אם. סי מנצור 2003 - Mantzor orginal

• פותח הנושא NME
  • פורסם בתאריך

NME

New member
אם. סי מנצור 2003 - Mantzor orginal

קודם ליריקס.... ואז לינק
===================================================== ליריקס- -תזיז ת´קורטינה אתה חוסם, אמרתי תזיז ת´קורטינה אתה חוסם. הלו הלו אדוני השוטר תרחק מהאוטו! הלו! אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק, אני אמ.סי. מנצור 2003 גיר רגיל, ידפוק עכשיו פריסטייל ישר לפנים, תקשיב לי טוב! כבוד יותר מקזבלן סכין קפיצית בלאגן בכיס מנגל בשלוף עליי גננת עם מחשוף שולט במגלשה עומד לשכטה בפינה כשעליתי לתורה לי בלונדינית ירדה תשתמשו ביחד כבר הלכה לרות היד מצמיד ללשון בטרייה 9 וואט עוגה עוגה עוגה שרתי בניקוי דרבוקה מתאשפז רק אצל דוקטור שקשוקה מדליק בחורות כמו שחיים ת´אורות בבקשה מMTV מתחננים להופעות לא גדלתי על גס ולא על שושנים בלי פינצטה, בשיניים הוצאתי ת´קוצים בצבא היה לי פטור אפילו ממצב שכיבה המפקדת במקומי סחבה ת´אלונקה שבת בבורסה מעליי חשפנית רוקנתי ת´ביצים במקום ת´מחסנית לוחץ דוושה בירוק מהבהב לכל כוסית מצפצף ראש לא מסובב נוהג עם סטארטק על האוזן לא מתכופף מדורניק שוטר יא אללה תתחפף קלסטרון שלי אפילו בכלבוטק אם היו תופסים במשטרה היה לי פידבק תנו לי ריספקט תסתכלו לי בפרוספקט הצרפתים משתחווים לתימני עם הבגט פתח ת´פה לא יפה כמו על הבוקר כוס קפה הטוב הרע והמכוער תקשיבו אני שר חרוזים יורה כמו רק במלחמה יותר יקר יותר מאפאצ´י לביטחון המדינה פזמון-X2 (עם הגב) מנצור אסלי, אורגינלי, בא מהתקווה לא סופר את בבלי, אסלי מנצור אורגינל, אשכנזים קוראים לו פנומנומנלי כנס לביט אח שלי הגב על המיקרופון דופק עוד פריסטייל עכשיו -גדלנו בשכונה, מצוקה, מסריחה האשכנזים צחקו -חה חה חה בכינו זוהר בחדר שתינו בירה נשר סתם על פארש הועפנו מבית ספר בטיול שנתי רק את האוטובוס חטפנו -מכון ליווי בחדר האחות פתחנו גראפיטי עשינו על הגב של היועצת -על האש בשרים בשיעור מולדת דפקנו בקבוקים ריקים לקחנו פיקדון -מנצור גנב את הדובר מהשעון כמו טורנדו אנחנו הפכנו ת´שכונה -תדים השאלנו מכל מכונית חונה כשהביאו שוקו דפקנו ת´משאית -לא בשביל לשתות רק לפוצץ את השקית בום! שבע -הקדמת את הזמן יצאתי שנון ולא במכוון בתחנת אוטובוס מותר לי לחנות פקח, פקחית אני בחו"ל עם בחורות פזמון X2 (יא אללה כל הבחורות מחכות בתור, יא אללה...יא אללה) אמ.סי. מנצור גולש מכל אוטו ברמזור קבצנים לו בשביל שקל מתחננים שיעצור בבור, בקירייה, מושמע בכל חור בלינסון, גריאטרית,בבנק בתור שוב משחק כמו דנירו ניצחת את ברבירו ´שליחות קטלנית´ עוד להיט ´מאילנית´ רואה סרטים כחולים רק בהם אני משחק כלי 30 סמ´ על הכובה סמל מת לא מוריד חוטיני רק מזיז אותו לצד מפוצץ לעומק סיכול ממוקד תפור עלייך כמו חזייה על שד -כשמנצור גומר הוא רוצה להיות לבד עוף דורס את הזרת לא כוסס היי עוף דוגר בלי אקסטה אני ער לא בטלוויזיה לא אומר שלום והיי לידי שרים פה שיר את יש לי דם חם פטור ממס שונא פקיד לא מנומס לא חס אמ.סי. מנצור הוא הבאבאבאס מנצור נביא שלום לא מלחמה בפקודה שיגמר השיר תריץ להתחלה -פיזמון X1 אהה...לה לה לה לה לעעעעעעעע..... דפקתי מאוון תקומו לי לכאן מזרחי אורגינל לא מתאים לו פסטיגל סמים זה חרוזים זה בדם כל מה שיש לא בוחטות של דולרים -לא רוצה בלוטו 6 רושם לי חרא מנגינה -כותב כמו מנייק בגינה אמ.סי. מנצור והגב -קאווקה המצב אשכנזי אמינם דפק לי ת´ביט אמ.סי. מנצור ראשון להוציא את התקליט יא אללללה ....יא אללהההה... אמ.סי. מנצור והגב 2007 שכונת התיקווה s the record´ What אנחנו בחוץ! ----------------------------------------------------- שחכתי לציין... השיר בשיתוף עם "הגב" ! ולהורדה לחצו כאן :)

NME

New member
עם לא עובד.. אז....

..חבל... סתם... אז תנסו פה:

ליב Liv

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

הרסתם אותי מצחוק!
אהבתי..

Altryne

New member
גננת עם מחשוף :)

כל הכבוד אחי מצחיק :)) חבל שלא עשית לעצמך מוסיקה משלך אבל כל הכבוד אחי....

da^Lord

New member
יהללה.. יהללה.. חחחח ../images/Emo13.gif

פשש.. הוא מצוין. עוד להיט מאילנית.

NME

New member
חחח.. אני מנחש..

שזה ג-ם הולך לדף לינקים הא?

mc bige

New member
גדול אחי ויש לי שאלה

גדול אחי הורס מצחוק ויש פלואו רציני הולך טוב השיר ושומע שאלה באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל להקליט את עצמך עם האינסרומנטול???תעזור לי אחי

NME

New member
אחי.... זה לא אני.. ומנצור לא פעיל

..בפורום.... אני אישית ממליץ על : -Cool Edit pro - ואפילו יותר .... ACID !

למעלה