אם מי הפועל נדפקה!!

Slim_shady

New member
אם מי הפועל נדפקה!!

חחחחחח...... הביאו לכם את יוסי אבקוסיס טוב שיש לו שערות עוד שנייה הוא מת מי זה זה איזה אוער אחד חחחח..... נדפקתם!! יאללה מכבי ת"א זאת קבוצה 2:2 אם ביירן נראה לכם מזה ליגה העונה!!

ליטן א

New member
מסכים.

אוהדים קטנים וטפשים בני 7 כמו הילדון הזה הם הדבר האחרון שאנחנו צריכים..... לא לחינם הציג כריש נותן בראש את פינתו הקבועה (ביואל): "הסירחון של מכבי חיפה", ובו הוצגו אימרות (כמו זאת של הקטנצ´יק) לגבי "עליפות", "גביה עירופה" שיהיו שייכים כמובן למכבי חיפה בעונה הקרובה.... זהו... נותר לי רק לומר צהוב עולה ליטן

אז מה אם הוא רק ילד??

מותר לו להביע את דעתו ובמיוחד אם הוא בחר בצבעים הנכונים

הוא אמר שאבוקסיס לא שווה ת´תחת

ושמכבי היא אימפריה של ממש עם 2-2 נגד אלופת אירופה אבל אתה צודק... זה כמו לומר שהשמש עולה מכיוון מזרח וש1+1=2 זו לא הבעת דיעה אלא אמירת עובדה

??????????

מוטי צודק,טעיתי והוא קבע עובדה ולא הביע דעה אבל בתור מכבים נאמנים זה לא היה יפה שהם התנפלו עליו וז-ו היתה הנקודה

הבנתי שז-ו הייתה הנקודה

כבר אי אפשר לצחוק איתך. חוצמזה שלדעתי מוטי וליטן צודקים.

אין מה לעשות...גם אנחנו היינו ילדים

וכתבנו שטויות לפעמים(ואני לא מסכים שזה היה ממש שטויות כבר ראיתי שטויות הרבה יותר גדולות)אבל לכתוב לאוהד מכבי "סתום ת´פה" מקולגה מכבית זה דבר פוגע ומעליב ללא כל פרופורציה למה שהילד כתב בנושא הספציפי הזה אני מעריך הרבה יותר את הגישה של הקומניסטים שדואגים לטפח כל ילד אובד שבטעות נולד עם הפגם הגנטי להיות אדום ולהקנות לו סממנים ומאפיינים שתוית ה"לוזר" תדבק בו לנצח

הילד כבר גדול.

בכל מקרה - לא חושבת שיש למישהו את הזכות לבקר את דרך הכתיבה וההתנסחות של אדם זה או אחר. אבל אם אין לו משהו חשוב ורציני להגיד - אז פשוט עדיף שישתוק. (´´עדיף לשתוק ולהראות שאתה אידיוט, מאשר לדבר ולהוכיח את זה´´)

MoTi_NiMnY

New member
יש גבול והבנאדם בן 15

לא בן 9, מה שהוא כתב זה פשוט מעליב לקרוא לפעמים צריך להיות קשוח איתם כדי להפוך אותם למכביסטים טהורים מר מסמ"א אולי תקנה מנוי ?

"הכניסיני תחת כנפיך והיי לי אם ואחו

וזה לא מפתיע ששיר זה בא מתומך מגל... לדעתי המקביל לאוהד מכבי שכתב מה שכתב בפורום זה אייזן המגלי שלפעמים כותב שטויות ומתלהב יתר על המידה מביצועי מגליו אבל אף קומניסט בוגר ל-ע-ו-ל-ם לא יגער בו ויטיל דופי בנאמנותו לסמל המגל וינסה "להקשיחו" ולהטיל בו אשם על כך שהוא לא/כן קונה מנוי(אם יהיה בשביל מה לנסוע 100 ק"מ אני אבוא הרבה אל תדאג כי בשביל מקום 5 זה לא זה).. מחר אשתדל לפרט יותר בקשר לסממני הפילוסופיה המכבית אל מול זו המגלית

MoTi_NiMnY

New member
רונן לא אתפלא אם מאחורי

הנער עומד מגליסט ציניקן זה מתאים לשולטי התקשורת האלה דבר שני בתור מכביסט איך אתה מתנה את המנוי שלך בהקשר לתארים? הבארזים יפלו שלהבת ? דרך 10-11 מנויים בלבד וכמה הנאה תמצא ביציע אחר ? לפחות יחסית אלינו אבי נמני אלוהים (יהודה המכבי המודרני בשבילך)

הרי רוב האוהדים היתנו את רכישת המנו

בחיזוק הקבוצה והם לא היו קונים מנוי אם זיתוני ותורג´מן לא היו חתומים כך שאני לא היחיד שמתנה את רכישת המנוי/הליכה למשחקים הנה,אפילו הבית"רים הנאמנים ביותר הפסיקו השנה לבוא למשחקים כדי לא לקבל דכאון אבל אם הקבוצה שלנו תממש את הפוטנציאל הגלום בה כבר מההתחלה ולא תחכה למחזור ה-18 אין שום סיבה בעולם לא לבוא אבל לבוא כדי לאכול ת´לב ועוד לשלם על זה במיטב כספך זה טירוף

MoTi_NiMnY

New member
ידידי אץתה חוטא במילים

2 אוהדים שצעקו באימון ועשו מהם כותרת לא אומר כלום אנשים קנו וקונים מנויים גם לפני אני אישית הזמנתי לפני שהם יצאו ולא מזמן קיבלתי אותו (יום חמישי) בקשר לאוהדי מכבי אתה פשוט טועה... אגב איפה אתה גר ש100 קילומטר ?! אבי נימני אלוהים

למעלה