אם צ´יצ´י ובולמה

LINKIN PARK!!!

New member
אה, ו...

שני דברים. נתחיל בדבר העיקרי. אם כבר דיברתם על גזים, אז אני יש משהו שאני חושב עליו כבר הרבה זמן. לסאיינים ולכל מי שלא חי על כדור הארץ וגם מי שכן(למשל בו,סל - גוקו, וג´טה), אז רציתי לדעת אם משפיעים עליהם גזים למיניהם כמו גז מרדים או גז חרדל, וגם אם הם יכולים לחלות במחלות על כדור הארץ כמו למשל בעבועות שחורות, שחפת, איידס, כי אולי גם יש להם מערכת חיסונית חזקה יותר, אני יודע... או שאולי יש להם כוחות מספיק חזקים, לא יודע, פשוט תענו אם כן או לא. ולדבר הפחות חשוב... רואים גם בסרט 1 שצ´יצ´י מנסה לבעוט ביצור ההוא, אבל אז הוא מעיף אותה...

LINKIN PARK!!!

New member
...

האנשים על כדור הארץ, התכוונתי רק לחזקים, כמו שאמרתי, גוקו,וג´טה,גוהן... ובקשר לדבר השני, זה בקשר למה שאמרתם על זה שצ´יצ´י לוחמת, ומי תנצח, אז בקיצור רציתי להגיד שצ´יצ´י תנצח.

Mycroft

New member
בטח שצ´יצ´י J../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה, הם גם הלכו קצת מכות כשגוטן נלחם נגד טראנקס בתחרות שלפני בו וצ´יצ´י נצחה. אבל אולי אני לא זוכר בדיוק...

Light woman

New member
צ´יצ´י

תנצח את בולמה, אבל בולמה תנצח את כל הבנים האחרים כי הם לא יעזו לפגוע בבת (חוץ מפיקולו ונאפה אבל וג´יטה יכסח להם תצורה אם הם יגעו בה) וחוץ מזה כולם מפחדים ממנה... מי לא? אבל בעיקרון,אני חושבת שצ´יצ´י היתה יכולה להיות סאייאנית נהדרת.. משהו שחשבתי עליו לאחרונה... היא יכולה להפוך לאזוארו כל פעם שמישהו יאיים על גוהאן או שגוקו לא יקשיב לה...

למעלה