אם נסראללה ירשה לי......

אם נסראללה ירשה לי......

אני רוצה להשאר בבית כמה ימים. כל כך נמאס לי מהנסיעות הלוך חזור..... אמא שלי משתחררת מבי"ח ולא דחוף שאני אהיה איתה. אז בבקשה. כמה ימים בבית בשקט אם אפשר.....

hayapollak

New member
יכולה

לספר לך שהבעלים של החברה (שאיננו חיפאי)בה אני עובדת נתן לנו(לעובדים הצפוניים) 7 לילות+ארוחת בוקר - בחינם במלון יוקרתי בירושלים - לא נוסעת. אין לנו איפה להשאיר את הכלב... אין לי מצב רוח וחשק להתאוורר ולהנות כשילדים וזקנים בצפון הארץ "תקועים" במקלטים וכאשר החיילים שלנו נלחמים ונהרגים...... זה לא ירגיע אותי זה יעשה לי רגשות אשם.

אולי את לא יודעת לקבל????

אני בטוחה שאת יודעת לתת. אבל האם את יודעת גם לקבל? אנחנו עכשיו בצד המקבל. מישהו רוצה לתת לך. איפםה את עובדת?

hayapollak

New member
אחד השיעורים

שלי בחיים היה ללמוד לתת פחות לקבל יותר. לתת למי שרוצה לקבל. להבחין ולהנות מקבלה. מצבי היום הוא שאני שמחה מאד לתת ושמחה מאד לקבל. יחד עם זה המצוקות האמיתיות עכשיו של ילדים וזקנים, עושה לי לא טוב שאני לא מתנדבת ותורמת לאחרים שנמצאים במצוקה אמיתית ונוראית ואני לא מנסה להתיפייף. לפני מספר ימים שמעתי שהעיריה בחיפה מארגנת פעילויות לילדים במקלטים וכו' ורציתי מאד להתנדב, לעזור, לשחק אתם ולשהות איתם ו/או אם ילדים בעכו ונהריה למשל....יש סיבות ותירוצים למה אני לא עושה זאת - יש ממ"ד בעבודה ואני צריכה לבוא לעבודה ולהתפרנס במיוחד לאחר שאנו בחיפה חווים ימים די מתוחים אבל שקטים...ועוד כמה סיבות ותירוצים וכששאלתי את הבן שלי (בן 14) אם הוא היה רוצה להתנדב להיות עם ילדים קטנים ממנו - הוא הסתכל עלי כאילו ירדתי מהמאדים...... ואני זכרתי את ימי תנועת הנוער העובד, את שקי החול,את "המבצעים" שאירגנו בתקופה שלפני מלחמת ששת הימים....כשהייתי בת 12 או 14 לא זוכרת כרגע... וצופית - אני לא רוצה להשמע פלצנית או מתייפיפת או מתנשאת בעיני לתת - זה לקבל.

זה בסדר

אני הבנתי שאת אוהבת לתת. גם אני יותר אוהבת לתת מאשר לקבל. אבל למדתי שלקבל זה גם לתת. לתת למישהו לעזור לי. לתת גם לו להרגיש טוב. אמרת שאת מאמנת. את גם לוקחת עזרה? זה לא פלצני מה שכתבת אבל זה עלול להיות גאוותני...... אני מקוה שאני לא פוגעת בך. רק משוחחת על הנושא.

hayapollak

New member
כן

אני למדתי שלבקש עזרה זו דרך לפתרון בעייה. משדרת ו/או מבקשת משתדלת להפנות הבקשה לאזניים קשובות. איך המשפט הזה? בוכים איפה שזה עוזר, לא איפה שלא עוזר. הצדק איתך - יש אצלי סוג של גאווה אבל אני חוזרת ומדגישה אין לי בעייה לקבל אני מאד שמחה ומעריכה נתינה של אחרים לי .

וואו, איזו מחווה יפה מצידו !

זה ממש מרגש ומחמם את הלב. חבל שאת לא מרשה לעצמך לנסוע, אולי השכנים או מישהו יכול לעזור עם הכלב ? אנחנו היינו עכשיו באילת והשכנה שלנו, שכל שנה עושה זאת ומקבלת מתנה מאיתנו, שמרה ודאגה לכלבה שלנו. כמה טוב לראות אותך כאן חיה, חסרת לי בימים האחרונים. כולי תקווה לימים שקטים במהרה.

למעלה