אם רק היית נותת לי סימן...

אם רק היית נותת לי סימן...

אם רק היית נותת לי סימן, הייתי מוריד שוב פעם את הירח בשבילך. ואני תוהה וחושב, האם את זוכרת אותי בכלל? זוכרת איך עודדתי אותך כשהיה לך כל כך קשה? זוכרת איך נתתי לך את כל הפתרונות לבעיותייך כשרצית? איך קראת לי באותו זמן: "מלאך משמיים שלי"? אם רק היית נותנת לי סימן יותר ברור, הייתי מחזיר אותנו אחורה. לאותו רגע, לאותו יום שאמרת שאת לא מעונינת בי, את רוצה מישהו אחר. וזה בסדר. זוכרת שאחלתי לך רק טוב? זוכרת שאמרתי שאני לא מבטיח אם נחזור אי פעם להיות בקשר? זוכרת שהבטחתי לתת לך להמשיך הלאה בחייך בלעדי? ובכן, קיימתי. מילה במילה קיימתי. אבל דבר אחד אני לא מבין. אחרי כל כך הרבה זמן שלא התראנו, למה לא נתת לי סימן יותר ברור? מה היתה המשמעות של הסתרת הפנים עם השיער? העמידה שלך כמה ס"מ ממני? הרגל שלך שנשענה על שלי? מה רצית לומר? למה עשית זאת? אני תוהה ובטח עוד אמשיך לתהות עוד הרבה שנים. אם רק היית נותנת סימן יותר ברור, לא הייתי יותר תוהה ביני ובין עצמי. ואת? רת זוכרת אותי בכלל?

12אניהיא

New member
אני זוכרת...וודאי שזוכרת...

זוכרת את המלאך שלי...לא יהיה לי עוד מלאך!!!זוכרת את הימים הקשים שאתה עודדת ותמכת, העניין שחלק מהקושי היית אתה ואת זה לא הצלחת להבין. האהבה שלך חנקה היית אובססיבי ולי היה קשה עם זה. אהבתי אותך אבל העדפתי להתרחק מהחנק הזה שחייתי בו. רגשותיי כלפייך גם היום חיים וקיימים.הסימן שנתתי לא ניראה ברור מספיק? אז אומר זאת ללא רמזים התגעגעתי היית יכול להשתנות בשבילי? רק את זה הייתי מעוניינת לדעת.

למעלה