הערות שליליות, כדוגמת חיים פרשטיין. וגם הרקדנים המקצועיים מתמחים בסלוניים. לדעתי זו תחרות נטו של ריקודים סלוניים...

2 Mיכל

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

אחרת זה גם יהיה דומה מדי לנולד לרקוד

למעלה