אם מישהו כאן נאלץ

schlomitsmile

Member
מנהל
אם מישהו כאן נאלץ להנות משרותיו של מוקד השרות של בטל"א 6050* , הדרך היחידה לתקשר איתם מאז ה"התייעלות" האחרונה, הוא עשוי למצוא עניין בקישור הבא.
 

ל י ל ך פ

New member
משונה אבל אני הצלחתי אני התקשרתי כמה פעמים בשביל אימי שהיא לקויית ראיה ומאד מתקשה עם כל המספרים הקטנים, ובכל פעם חיכיתי זמן סביר לחלוטין ואפילו קיבלתי תשובות בסדר גמור. מה שכן המוקד בלתי אפשרי למי שמתקשה להתמודד עם מענה קולי, שזה הרבה אנשים מעל גיל 60, כמו אימי.. לא קשור אבל מסקרן אותי - יש להם גם אתר באינטרנט עבור לקויי שמיעה? יודעים במקרה?
 

schlomitsmile

Member
מנהל
שמחה בשבילך../images/Emo13.gif אותי הם שיגעו... ואז ראיתי את הפרוטוקול הזה, והסתבר לי שאני לא לבד...
 

doroniz

New member
רמת השרות של המוקד של ביטוח לאומי גם אני "נהנתי" מהשרות ה"מצוין" של מוקד השרות במאבק שניהלתי מולם על קיון הוועדה הרפואית של עומר בקיץ האחרון. אחרי המתנה ארוכה או קצרה ענה (או ענתה) לי מישהו עם מבטא ערבי כבד שלא הבין מדוע אני מבקש מענה מפקיד של ביטוח לאומי. התשובה היתה תמיד: הגעת למוקד השרות. אנחנו נעביר את פנייתך והם יחזרו אליך. הם לא חזרו אליי בגלל פניותיי הרבות למוקד. הן חזרו אליי הגלל שעירבתי גורמים חיצוניים. רק לאחר התערבות מסיבית של מחלקת הרווחה במוא"ז שלנו הדברים הסתדרו, וגם זה ממש ברגע האחרון.
 

mother

New member
את יכולה להגיע אליהם אם יש לך את הקוד הסודי של הבן/בת שלך. אם לא תבקשי מהם שילחו לך הביתה אותו.
 
למעלה