אם, נגיד,

עִידן

New member
אם, נגיד, ../images/Emo48.gif

אני אגיד עכשיו שנפשגשים ב2.7, תיערכו בהתאם?

דיתוּש

New member
לא -קצת- מוקדם מדי לקבוע?

אולי נחכה שהחופשה תתחיל ונקבע כמה שיותר קרוב אליה להיפגש? אישית לי אין בעיה רצינית להגיע לתל-אביב. אבל רק אם עמית אוסף אותי

עִידן

New member
לא לא.. ../images/Emo48.gif

כשניסינו לקבוע בזמן, כמה פעמים - פשוט לא יצא. אם נדע הרבה זמן מראש לשריין תאריך, נוכל אולי גם לממש אותו..

שלומצי

New member
נראה אם ישחררו אותי מהבית אבות ../images/Emo8.gif

מבחינתי זה בסדר.

נראה לי שאני בחו"ל אז.. לדעתי אם קו

קובעים כבר אז שיהייה ב- 24 או ב-25 ביוני, כמה שיותר קרוב לתחילת החופש הגדול, לפני שכולם מתפזרים להם לחו"ל\אילת\סיני ווכדומה.

דיתוּש

New member
זה רעיון מעולה.

ייתכן גם שאלך לקורס במשך הקיץ, והוא יהיה לכמה שבועות מהבוקר עד הצהריים אז... תחילת החופשה עדיף.

אני

קמת מוגבלת בזמנים. אני יכולה בין ה- 21.6-25.6 להיפגש, אח"כ זה יוצא לי קצת בעייתי... אבל... אממממ... החל מה- 8.7 אני פנוייה כמעט לגמרי. נדמה לי. אז לדעתי, צריך לקבוע משו באמצע יולי כזה. אחרי שכולם מסיימים בי"ס. אבל לקבוע מעכשיו לתחילת יולי, זה קצת טימטום, כי יש לא מעט דברים שצצים ברגע האחרון. אז בואו נשאל ככה: אמצע יולי מתאים לכולם? אם כן, אז סיכמנו על אמצע יולי. על תאריך מדוייק נחשוב אח"כ. [אני כ"כ מקווה שאוכל לבוא. וואעאע. לפני כמה ימים חשבתי על פגישות הפורום הקודמות ולא הפסקתי לחייך
].

שוב, אני לא יכולה באמצע יולי כי אני

טסה בתחילת יולי אבל אם לאחרים זה יהייה נוח אז אני לא יעמוד בדרך..

עוד לא בדיוק סגור אבל אני טסה ממש

בסוף יוני או תחילת יולי למשך חודש. אם אני אהייה היחידה שזה לא יתאים לה אז אני בטח שלא אמנע ממכם לערוך מפגש בלעדיי.. אבל בינתיים נראה לי שאף אחד לא בדיוק יודע אם הוא יוכל או לא לפי כמות המגיבים...

למעלה