אם נקיים מפגש חברים, מי מצטרף/ת ?????
S singleton1 New member 5/12/12 #13 תחשבי שזה קורה במציאות 90 צפיות ופחות מ-10 תגובות.... את עדיין בטוחה שאת רוצה להיפגש עם דבר כזה?
א אולי מאוהבתתת New member 5/12/12 #11 נשמע נחמדדדד אני אשמח אבל בתנאי שכולם יבואו בראש פתוח וחברותי. וכמובן שמי שיגיע יגיד מה הניק שלא ולא ינסה להתחמק מיזה כמו שקורה בדרך כלל במפגשים כאלה..
נשמע נחמדדדד אני אשמח אבל בתנאי שכולם יבואו בראש פתוח וחברותי. וכמובן שמי שיגיע יגיד מה הניק שלא ולא ינסה להתחמק מיזה כמו שקורה בדרך כלל במפגשים כאלה..
ז זירו0 New member 5/12/12 #12 אהממ... מאז קומו של הפורום ניסו לעשות מפגשים נפרדים כמובן וזה לא הלך... אישית אני חושב שהיופי כאן זה בלי מפגשים..
אהממ... מאז קומו של הפורום ניסו לעשות מפגשים נפרדים כמובן וזה לא הלך... אישית אני חושב שהיופי כאן זה בלי מפגשים..
S singleton1 New member 5/12/12 #14 לי אישית אין בעיה עם חשיפה. יחד עם זאת, אני לא חושב שאני מספיק מכיר פה את כולם בשביל ללכת למפגש. משום מה מצטיירת לי בראש תמונה מוזרה בקשר לזה.
לי אישית אין בעיה עם חשיפה. יחד עם זאת, אני לא חושב שאני מספיק מכיר פה את כולם בשביל ללכת למפגש. משום מה מצטיירת לי בראש תמונה מוזרה בקשר לזה.