אם רק תבוא אלי

שמים1

New member
אם רק תבוא אלי ../images/Emo79.gif

פסעתי בזו הדרך פראית וסוערת שירת כיסופיי רוטטת להעיר את ליבך מתרדמת חורף ארוכה. אם תבוא עימי ההרים ישישו תגל האדמה לב יפעם מול לב תשאג הדממה. יום רודף יום מילה חובקת מילה תשוקה רכה מתפרצת מתוכי בעדנה. אם תבוא עימי אחולל לך ריקוד ישן נושן אשקה שפתותיך נקטר שפתותיי. עסיס אהבתי אעניק למשמרת.. אם רק תבוא אלי ..

צילוש43

New member
באתה אלי...

מלא ערגה וחשק ליטפתה נישקתה ואני נסערת.. בים סוער שטנו השניים ללא מעצור מעל גלים ומים.. בסוך הסערה התלכד לו המבט וללא מילה נפרצה שוב הסערה במלוא עוצמתה.. כיין לגמתי שיכרון חושים חשתי מרחפת מעל יונקת בשפתי את מה שנשאר..

בוא אליי

בוא נעבור את הלילה אתה,, איתי וכבר ארגתיך בשירת נישמתי שזור בשלהבתי אלהטך לקראתי כי שלחתי חכתי,לתוכך, שואבת מהותך למעמקיי, בפירכוסי חשק בסערת גוף מוחה ייסורי תשוקתך במיקסם נגינות שזור אתה בצלילי ליבי, ועד יבוא מחר, אתה לי כוכב השחר.

skay5

New member
אוי לי, נקלעתי לעין הסערה!

ואני פושט חולצתי, בדרכי אליכן מגלי החום העוטפים ועורגים פרשתן לי רשת דייג ,,,, נותרתי שבוי בידיכן הענוגות לא אוכל למילים ההורסות הבוקעות ממאוויי ליבכן רגע, החוק לא אוסר על ריבוי נשים מה כפת לי אני נשאר כאן.

,,סוער אותי

בבואות אור אחרונות מרצדות, כאילו קדות, מתאווה החמה למים שוקעת אפיים לבין ירכי-גלים גופות מתפתלים ומתחת חולות מרטיטים פראות חבויה לפרוץ שואפת עולה על גדותיה, מרב אונים שוצפת, תשוקה מתעצמת אתה נוגע בי, סוער את גופי, מרחפיני למרומים לגבהים עצומים, חופת רקיע לוטפם ותחושת עונג מופלאה חבקה גופם, מעבר להם הים בכחול-ירוק עמום, ואור השמש המועם דמום

skay5

New member
אוי הסערה מרצדת

והיא קדה קידה אליי עם חמוקיה לאחור

שמים1

New member
פעמוני ערגה ../images/Emo79.gif

צליל פעמוני ערגתך מתדבק אל דלתי עם שחר. קרני שמש רוקמות עלים של חדווה אל ליבי. בצלילי אהבה אנעים לך שירתי, אסער כזמיר בקולי. בנגיעות קטנות אפזר תווים עלומים אל נבכי נשמתך.

skay5

New member
צלצלתי בפעמונים ונותרתי נסער

להיצמד אליה ברוך לחוש בנשיקה עורגת ללוש את המזדקר והצוף המתלהט המאיים לפרוץ כלבה חמה גופה כנחשול הים הגואה וליבי הולם מנגיעותיה פורטת בגבעול תווים ההופכים למנגינה וחוברים לשיר מתנגן סימפוניה הבלתי גמורה שלא יגמר לעולםם

שמים1

New member
ניחוח איש ../images/Emo79.gif

והיה בך ניחוח של שמש ואור של עלי סתיו צבעונים וחלום מתוק. והיה בך רחש של גלים נשברים אל חוף ורוח המסלסלת קולות של ערגה נושאת כמיהותיי על גבי ענן אפור. והיו צלילים שניגנתי חרש פורטת על גופך בשפתיים רפות והיו את עינך שהביטו אמש במבט חודר רכות , מפתות .

skay5

New member
נכון! יש בי ניחוח שכזה

ההנאה הנאגרת בחביון נפשך יודע גופי את מורשתו וצידקת מאוויו גופי ככינור לנפש בידך בצלילי עדן יערב לך אצא אל גנך באור הצבעוני כדבורה לפרח להעניק לה מצופו הן הנתינה והקבלה הן צורך בחדוות הניגון כן,, זאתי החברה יצאנו לשדה כדבורה לפרח

שמים1

New member
זמר תשוקות ../images/Emo79.gif

פוצחת בזמר תשוקות מטריף חושים מעליך חשה תווי גופך פועמים בגופי מכים כגלי ים המתנפצים . והייתי לך חוף זהוב מעורפל עיניים שפתיים לחות נושקות שפתיים והייתי לך משכן אהבה קולעת חרוזי תשוקתך. והייתי לך מצולות שלל אלמוגים צבעונים כצבעו של הריחוף שידעתי בזרועותיך . לילה לבן? סקיי השמיימי אינו נרדם?

tvrui10

New member
בסדר,אני בא !

עם תמונה כזו ,אני רץ !!! לא להתחיל לפני שאני מגיע !

skay5

New member
הנני כאן

זה לא הוגן, מה עוד אחת! מה יש לי רטיה בעין האחת ולמה זה תכסה את ההיכל ואני צריך להיתכופף לחפש בפתחים

למעלה