"אם תבוא"- סינגל חדש

נהדר../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

בחירה מצויינת
שיר טוב
בהצלחה לנינה

ברור../images/Emo70.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אסור להזניח את "היא יודעת" גם ש"אם תבוא" יכנס למצעדים

Me4britney

New member
כן,גם אני...

אנחנו משדרים על אותו הגל?
'געגועים' ואז 'יחפה' זה מה שקיווית שיצא כסינגלים נכון? אבל לא נורא,אין לי שום ספק שיצא לאחר 'אם תבוא' עוד סינגל והוא יהיה אחד מבין 2 השירים המדהימים האלה (אני מקווה 'יחפה') למרות שמבחינתי יכולים לצאת גם שישה סינגלים ו'יחפה' יסגור את האלבום כאשר הסינגל החמישי יהיה 'געגועים'. שיהיה בהצלחה, 'אם תבוא' שיר מדהים
נוגע ללב ויצליח אני בטוח בכך!

שוב נינט עושה את אותה טעות שהייתה

עם כשאת ה כאן כאן והכל יכול לקרות אם תבוא לא יחזיק מעמד הרבה מה היה בוער להוציא כל כך מהר עוד סינגל? היא יודעת מצליח כ"כ ורק עכשיו יצא הקליפ אז למה עוד אחד? זה טעות לדעתי 4 סינגלים בהפרשים ממש קטניםם טוב אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים =/

לדעתי זו לא טעות../images/Emo128.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

היא יודעת יכול להמשיך להצליח ובמקביל אליו גם "אם תבוא" אבל בכל זאת, זאת דעתך נכבד חח

ככה גם חשבנו עם הכל יכול לקרות

וראית מה קרה היום צריכים ללמוד לקחחים או להוציא לפחות עוד שבועים שלוש

בכל אופן... ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

לא אתה ולא אני יכולים לשנות את זה
זו החלטה של נינט ושל המארגנים.

87A87

New member
כנס../images/Emo26.gif

היא לא הוציאה "4 סינגלים בהפרשים ממש קטניםם" תחשוב שהסינגל הראשון יצא 12/7 ועכשיו ב5/12 יצא הסינגל הרביעי זה הפרש של כמעט 5 חודשיםם זה המון לדעתי בחירת הסינגלים הייתי מעולה

../images/Emo45.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

מסכימה!! גמאני חושבת שהבחירות היו טובות

ג ב ש ו ש

New member
בחירה מצויינת../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אחד השירים המעולים ששמעתי
אני אישית מאוווד אוהב את השיר הזה ובהתחלה כשרק יצא האלבום סימנתי אותו כפייבוריט שלי..וטוב שעכשיו הוא יצא לרדיו. בקרוב נצטרך לדאוג לעוד שיר שיתמקם לו בראש כל המצעדים

../images/Emo57.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

עכשיו להצביע לעוד סינגל חחח
ובעזרת השם הוא יהיה בראש

:] אבל ..

לדעתי יש שירים יפים יותר , "איך מרגישים כזה נגמר" לדוגמא. ואם "בובה" היה יותר ארוך אולי גם הוא. ו"יחפה" אמור לצאת מתישהו בתור סינגל.. בכל זאתצ , שיר נושא. ותגידו, למה אומרים שזמרים עושים עד 5 סינגלים ? למה אי אפשר יותר ?:/ בזמן שהיא תעבוד על אלבום חדש [או,אה] נשמע את כל שירים האלבום בתור סינגלים ונצפה בקליפים D:

למעלה