אם פספסנו שאלה

batLaLeche

New member
אם פספסנו שאלה ../images/Emo77.gif

אז אל תתביישו ותשאלו שוב! פשוט, לפעמים אנחנו מצליחות להגיע לפורום רק בשעות מוזרות ואחרי יום קשה, אז קל לפספס איזו הודעה בטעות. בהזדמנות זו אשמח אם מישהי יודעת אם אפשר לסדר בפורום הזה שכל מה שכבר קראתי יקבל צבע אחד - וכל מה שעוד לא קראתי יהיה בצבע אחר, שיהיה הבדל ואוכל לראות תיכף מה שפספסתי? ועוד דבר - האם יש פה שיטה ליצור קו מפריד או רווח יותר גדול או משהו בין הודעות שונות? כרגע הרווח בין הודעה לשרשרת התשובות עליה נראה לי זהה לרווח להודעה אחרת, וככה מתפספסות שאלות. מקווה שיש לזה פתרון...

יש פיתרון ויש בעיה

איזה כיף שאני יכולה פעם אחת לתת עצה לך. אני מרגישה עם זה נהדר, כי זה כל היופי של הפורום - ההדדיות. אז ככה: בפורומים אחרים שאני נכנסת אליהם כל הודעה שכבר קראת, נצבעת בכחול, אם את פותחת אותה ישר מהכותרת ולא בעמוד נפרד. בפורום הזה בלבד, יש ימים שאי אפשר לפתוח ככה את ההודעות וחייבים לפתוח אותן בדף נפרד, אחרת מופיעה הודעת שגיאה כאילו אי אפשר לפתוח את הדף. אולי כדאי שתשאלי את התומכים הטכניים שלכן למה זה קורה, כי את זה אני לא יודעת, ואז תיפתר הבעיה ותוכלו לעבוד כמו בכל יתר הפורומים. בהצלחה ושוב המון המון תודה. צביה

sagitlaleche

New member
פתרון אפשרי ../images/Emo20.gif

בת, אני יודעת שאצלי במחשב, הודעות חדשות ושעדיין לא קראתי מסומנות עם מן שמש בצד שמאל כך אני יודעת להבחין. חוץ מזה, אחרי שקראתי את ההודעה היא הופכת משחור לכחול. אצלך זה לא כך?

batLaLeche

New member
פתרונות ../images/Emo77.gif

לא, אצלי אין שמש וההודעות נצבעות בשחור או בכחול לפי שיגיונות המחשב/האתר - לא לפי מה שקראתי או לא. בכל שאר האתרים המחשב שלי מתנהג "בסדר", כלומר, כמו שצפוי. אז למה כאן לא? האם יש משהו שאפשר לשנות בו הגדרות בפורום הזה?

למעלה