אם שמתן
..

hadasrulez

New member
אם שמתן ../images/Emo23.gif..

נעלמתי ליומיים, הייתי בטיול שנתי ועכשיו חזרתי
היה שווה ביותרר הרחבה בהמשך

NarihS

New member
כן שמתי לב,

ואני מקווה שנהנית! ואני מחכה להרחבה!

backstreet girl

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo13.gifברוכה השבה../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

airgirl

New member
ברוכה השבה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תספרי איך היה בטיול!

hadasrulez

New member
../images/Emo13.gif

היה פנאאן
נסענו לגליל המערבי
וטיילנו המוןןןןן ברגל ואז לקחו אותנו לסוויטות (
) בביתנים על-יד הבריכה מול החוף והחדרים היו גדוללליםםם (היה סלון עם טלוויזיה שהספה נפתחה למיטה זוגית, מטבחון, פינת אוכל, מרפסת, חדר על 2 מיטות בודדות ועוד חדר עם מיטה זוגים וחדר של שירותים ואמבטיה) והתחרפנו לגמרי בלילה! רק חבל שהמורות ישנו בחדר לידנו
אבל הבאנו רמקולים והיה סבבי, ומה עוד? אה המורה שלנו גילתה על איזה אחד שכל הבנות בכיתה אוהבות והיא כמעט נחנקה שהיא הבינה מי זה (הוא דומה קופי ללאונרדו דיקפריו אבל מוח אין- משמע "תהיה יפה ותשתוק") ואז היא סידרה לנו שבטיול הליילי המאבטח הבלונדיני יהיה איתנווו ובסוף התברר שהוא גר באותו רחוב של ההוא שכולנו אוהבות חחחחח וכמובן היה את המדריך החתיךךך שדומה לרנדי האריסון-צ'אד מאריי, והיה עוד מאבטח אחד חמיד
קיצר היה שווה!! ואני מקווה שהתמונות יצאו לי טוב אם כן אני אשים (צילמנו גם את המאבטחים ואת המדריך). אה והדיסק עדיין לא הגיע.. ממ יש לך מושג כמה ימים צריך לחכו עד שזה יגיע

airgirl

New member
ח מגניב../images/Emo70.gif

יפההה!! הכי חשוב שנהנת! גם לי יש עוד מעט טיול שנתי לגליל..

BShenB

New member
בורכה השבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית
וזה הכי כיף שהמאבטחים חתיכים חחח.. תעשי את עצמך קצת פצועה הם יטפלו בך.....

LiOr CaRtEr

New member
כשאני הייתי בכיתה ט'..

נסענו לניצנה ל4 ימים.. וגם בצפר אחר ברעננה עושה את זה. אז חברות שלי (שהכרתי בתיכון) סיפרו לי שאחת שהייתה איתן בחדר בניצנה, נורא התחברה למאבטח... הוא כל הזמן עזר לה וזה.. ובערב האחרון עושים מסיבה בניצנה, על הבריכה.. והיא אמרה שהיא תצטרף אח"כ, שהיא לא מרגישה כל כך טוב.. בקיצור, כשכולם חזרו בלילה לישון, חברה שלי צעקה באמצע הלילה "איכס!!!!!! יש משהו לבן ומגעיל על השמיכה שלי!!!" ואז הזאת שהתחברה למאבטח אמרה "מה?! אבל לא עשינו את זה על השמיכה שלך!!!!!" קיצור.. היא הייתה חייבת להן קצת הסברים ויצא מזה סיפור מאוד מאוד מאוווווד משעשע=) אני מאוד מקווה שהבנתן=) ושלא תעיזו לעשות את זה לחברות שלכן!!!!

hadasrulez

New member
אוי גאדדד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bshainb

New member
ברוכה השבה אלינו../images/Emo13.gif

ואין מזה כיף בטיולים שנתיים וראסמי איזה כיף זה שכולם חתיכים יש נוף יפה

sivanick

New member
לנו לא היה טיול שנתי השנה...

בגלל העיצומים ועוד היינו אמורים לנסוע לאילת!
איך התבאסנו...

למעלה