אם תדעי..../J o n n y

J o n n y

New member
אם תדעי..../J o n n y

האם תדעי... את אבקני פרח ליבך להפריח בניחוח עדן אלוהי שייתבשם מהם אהובך מבלי שירווה צמאון אדמתך ונהי האם עברו מול עינייך... שפרא השדים בראש המעוררים בך את היראה לעתים הם כסות קסם...בר אנוש פרי ידם הענוגה של מלאכים האם יפנימו יעמיקו עינייך ראות... את מחמד נפשך ביפי רגעו...הדקה זורח כליל קיץ ותתענגי למענו בדמעה אף כי בליבך עלי חיץ האם תאותי להמתין... לראותו את שחמד לבבך בבוסרו לחוש את קוציו כי חדים בהבשלתו יערב לך כי גם קוצים נשברים אם תדעי אלה הדברים אשאך כאוהבת בכאב ואחצה את גבולתייך כי אין אתור לעומקו של הלב ולערגתך אהיה...כן

אם תדע.....

אם תדע - החיים הם כמו פרח החיים הם כמו שיר תן לי פרח אדום תן לי שיר אהבה המות הוא כמו פרח המות הוא כמו שיר הפרח ימיו ספורים השיר כבר נגמר. מדליקה

טאקילה~*

New member
אהובי...../images/Emo23.gif

אילו היה אלוהים בדרכי אולי הינו כליל השלמות ותהא זו שמש ואויר, וחסד לדעת אושר מכל מקום להתערטל אל נחל הקודש בבשרך סתם ג´וני אהבתי את מה שכתבת....חחחח

../images/Emo23.gif

עם ליל, אהובי סכני, בדבש לשעשועי פיו; ובידיי - נבטה עלתה זכרותו השואגת ערגתה לגני החומר לקראתו ניגונים ניגונים עד בא כליונו - אהובי סכני בחלבו.

../images/Emo39.gif ושוב להקפיץ

אנשים שחיים על הירח לא חסר אנשים שחיים מתחת לאדמה יש די והותר מקומות מלאי חיים יש בכל פינה בעיר מקומות רומנטיים וקסומים זה לא דבר נדיר יש מחסור חמור ברגעים רגעים של שמחה קנאה וכאב נורא שניות מתוקות של אהבה רגעי רגעים של תמימות גנוזה שחולפת עם השנים חרטה אחרונה לפני שהולכים מוח מיוזע ונוסטלגיה אפרורית זיכרונות יפים ורגיעה מסתורית צחוק היסטרי ושיכרון חושים אולי פשוט פספסתי כמה רגעים *לא שלי, אבל לא יודעת של מי כן.

../images/Emo20.gif../images/Emo91.gifפשוט....

מדהים , ובכלל לא פשוט לכתוב כך ..
ברוך הבא

למעלה