אם מישהו...

חתולית

New member
אם מישהו...

כאן בפורום אז שיגיב, ישלח הודעות חדשות, משהו כי אני מ-ש-ת-ע-מ-מ-ת!!!

חתולית

New member
מחכים לחתולית

קורט קוביין, אני לא מנסה להפוך את הפורום לצ`אט אני פשוט רוצה שיתיחסו להודעות שאני כותבת. באמת, אנשים פה מסתובבים ורק קוראים בלי להתייחס. מחכים שחתולית תכתוב עוד הודעה חדשה...

את לא יודעת למה האנשים בכלל נכנסים לכאן.

ואם היית כותבת הודעות ששוות תגובה אז היו מגיבים. ותקראי את המכתב של נעל בבקשה.

בכותרת של הפורום יש

``הודעת מנהל הפורום`` או ``מכתב מנהל הפורום`` אני פשוט לא זכור (בצד שמאל) תקראי את זה וזהו. ואים על מה להגיד לך תודה. ההודעות שלך לא עיניינות וחוזרות על עצמן. במקום לרכז כמה דברים בהודעה אחת את מתחילה להפציץ אותנו בהודעות חדשות וככה דיונים חשובים עוברים עמוד.

חתולית

New member
מצטערת

או-קיי קורט קוביין אני מצטערת, אבל בבקשה תגיבו ותגידו כל מיני דברים ותשאירו הודעות חדשות כי מ-ש-ע-מ-ם לי. בבקשה.

חה חה, לא.

חתולית יקירתי, את טועה. אז מה לעשות, לא כולנו מתענינים הכי שבעולם במה שאת כותבת, face it, יש ת`רדים יותר מענינים מהעובדה שנפרדת אתמול מחבר שלך במסיבה.

נעל

New member
לא התעלמות ולא התנכלות

את ההודעה שלמעלה נעל לא מחקה הפעם, למרות שהייתה אמורה למחוק, משום שהיא חשה שיש כאן אי הבנה שמובילה לאי נעימות מיותרת. לפורום יש מגילת עצמאות. אומנם אין עליה המון חתימות של אנשים חשובים שתומכים בפורום ובמשמעות החשובה שלו לעם ישראל ולמין האנושי בכלל, אבל היא די מחייבת את מי שכותב בפורום. במגילה הארוכה הזו יש גם, איפשהו בין הסוף להתחלה, ובעיקר באמצע, תקנון. תקנון ממצה, שמתפקד כבר הרבה זמן בצלחה, ועל פיו (ועל ידי פירוש החוקים הבסיסיים שבו לפי ראות עיניה של נעל) נעל מחליטה מה צריך למחוק ומה לא. נראה לנעל שכל מי שכותב בפורום (``חברי הפורום``) צריך להכיר אותו, לפחות באופן כללי; לקרוא פעם אחת, רצוי בהתחלה ולא בסוף. אבל כמו במגילת עצמאות ובחוקה, בתקנון הזה יש יותר מזה, יש הגדרה של הוויי הפורום, של חזון. יש את ``כללי הברזל``. הרבה אנשים לא עונים לך, חתולית, פשוט משום שהם מרגישים שאין להם משהו מספיק טוב לומר. במקרה כזה, הם פשוט ממשיכים לקרוא, להנות באופן פסיבי. כדאי שתגשי לקרוא את ``הודעת מנהל הפורום``. נעל ;-)

למעלה