|מחזיקהאצבעות|
ומקווה שבאמת תהיה עונה שניה
בכל אופן, אם כן... הייתי רוצה לראות שם, את
מבחינת רקדנים: # בראש ובראשנה, מאשה - תראו מה גיא עושה בזכותה
# דניס - הוא עף מהר מדי הפעם, ופחות באשמתו. בסך הכל שירה וריקוד, כמו שהיא אמרה בעצמה - לא ממש חברים טובים. # מירית - לתת לה צ'אנס נוסף על אף העונה הנוכחית שלא ממש הייתה מוצלחת מבחינתה. # דני - יש צורך להסביר למה?

# קיריל - התלבטתי לגביו, כי הוא ממש מתוק, אבל שקט כזה, לא ממש שמעו ממנו העונה.... אבל כן, בגלל זה הייתי נותנת לו צ'אנס נוסף. > לגבי אורון אני לא יודעת, לדעתי באיזשהו מקום הוא פשוט עייף. ואת חיים אני מעדיפה שלא, עם כל הכבוד והערכה שיש לי אליו, תמיד השופטים מעירים לו הערות על הריקוד הבסיסי.... ומגזרת הבנות: אנה כבר עשתה את שלה, ודורית... היא בסדר, אבל 2 עונות לדעתי בשבילה זה מספיק
כנ"ל על פולינה, שגם הפעם עפה מהר מדי, לא ברור למה...
מבחינת שופטים: # גברי - להעיף. כל הסיפור עם אנה כבר לא מוצדק, והוא בראש הסיפור. חבל, אבל על ריקודים משעממים של אנה הוא נותן 9, ועל ריקודים מדהימים של דורית הוא נותן 7. לא עוד.
# גבי - מתלבטת לגביה. בתכלס, היא לא ממש נותנת הערות על הריקוד עצמו....היא נוטה להחמיא ופחות מחמירה כמו האחרים, והיא כמובן נציגת הנשים היחידה, אבל לא דעת... יש שופטות אחרות שהיו ממלאות את התפקיד בצורה טובה יותר במקומה. # אלי - להשאיר עם נזיפה. עם כל הציונים הנמוכים שלו...הוא פשוט אומר דברים נכונים. ולמה נזיפה? בגלל הציונים. שפחות יחמיר... # קלוד - גם מתלבטת. כי הוא מתוק והוא חמוד ובלה בלה, אבל יש עוד הרבה כאלה. הוא רקדן בעצמו ולא ממש שופט ככה שהוא אמפתי כלפי הרקדנים והכוכבים ומבין אל ליבם, אבל לא יודעת, הוא כבר משעמם...
מבחינת כוכבים: > הייתי רוצה לראות בעונה הבאה, כוכבים כמו למשל... # עדי כהן - זה יכול להיות קמבאק מטורף בשבילה, ויש לה נוכחות ובכלל, לא ממש הערצתי אותה בכ"נ2 אלא יותר את ההראלים, אבל פתאום מתחשק לי לראות אותה בתכנית, לראות לאן היא מסוגלת להגיע שם. # ואם נישאר בגזרת כ"נ... גם את שירלי לילו הייתי רוצה לראות, בדיוק מאותה סיבה עיקרית - רצון לראות אותה שוב לע מסכי הטלוויזיה. אותה גם הערצתי, אז לראות אותה רוקדת (מישהו אמר עם דניס?) יהיה נהדר
# מירי מסיקה/איה כורם/קרן פלס - אחת מהזמרות הללו. פשוט כי זה יהיה מעניין
# ונעבור לבנים... זה היה קשה, אבל לראות את מייקל לואיס רוקד, או את מיכאל אלוני (כן כן!) מעניין ביותר ו
מהנה ביותר
# רן דנקר - על אותו בסיס. ואם כבר רן, יהיה נחמד להוסיף גם את רן בכור. יהיה מאוד נחמד.
ולסיום, מה אני חושבת שצריך להשתנות? אז שוב, בעיקר השופטים. וזהו, סך הכל אני מ א ו ד מרוצה מהעונה הנוכחית.