אם משהו מעוניין/ת

inkinney

New member
אם משהו מעוניין/ת

הי לכולם כרגע חזרתי מארצות הברית התכתי להחתמת הספר של הכי גאים שיש בלוס אנגלס לצערי גייל ורנדי לא היו שםת אבל פיטר בובי מישל והאל היו שם והמפיקים גם. הצטלמתי איתם אם משהו מעוניין לראות או לדבר איתי על איך זה היה. תגידו לי

tulchi

New member
אה...כולנו מעונינים?

יהיה נחמד אם תוכלי להעלות תמונות לפה ובכלל אם תספרי לנו על החוויה

inkinney

New member
אוקיי אני אנסה לספר ולשים תמונות

ב7 לינואר היה החתמה של הספר שיצא כמובן שקניתי והלכתי חיכינו בתור בחוץ לחנות ספרים איפה שהם החתימו . עומדים בתור והם יושבים אחד ליד השני. הראשון היה פיטר (אמט) בהתחלה שאל אותי מה שלומי ואיך קוראים לי שאלתי אותו אם אפשר לחבק אותו והוא אמר כן אז חיבקתי אותו ואז אמרתי לו שהוא the best הוא דיי אהוב אליי מאחרים, אז הוא ביקש נשיקה בלחי כמובן נתתי לו נשיקה די גדולה
ואמרתי לו שאני מישראל והוא נורא התלהב ובובי ומישל שמעו ונורא התלהבו גם. והצטלמתי איתו

tulchi

New member
אוי אלוהים

|אוכל את הלב ומקנא עד מוות| אבל |מפרגן| מאוד מאוד! התמונות נראות נהדרות! אני כ"כ שמחה בשבילך! אני הייתי מתעלפת חחחחחח הכי אהבתי את התמונות עם פיטר וקאוליפ

inkinney

New member
אני עדיין מתרגשת

גם אני עדיין מתעלפת, והתמונה עם פיטר באמת הייתה האהובה עליי תודה רבה על הפירגון לכולם אני מאוד מקווה שלכולם יהיה היזדמנות כמו שהייתה לי באמת במקרה

g a g a

New member
אוי ואבוי../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif איה ראתה את השרשור

הזה
איזה כיף לך
|מפרגנת|

inkinney

New member
המשך החתמה

אחרי בובי ישבה מישל ( מלאני) הייתי בהלם שראיתי אותה היא ניראת כלכך שונה , היא ממש יפה מהממת, והיא מזה חמודה נורא נחמדה היא נורא היתלהבה מזה שאני מישראל ודיברנו קצת אבל אני כבר לא זוכרת והיצטלמנו לפני שהיצטלמנו היא קראה לי sister זה היה נחמד

inkinney

New member
המשך ההחתמה מצטערת ארוך

אחרי מישל ישב האל אבל לא יצא לי לדבר איתו, לא הבנתי למה אבל לא ממש איכפת לי ת אבל הידיד דבא איתי צילם גם אותו

jDaNiELLE

New member
שמחה בשבילך,

אבל אם רנדי וגייל היו שם הייתי בוכה מרוב קנאה... יפה לך אחות שלי!!

inkinney

New member
המשך החתמה אחרון ודי

ישר אחרי מישל כי לא יצא לי לדבר עם האל דיברתי עם המפיקים רון כהן ודניאל ליפמן הם היו גם מאוד נחמדים ודיברנו קצת ו היצטלמנוו אחרי זה אמרתי להתראות ו איחלו לי נסיעה טובה וביי היה מאוד כייף

inkinney

New member
המשך ההחתמה

אחרי פיטר ישב בובי ( בן) ישר חיבוק נשיקה, הוא היה מקסים גם שאל אותי איך לטייל בארהב, ומתי אני חוזרת לישראל ואיחל לי נסיעה טובה ואחר כך הצטלמנו

Anwanis

New member
יווו! איזה כיף לך!

התמונה עפ פיטר השאירה אותי אכולת קנאה. הלוואי על כולנו!

החתמת הספר!

כל הכבוד! כמו כולם אני ממש מקנאת אבל לטובה .איפה את גרה אולי תוכלי להראות לי את הספר אם החתימות?!

Naughty Girl1

New member
גאד ../images/Emo12.gif

כיף לך
! אם היית שמה פה תמונות עם גייל או ראנדי, הייתי מתה אבל מ-ת-ה מקנאה! תמונות יפות דרך אגב:)

מוררררר

New member
אני מזילה ריר עד הרצפה!!!!!!

יווו...איזה כיך לך...בובי נראה כזה חמוד!!!!!!!!!!!11 אני כל כך מקנאה!!!!!

inkinney

New member
ראיתי

היי ראיתי את האל, אבל לא יצא לי לדבר איתו או להצטלם איתו הוא נראה מאוד נחמד,

וואו

איזה כייף לך!!! וואו..:) אבל חבל שגייל לא היה..הוא בעצם האליל:) ספרי מה היה?...שימי פה תמונות הקנאה

למעלה