אם תבקשו יפה...

טאKילה

New member
אם תבקשו יפה...../images/Emo47.gif

תקבלו.... את המתכון להכנת עוגיות הזהב עבמבר.
ממממממממ..........
עמלתי להשיג וכן כן יש לי את המתכון הכי מבוקש

ת מי

New member
|מורידה את הכובע בפנייך......../images/Emo61.gif

נו נו שדרי כבר...... כבר שנה אני ובלונדה מחפשות את המתכון המבוקש ........הממממממממ אגב.. יש כמה גרסאות.. ורק אחד אורגינל..

טאKילה

New member
למיטב ידיעתי...

זה האורגינאל... המתכון הוא מתכון של אחד מגדולי האופים למסחר העבמבר בנתניה. האיש נפטר לפני מספר שנים והשאיר לביתו את המתכון המיוחל. עדין לא ניסיתי... בערב או מחר אני אמורה לקבל את המתכון במדוייק, כלומר, הכמויות של המצרכים לעבמבר.

אלמרה

New member
אל תאמינו עד שתטעמו...

וכמו שאני מכיר את הטאקילה הזותי, היא מתכוונת למתכון שלי שנתתי לה אבל היא מתבלבלת זה מתכון של עמבה! וזה שייך לפורום תרבות עיראק טק'אעת עינו. אני נולדתי בנתניה וגדלתי מוקף טראבלסיים כפי שאמרתי לכם ואין פה שום מתכון - הכל מועבר מיד לפה ומפה לאוזן אבל יש בשוק נתניה היכן שאני מרבה להסתובב הרבה מאוד, דוכן בו מוכרים עלי "בוריק" דקים עבודת ידיים, שבילדותי היה לנו שכן שטיגן בחצר בתוך סיר עמוק ומפוייח שהשמן בו לעולם לא הוחלף וגבה על זה 5 גרוש, כעת אני עושה את זה בבית... בחינם. ככה ======עם ביצה ===ומוסיף גבינה לבנה== ועלה פטרוזיליה============

טאKילה

New member
חח אלמרה...../images/Emo6.gif

נא נא ונא נא יש לי את המתכון האמיתי
חרגתאותי עם הבוריק והשמן הלא מוחלף

אלמרה

New member
אז אם יש לך המתכון... יאללה נו...

או כפי שעבאס היה אומר לדמאר-דוד "פיסא!"

אלמרה

New member
מקפלים את הפינות פנימה...למחבת....

ויוצא ככה... לא ממש כפי שהטעם שהשכן היה מכין והיה ממלא רק בפירה תפ"א דלוח. הגבינה והפטרוזיליה או קוסברה, מעניקים שדרוג נפלא שאפילו הורי אבותיכם מטראבלס לא חלמו עליו... תאמינו לי.

tvrui10

New member
תסליחו לי רבותי !!!!!..

הבחנתי פה בצליל זילזול של אלמרה על הבוריקה הטריפוליטאית !!!! אז ככה.. אתה יכול לשדרג כמה שאתה רוצה..ולהוסיף גם שומשום למעלה וביצה קשה בצד...אבל זה לא יהיה בוּרִיקֳא.. טריפוליטאים וגבינה?? איפה זה נשמע

טאKילה

New member
מאעק אל חאק יאסידי../images/Emo152.gif

אין כמו הבוריקה עם בטטה פטרוזיליה פלפל שחור מלח וקינמון. השאר הכל משודרג...אבל טעים

אני לא סולחת לך--TVRUI כי...

אם אתה יודע להכין את הבוריקה האורגינל... תכין ותביא למסיבה בבושייף נעשה שם כולנו אחלה חגיגה..ואני אכין בולו.. שלא אכלתם בחיים !!!

אלמרה

New member
אני מתנצל מאוד אם חלילה נשמעה פה...

איזו נימה מזלזלת ההיפך הוא הנכון (אתה צודק בוריקא ולא בוריק). אני לא מזלזל אבל את חוויותי כילד צעיר מספר וכיום כבוגר אני פשוט אוהב ונהנה לבשל אלא שעושה זאת אחרת... אפילו את הגפילט פיש שאימי המרוקאית נהגה להכין אני מכין טיפ-טיפה שונה. והעיקר: טיפת הומור, שלא תחסר במקומותינו יא עיני יא רוחי...

tvrui10

New member
אלמרה תרגיע...

אצלנו עושים כבוד לאורחים... הכל ברוח טובה.

אלמרה

New member
אחלה עלא ראסי ועינייא

אני למארחים שלי מביא עוגת גבינה... עם תותים! כי טאKילה היקרה הכפרה שלנו אוהבת תותים...

אלמרה

New member
אופס.. תבלבלתי ומתקן

זו היתה עוגת גבינה אמנם אבל עם קליפות לימון והנה זו עם התותים לכבודה של טאקילה הכפרה...

yafyafit

New member
זה טרבלסי אמיתי!!

גם אצלנו במשפחה יש בעיה חמורה עם הגבינה: אמא שלי לא מתקרבת למוצרי חלב, כילדים בקושי היה אצלנו מעדן בבית. שלא לדבר על בישול חלבי. חמי הוא כבר יותר מתקדם ואוכל גבינה, אבל אוי ואבוי אם מישהו יגיש לו לאכול מאכל בצבע לבן! לא משנה מה מכינים, פסטה, קציצות, פשטידה, תפוחי אדמה, אם זה לא א-ד-ו-ם אש זה לא עובר את המחסום של הפה! וכשהוא מחמם לעצמו חריימה... וואי וואי.. בכל הביצ העיניים כבר דומעות מהריח של החריף! ולא סתם חריף, אלא הפפריקה החריפה האמיתית של מושב זיתן... בשבת חתן שלנו הם הכינו 3 סירי חריימה - חריף חריף מאד חריף ביותר ואף אחד לא ידע מה הגישו לו... עד שטעמו והכל היה חריף אש וטעיםםםםםםםם

bigi100

New member
ואי ואי ואי!!! זה נראה טעים

שווקא שלשום אכלתי בוריקות והיה אחלה אבל יש בעיה אחת היום יש שפעת העופות זה לא טוב

למעלה