אם מישהו יודע..

LithiuM2

New member
אם מישהו יודע..

איפה אפשר להשיג עניבה צרה, שחורה אפורה או לבנה זה מאוד מאוד יעזור לי.
תודה. ^^

LithiuM2

New member
בקסטרו אני כמעט בטוח שאין.

ובזארה לא בדקתי (למרות שהייתי לפני יומיים) אבל אני כמעט בטוח שאין.. ואני באמת צריך לבדוק ברנואר. פשוט אם מישהו יודע על משהו מסויים זה היה עוזר. ^^ הרצון סתם עלה לי היום וחשבתי שאולי מישהו ראה.

Shy Guy

New member
בקסטרו יש. ../images/Emo13.gif

הוכחה לאחת מהעניבות שלהם עלי בתמונה המצורפת.
קניתי אותה לפני שנה בערך ואם אני זוכר נכון, היא עלתה כ-70-80 ש"ח. בזארה יש מבחר די רחב של עניבות, אבל אני פחות אוהב את העניבות שלהם... ו..גם ברנואר יש עניבות - אני לא בטוח לגבי המחירים, אבל אני זוכר שפעם חשקתי לי באחת העניבות של רנואר והיא עלתה 100 ש"ח. :)

O

ofir2828

Guest
אעע כןן בדיוק כזה!

(זה ליתיום פשוט אין לי כח להשתמש יותר במשתמש ההוא). ואני שונא את זארה, לא יודע למה. החנות שלהם מעצבנת אותי (בסנטר), הם איכשהו שמים את הבגדים הלא יפים במקומות הכי בולטים.
ובדקתי באתר של קסטרו ומצאתי בדיוק כזאת, אבל בחום ולא ראיתי בצבעים אחרים, אז הסקתי שפשוט אין. כנראה שאני אאלץ ללכת לבדוק.

Shy Guy

New member
אני מניח שיש בקסטרו מספר צבעים... :)

חח.. למען האמת, אני די מחבב את זארה בסנטר, אבל אני לא אוהב את העיצוב החדש של כל הסניפים של זארה.. הם הקטינו בחלק מהסניפים את תאי ההלבשה ובמקום דלת (שזה הרבה יותר נוח), יש ווילון.

O

ofir2828

Guest
הווילונות האלה נוראיים!

הם אף פעם לא נסגרים עד הסוף וזה מאוד לא נעים למדוד ככה בגדים.
(אני בחיים לא אמדוד משהו בחוץ, גם אם זה יהיה משהו הכי קטן.. זה הכי מעצבן שיש). ואני ידעתי שיש בקסטרו בחום כי ראיתי באתר שלהם אחרי בירור, אבל חשבתי שאין יותר צבעים.. ואם קנית את זה שנה שעברה אז כנראה שהשנה הם פשוט וויתרו על זה.

Shy Guy

New member
מסכים איתך לחלוטין..!

אממ.. אומנם חום זה צבע די מעניין, אבל עניבה שחורה היא עניבה די "בסיסית" שכזו, כך שאני מניח שיש.. :) בכל אופן, סניף של קסטרו יש כמעט בכל מקום אפשרי בארץ, כך שאני מניח שבקרוב תוכל לבדוק את העניין.

O

ofir2828

Guest
קסטרו יש בכל מקום..

אבל יש המון דברים שלא מביאים למקומות כמו נתניה (אין מה לעשות, לכל אחד יש פגמים
), ולתל אביב כן - ועניבות לצערי זה אחד מהם, כי יודעים שלא יקנו. הייתי בקסטרו בקניון פה לפני כמה ימים ולא ראיתי, אבל עוד מעט אני מקווה להיות בתל אביב (הייתי השבוע אבל לא חשבתי על זה עדיין! מרגיז), וזה לא כזה קריטי בכל מקרה.

Shy Guy

New member
אז מקווה שבביקור הקרוב שלך באחד הסניפים, תמצא

עניבה שחורה ודקה.. גם אם זה יהיה בנתניה.

Metron2

New member
אם זה לא מאוחר מדי -

בתור אחד שסולד מקאסטרו ומוצריה, אשמח להמליץ לך על סליו (Cellio), שם קניתי עניבה שחורה דקה ב50 שקלים. היה לפני שנה גם חולצה מכופתרת שחורה (SLIMFIT) ועניבה שהגיעה יחד איתה. זה דבר אחד. פעם טיילתי בשיינקין, ראיתי חנות של מרסל, ולמרות שרוב פרטי הלבוש שהם מייצרים מיועדים לקהל יעד שהולך לTLV, משחק מטקות ויורק גרעינים - היתה שם גם עניבה שחורה דקה ועוד כמה עניבות די יפות - גם ב49 שקלים, מחיר די תמוה עבור מותג שכזה. אז קניתי אחת לבנה עם נקודות שחורות. מקווה שעזרתי.

O

ofir2828

Guest
לא חשבתי על זה..

זה דורש בדיקה.
וחח גם אני שונא את המרסל הזה, והחנות שבשנקין היא לא עודפים של מרסל או שאני טועה? ואני לא אוהב את החנות (והמוכר שעזר לחבר שלי כשהייתי איתו שם היה קצת מעצבן), אבל אני אבדוק גם שם. ותודה רבה, עזרת מאוד. ^^ (וזה לא דחוף בכלל.
)

למעלה