אם מישהו לא ידע

spanish rose

New member
אם מישהו לא ידע

אז... יש עוד אגודות שפעולות למען החיות... וזה לא רק "תנו לחיות לחיות", כי אם גם S.O.S, אגודת צער בע"ח, העמותה למען החתול... אני לא חושבת שאתם צריכים להתמקד רק בעמותה אחת... העמותה הזאת לא עושה ולא תעשה את כל העבודה. למען האמת, כל האגודות לא עושות את העבודה!!!!! ולא בגלל שהם לא רוצים... פשוט בגלל שרובם ככולם לא נתמכות ע"י הממשלה והן נתמכות ע"י תרומות בלבד... והתרומות לא מספיקות, ולכן אין מקום לאחסן את כל החיות שמגיעות לאגודות.

shanty.G

New member
אשמח לשמוע על פעילות בזמן אמת

של מי מהאגודות האחרות. sos חיות, עד כמה שידוע לי- מטרתה העיקרית היא "שידוך" בין מוסרים למאמצים. לב לחי- מצילה בע"ח מהמתה של הרשויות ומחפשת מאמצים. צב"ח- לנסות להשיג אותם בשמונה בערב??? וכו´ וכו´. האגודות השונות הפועלות לרווחת בעה"ח עושות עבודת קודש בה אינני מזלזלת לרגע, נהפוך הוא. הן עושות עבודה קשה וחשובה . אך במה שקשור לנושא התעללות בבע"ח- "תנו" עושה רבות, כולל עירוב החוק והרשויות. כמו כן- ישנן עמותות מיוחדות למען הסוס, וגם עמותה מיוחדת לחמורים- אליהן ניתן לפנות במקרים הרלוונטיים.

**לילך**

New member
אני באמת לא מבינה על מה אתה מתלונן

לפני שאתה משמיץ סתם ,אני מציעה לך לנשום נשימה ארוכה ולספור עד עשר. כל העמותות והאירגונים שעוזרים לבעלי חיים מקבלים פה יחס שווה. בפורום הזה אין שום משוא פנים וההערה שלך מוכיחה שאתה משתתף לא פעיל ,כי אם היית משתתף פעיל בפורום ,היית מכיר את דף הקישורים שלנו ואת רשימת הטלפונים והאירגונים ,אתה מוזמן להסתכל בדף (שכל משתתפי הפורום יודעים היכן הוא!!!!) ואם אתה חושב שיש עמותה או אירגון ששכחתי אותם ,אתה מוזמן לכתוב פה את הפרטים שלהם. אני מקווה שאתה יודע להתנצל כאשר אתה טועה..... בכל מקרה אתה מוזמן לפורום לבוא ולהביע את דעותיך על בעלי חיים ,השמצות חסרות שחר ,לא יתקבלו פה יותר !!!!

spanish rose

New member
דבר ראשון

אני לא בן!!! אני בת דבר שני, אני נגד התעללות בבע"ח ולידיעתכם כולכם אני חברה בנאמני בע"ח התגובה והתלונה הנלהבת שלי, היא שברוב הפעמים אתם מזכירים רק את תנו לחיות לחיות... טוב, אז בסדר, נכון, תנו לחיות לחיות מטפלת בפניות של התעללות... אבל מה בקשר לעמותות עצמם... מה בקשר לטיפול המסור שכל אחת בפני עצמה מקדישות... אשמח לספר לכם על הפעילות של צער בע"ח בת"א, הייתי מתנדבת שם קרוב ל- 4 שנים. אני מצטערת אם פגעתי למישהו ברגשות... סליחה!!! אבל... אשמח לקרוא גם על פעילות של אגודות אחרות

**לילך**

New member
שתי שאלות ועוד משהו..

1. האם את מגדלת בעלי חיים ואיזה? נשמח לשמוע עליהם. 2.נשמח לשמוע על "נאמני בע"ח" מי הם? מטעם מי הם פועלים? איך אפשר להצטרף אליהם? טלפונים וכתובות.... אם תסתכלי בקישורי הפורום ,תראי שיש לינקים וטלפונים של כל האגודות , את מוזמנת לעבור על רשימת הטלפונים וידע אותנו ,אם יש עוד עמותות ששכחנו. כמו כן את מוזמנת להשתתף בדיוני הפורום ולהביע את דעתך בכייף .

spanish rose

New member
לילך

אני מצטערת שלא הבנת אותי נכון. וכן, אני מגדלת בע"ח כלב - בטהובן... דרך אגב את מוזמנת להיכנס לפורום "תלונות וקיטורים" ולקרוא את עלילותיו של בטהובן... אולי תמצאי את זה מעניין. לגביי השאלה השנייה שלך... נאמני בע"ח הם משהו בסיגנון שוטרים. יש לנו דוחות וברגע שאנחנו מאתרים מישהו שפוגע בחיות באיזשהי צורה, אנחנו רשאים לתת לו דוח. כדי להיות שייך לנאמן בע"ח צריך לשלוח מכתב, אני חושבת שזה שייך למשרד הבריאות... אני ישיג לך את הכתובת, ואני ישאיר לך אותה... אבל... לקח לי שנתיים עד שצירפו אותי... העניינים שם זזים מאוד לאט... מאוד!!!!!!!!!! בכל אופן... אני אשמח בהחלט לשתף אותכם בסיפורי הרבים מצער בע"ח... ויש לי הרבה... וגם בעלילותיו של בטהובן... יש שני פרקים... בדרך לפרק השלישי... אשמח להיות יותר מעורבת בפורום הזה... ושוב... לא התכוונתי בשום אופן לפגוע!

**לילך**

New member
מצויין - העיקר שהבהרנו את הכל ../images/Emo13.gif

דרך אגב ,יש לנו גלריית תמונות ,את מוזמנת לשים פה תמונה של בטהובן ,אני בטוחה שהוא ישמח לככב בגלריה. אני אשמח מאד לקבל טלפונים וכתובות של נאמני בע"ח,כי אנשים כותבים מידי פעם על התעללויות ורצוי להפנות אותם למי שאפשר. כמו כן תתסתכלי ב רשימת הטלפונים והכתובות של העמותות וצע"ח שלנו ותגידי אם לדעתך חסר מישהו? ככל שיהיה לנו יותר מידע , זה יעזור למי שפונה בבקשת עזרה. לגבי הדו"ח שהנאמן כותב: מה המשמעות שלו? זה עובר לטיפול במשטרה? נפתחת חקירה פלילית? האדם מקבל קנס כספי? כלומר מה המשמעות של נתינת דו"ח?

spanish rose

New member
לילך

לשאלה שלך: כן, לדו"ח שלנו יש משמעות גדולה... ממש כמו דו"ח של שוטר... ברגע שאני ימצא את הטופס שמסביר בדיוק את כל הפעילות של נאמני בע"ח אני ירשום לך... אני לא רוצה להטעות אותך... הסתכלתי בתמונות של החיות... מגניב!!! גם בטהובן ישמח לכבב שם, הוא אוהב להצטלם, הוא אפילו הופיע פעם אחת בעיתון חי. שמתי לב שאתם חולים חתולים (במיוחד את) ומאחר ואף פעם לא גידלתי חתולים בבית (על אחת כמה וכמה שתיים!) אז אשמח לשמוע על מעלליהם... מישהו פעם אמר לי שבחתולים לא מתאהבים... פשוט מתמכרים עליהם...

**לילך**

New member
אני גם מאוהבת בהם וגם מכורה

הם המנהלים האמיתיים של הבית ושולטים ביד רמה. הם אלה שעיצבו את הבית ,שנראה עכשיו כמו בית פולני (הדברים השבירים בויטרינה ,כיסויים על הספות וכו...) הם מחליטים עד מתי ישנים ,למזלי בזמן האחרון הם אוהבים לישון מאוחר אבל פעם ,היו השכמות עם אור ראשון ונשיכות ברגליים.... וכמובן שלפעמים הם מעצבים לי את הבגדים: הם חושבים ששערות על בגדים כהים ,זה משהו חדשני ויפה במיוחד. ושכחתי כמובן - יש להם אתר באינטרנט: האתר של מיקי וטושי. אני אוהבת כמובן גם כלבים ,אבל לכלב דרושה מחוייבות יותר גדולה כלומר: להוציא אותו כמה פעמים ביום ולרחוץ ,כי אחרת יש ריח ,לכן בחרתי בחתולים.

נאמן בע"ח

אני מנסה כבר כשנה להצטרף ובנתיים, לצערי זה לא הולך. הם לא עונים בטלמסר ולא מגיבים לפניות בכתב. אני כמעט בטוחה שזה שייך למשרד לאיכות הסביבה. אני אנסה למצוא חומר כתוב שיש לי ולעדכן את האנשים פה בפורום.

**לילך**

New member
היי שייכת ,תנסי את הטל הזה

המשרד לאיכות הסביבה, מוקד צער בעלי חיים, פקס 6913894 - 03 טלפון 6913934 - 03

spanish rose

New member
נכון

לי לקח שנתיים והמון מכתבים, והמון טלפונים, ונכון זה שייך לאיכות הסביבה. תתאזר בסבלנות, זה עוד יקרה

KOMA2

New member
ל"ורד הספרדי"

סליחה על התרגום הצולע... אני אשמח לשמוע על עלילותיו של בטהובן תמיד...

spanish rose

New member
עלילותיו של בטהובן

עלילותיו של בטהובן, פרק 1+2 נמצאים ורשומים בפורום "תלונות וקיטורים.." תני לי כמה שניות... ואני יעביר את הסיפורים לפה... רגע!

בראשית11

New member
במקום להתווכח

כדאי באמת שתספרי לנו על פעילותך בצב"ח, מצב הכלבים שם,אופן הטיפול בהם, דברים טובים שקרו שם וכל דבר נוסף שיש לך לספר בנושא.

spanish rose

New member
צער בע"ח בת"א.

אגודת צער בע"ח שבת"א נוסדה בשנת 1928, שהיא מתבססת על תרומות בלבד (כשאר העמותות). האגודה נמצאת בת"א, הרצל 159. בשנים הראשונות הפעילות שלה הייתה בעיקר עם גמלים, סוסים וחמורים. כיום, מטפלת האגודה בממוצע בכ- 10,000 בע"ח בשנה. באגודה מצויים הרבה מכלאות, ביניהם מכלאה לגורים (-כלבים), חתולים, סוסים, חמורים, יונים, טווסים, אווזים ורבים אחרים. כמו כן במתחם האגודה מצויות גם מכלאות לכלבים בוגרים יותר, ומצוי גם הסגר. העמותה פועלת לפי ההחלטות הבאות: א. כל בע"ח מתקבל באגודה ב. אף בע"ח מאצלנו לא יימסר בחינם, וזאת משני סיבות: 1. כשמקבלים משהו בחינם... לא משנה מה, הערך שלו יורד! 2. העמותה קיימת בזכות תרומות בלבד, והתרומות רוב הזמן אינם מספיקות, לכן כדי להתקיים על העמותה לקבל כסף עבור השירות שלה. ג. כל הכלבות והחתולות תעבורנה עיקור - וזאת כדי למנוע מסחר בחיות למען רבייה, וכדי למנוע ריבוי (בעיקר של חתולים, מאחר ורוב רובם של גורי החתולים, לצערנו, מגיעים אל העמותות השונות)., כלבים וחתולים יסורסו... ד. בע"ח לא יימסר לניסויים!!! האגודה מעסיקה וטרינר במשרה מלאה לטיפול בבע"ח וכן לשרות הקהל בצורת "קופת חולים" לחיות. זהו... סיפורים אישיים... יבואו בהמשך!

**לילך**

New member
הערה לגבי צע"ח תל - אביב

לצערי הרב העמותה הזאת דוגלת בן היתר ב"המתת חתולים" ,אפילו אם הם בריאים וזה כדי לגרום דילול אוכלוסיית החתולים. הם עובדים יחד עם בחורה בשם נעמה (לא זוכרת שם משפחתה) וידועים בהמתה מיותרת של חתולים בריאים. לכן רוב אוהבי בעלי החיים שאני מכירה ,לא יוצרים קשר עם עמותת צע"ח ת"א. כמובן שזאת עדיין מצווה גדולה לאמץ בע"ח שנמצאים אצלם במיכלאות ,אבל אם רוצים להתנדב ולתרום ,עדיף לעשות את זה בכל אחת מהעמותות והאגודות האחרות ,שלא ממיתות בעלי חיים.

**לילך**

New member
להלן מצורף דיון על צע"ח ת"א

ואגודת "חי" (האגודה של גב´ נעמה) ,שדוגלות ב"המתות חסד המוניות" (לדעתי: המתה המונית של חתולים היא רצח ולא המתת חסד). קישור לדיון על צע"ח מפורום חתולים ב IOL ז"ל. הבהרה - כל הדיון מתייחס לצע"ח ת"א בלבד
כל שאר אגודות צע"ח בארץ ,הם גופים עצמאיים שאינם דוגלים בהמתה המונית שך חתולים . ניתן לראות באתרים של העמותות (למשל עמותת צע"ח חיפה) שהם מתנגדים נחרצות להמתת "חסד" המונית של חתולים.
במקרה הזה של צע"ח ת"א , אני לא שומרת על אובייקטיביות ,מכיון שאני מזועזעת מהרעיון של רצח חתולים חפים מפשע ,שכל חטאם הוא ,שהם חתולי רחוב. לכן אני חורגת ומביעה את דעתי הנחרצת , נגד הפעילות של צע"ח ת"א. אם ישאלו אותי לאן כדאי להביא חיות רחוב ,אני אגיד לכולם - לכל עמותה ,רק לא לצע"ח ת"א ,משום הסיכוי שהם יורדמו הרבה יותר גדול.

spanish rose

New member
לגביי המתה

נעמה, לא שייכת לצער בע"ח, היא פועלת לבד... ונכון, אני לא התכחש שהם ממיתים חיות... אבל לא סתם... רוב החיות שמגיעות לצער בע"ח הם חיות שננטשו ע"י הבעלים שלהם מכמה סיבות: הם חולים, הם זקנים או שפשוט הם לא רוצים לטפל בהם יותר. מאחר וצער בע"ח הוא לא עמותה שמתבססת על כספי המדינה, כי אם על כספי תרומות, אין ביכולתם לטפל בכל בע"ח שמגיע לעמותה... כשמגיע בע"ח חולה... אין אפשרות לטפל בו, גם מבחינת כ"א וגם מבחינת עלות הטיפול... פשוט אי אפשר!!! וכשמגיע כלב בן 9 לאגודה, גם בו אי אפשר לטפל, כי ביננו, מי מוכן לקחת לביתו כלב בגיל הזה, אנשים מתלוננים שכלב בגיל שנה וחצי הוא כבר יותר מדי גדול... אז כן ממיתים... וכמה שכואבת העובדה הזאת שכן ממיתים כלבים, פשוט, ברוב המקרים, אי אפשר אחרת... ותאמינו לי שזה כואב לי... כמו שזה כואב לכם.. אבל, תחשבו על כלב בגיל מבוגר שנזרק לרחוב... או על חתול שחי ברחוב... אתם יודעים מה תחולת החיים של חתול רחוב ממוצע ?!? שנתיים. רובם ימותו מתאונות דרכים, מצמא, מרעב, ממחלות.... בקיצור ימותו מסבל... סבל שלא מגיע לאף אחד לחוות.... בגלל זה קוראים לסוג ההמתה הזאת - המתת חסד... אני יודעת זה כואב.... גם לי!!!!

למעלה