אם פונדאית

שירהG

New member
אם פונדאית

שלום לכולם אני מעוניית להיות אם פונדקאית.. לפי מה שהבנתי אם פונדקאית צריכה להיות חד הורית איפה אני יכולה למצוא עוד פרטים בנושא הנ"ל....?

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום שירה../images/Emo20.gif

כדי להיות פונדקאית עליך לעמוד בקריטריונים הבאים: גיל 22-38 אם חד הורית -גרושה, רווקה או אלמנה עם ילד אחד לפחות ומקסימום ארבעה. יהודיה, תושבת הארץ בריאה לחלוטין. אלו הם התנאים הבסיסיים. בהצלחה

שירהG

New member
תודה לך יש לי נתונים.

יש לי את הנתונים הדרושים אני בת 22 עם ילד בן שנתיים רווקה... לאן אני צריכה לפנות בנוגע לכל שאלותי בעניין הנ"ל..?

shiran 25

New member
שירה חמודה

את פנית בדיוק למקום הנכון ,את לא צריכה לפנות לשום מקום אחר מירב זאת שענתה לך שהיא מנהלת הפורום היא הכתובת הנכונה לעבור את התהליך בהכי סבבה ולמצוא את הזוג המתאים לך ועונה לצרכים שלך אל תשמעי לאף אחד אני פונדקאית שעברה הרבה לפני שהחלטתי סופית אבל לפעמים את רוצה לחסוך לאחרים והם לא מקשיבים ורוצים לנסות ולעבוד קשה,אז מקוה שתהיה חכמה ותפני למירב ואת יכולה להיות רגועה ותחשבי שאני עשיתי את עבודת החקר בשבילך,אני פונדקאית שמירב שידכה לי את הזוג הכי מהמם בעולם(ואני בטוחה שכל הפונדקאיות חושבות על הזוגות שלהם אותו הדבר וגם הזוגות על הפונדקאיות) הכל רץ מהר כי מירב כמובן עושה בשבילכם את רוב העבודה,ואנחנו עברנו את ההפריה ביום חמישי לפני שבוע,ומחכים לתוצאות (חיוביות בעז"ה) ביום חמישי עוד שבוע אז בהצלחה לך בהמשך דרכך ותדעי לך שלא רק שאת מרוויחה כסף אלא גם מצווה גדולה בברכה שירן

שירהG

New member
תודה שירן ../images/Emo140.gif

שימח אותי התגובה ואפילו הרגיע אותי אני שוחחתי עם מירב כבר בפלאפון והיא באמת מקסימה מקווה שהכל יילך כשורה ואשמח לשמוע ממך איך ההרגשה ובנוגע להפריה .. תודה שירהG

shiran 25

New member
שירה היי

אני מרגישה בכללית טוב אבל מאוד סקרנית מה יהיה התוצאות האם אני בהריון ?תאומים אולי? ולפעמים כאבי בטן חזקים,יום אחד היו לי בחילות התעוררתי באמצע הלילה ב-3 מרצון להקיא אבל זה נסבל ויכול להיות שזה סתם מהתרגשות

למעלה