אם מישהו מעוניין

Silly A

New member
תגובה לך וקצת לאלפסי.

כמו שאמרתי בתגובה שלי, לעבור לאלימות פיזית לא היה הצעד 'הנכון ביותר', אבל היה צעד 'מתקבל על הדעת'. זה הוציא את צ'יקי מנצח בעיני גופים פלצניים ומתנצחים, ברמה האישית, אני חושב שאדם עם ערכים שאני מכבד, היה קורא את הפוסטים של צ'יקי ומגיע למסקנות אישיות שלו, והן שצ'יקי הוא חרא של בנאדם, ונועם הוא בנאדם, נקודה. לגביי אלפסי, אני חושב שהוא גורע מהצד שלי בויכוח ומהטענות שלי, על דרך השלילה הוא מצדיק אותך. כי הוא בהכרח טועה. על טענות מילוליות יש להגיב במילים, ואני לגמריי מסכים עם זה שלהפגע מטקסט רעיל ככל שיהיה למצב בו אתה מחפש בנאדם ודופק לו מכות זו צורת מחשבה של ערס ממוצע ואני לא אמשיך לצטט אותך. רק להנהן עם הראש, בתקווה שתחטוף מכות לפניי :). אני בכלל לא רואה את האקט האלים כתגובה לטקסט, וזה סילוף הדברים כשמציגים אותם כך. האלימות הייתה תגובה להתגרות שנעשתה פנים אל פנים, ואני בהחלט רואה מצבים שבהם הייתי מגיב (או רוצה להגיב) בצורה דומה לשל נועם.

חולוני

New member
בסדר, אז נועם גבר-גבר

וצ'יקי חרא בנאדם, מקובל. עדיין צ'יקי יצא המנצח בסיפור ונועם הוא זה שנאלץ להתנצל.

Psycho BuZZ

New member
אבל למה אתה מגזים?

הוא היה משחק אותה ג'יי וסיילנט בוב רק אם הוא היה מחפש אותו בעקבות ה"ביקורת" ודופק לו מכות. הוא במקרה פגש אותו ואפילו לא היה הראשון ליצור "מגע". כמו שזה נשמע, אם צ'יקי היה מכניס את הזנב הפחדני שלו בין הרגליים והולך משם בלי לנסות להתגרות בו, הוא כנראה לא היה צריך לברוח ולהשאיר את החפצים שלו מאחוריו. מי רואה אותו מנצח בסיפור הזה? לפחות בין אנשים כמונו, חסרי אינטרס אישי. כנראה שרק אתה. אלימות מילולית (מושג דבילי) היא דרך של פחדנים. לא חד משמעית, אבל אם אתה תוקף מישהו בצורה הזאת ובורח כשההילוך עולה, זה לא עושה אותך צדיק ואת השני קרימינל. במילים אחרות - תהיה מוכן לגבות דיבור כזה when the shit goes down. אני מסכים עם סילי על כך שהאלימות היתה תשובה להתגרות שנעשתה פנים אל פנים, וכל המלל הפוגע היה רק בסיס לזה ולא הטריגר.

Y.L.N

New member
מתי הם לובשים ביקיני וזורמים לבריכת בוץ?

volatile

New member
וקצת יותר על צ'יקי ארד

מדובר בפלצן מהסוג הגרוע ביותר. עיתון מעין הוא אחד הדברים המשמימים ביותר שקראתי. בלי קשר למה נאמר או לא נאמר בשיחה בין צ'יקי לנועם. מעין הוא לגמרי כתב עת שמנסה להיות אקדמאי. האקדמייה הישראלית מוגבלת, וכשאני אומר מוגבלת אני מתכוון מוגבלת תפיסתית ואימפוטנטית, אבל צ'יקי וכתב העת שלו הם ממש לא החוסם בעורקים כמו שהוא מנסה להציג. מדובר בעיתון מתיימר, נוטף כתיבה רעה במקרה הטוב ולא מעניינת בעליל במקרה הרע. משעממת כמו רוב עיתוני ה"אקדמיה" ובעלת הלך רוח שלא מתחנף אלא מלקק לעולם האקדמיה ועוד עושה זאת במעטפת חיצונית של עיתון מהפכה חברתי. הבעיה העיקרית בכתב העת היא שכמו גדעון לוי שחוזר בלופ אינסופי על אותה הכתבה עם סיפורים שונים ומילים אחרות (דווקא בכשרון מסויים) באופן רובוטי כמעט, שנים על שנים בעיתון הארץ, כך כתב העת מעין ממשיך ושוקץ במלאכת החד מימדיות. הוא עיתון הומוגני שהחמיץ כבר ברגע הראשון שיצא לאוויר העולם. שורה תחתונה, האקדמיה מעצבנת, וצ'יקי ארד הוא אקדמאי לכל דבר במעטה של אנרכיסט, בסופו של דבר הוא הילד בפינה, שרוצה נואשות לזכות באהבת אמו, בהתחלה הוא עושה מתחנף וכשהיא עדיין לא מתייחסת הוא מנסה לעשות זאת באלימות ובאונס, אך בסופו של דבר הוא חלש מדי בשביל לעשות כל דבר אחר חוץ מלצעוק ולקלל ולעשות רעש. פלג. פלג.

למעלה