בוודאי שיעזור, כי בלעדיהם אין לביבי ממשלהוכל החרדים יעלמו. כאילו לא היו.
האם זה יעזור למדינה או יזיק?
יהיה פה גן עדןוכל החרדים יעלמו. כאילו לא היו.
האם זה יעזור למדינה או יזיק?
ראשית נקווה שלא יקרה. כלומר כן שתקום מחר בבוקר אי"ה בבריאות טובה, אבל לא שאיזושהי קבוצה יהודית תיעלם מעל פני האדמה.וכל החרדים יעלמו. כאילו לא היו.
האם זה יעזור למדינה או יזיק?
למה שיעלמו מעל פני האדמה ?ראשית נקווה שלא יקרה. כלומר כן שתקום מחר בבוקר אי"ה בבריאות טובה, אבל לא שאיזושהי קבוצה יהודית תיעלם מעל פני האדמה.
תרגע. נפתור את הבעיה בכוחות עצמינו. חוץ מזה , מה איכפת לך ? אתה כבר נמצא הרואנדה. מה הפכת להיות גם חוח חסר מוח ? לא מספיק כרמיזן....?שנית זה כמובן יזיק למדינה מאחר וזה יפגע בה דמוגרפית.
לא צריך לבדוק כלום. הכל בשליטה. תרגע.זה יגביר את שיעור הערבים בכנסת הבאה ועלול, תוך פרק זמן מסוים, להפוך אותנו ממדינה יהודית למשהו אחר (צריך לבדוק את המספרים המדויקים כדי להעריך את התקופה הזאת).
אין דבר כזה. ארגוני חרדים עושקים את המדינה ועוזרים רק לשכמותם.כך שמעבר ליידישקייט ודברים חיובים נוספים (כמו למשל ארגוני צדקה וחסד במאות שמסייעים לכלל האוכלוסיה וכד'), הדבר עלול להוות סכנה של ממש למדינה.
סורי חמוד, לא במצב רוח לשחק עם ילדים חולים הערב. באג שלי, ברור לי. על כן אנא סלח לי שלא קראתי מילה מתגובתך. תוכנה פלוס מינוס הרי ידוע גם בלי לקראה (בהנחה שלא חרגת ממנהגך בתגובה עניינית לפתע פתאום וכן שלא הפכת ליצירתי בניגוד לגישתך הקבועה של מחזור חומרים והתקפות).למה שיעלמו מעל פני האדמה ?
כבר הצעתי לך בעבר ולכלל החרדים דוגמת מראבו עלי , לעבור לרואנדה, לצאד, קונגו, אנגולה ועוד..... יקבלו אתכם שם בשמחה.
ההובלה - על חשבונינו.
תרגע. נפתור את הבעיה בכוחות עצמינו. חוץ מזה , מה איכפת לך ? אתה כבר נמצא הרואנדה. מה הפכת להיות גם חוח חסר מוח ? לא מספיק כרמיזן....?
לא צריך לבדוק כלום. הכל בשליטה. תרגע.
אין דבר כזה. ארגוני חרדים עושקים את המדינה ועוזרים רק לשכמותם.
אם לא שמעון פרס היה מתמודד מול בגין ב1977 לא בטוח שהליכוד היה מנצחוכל החרדים יעלמו. כאילו לא היו.
האם זה יעזור למדינה או יזיק?
איזה קטעוכל החרדים יעלמו. כאילו לא היו.
האם זה יעזור למדינה או יזיק?
אם לא יהיו חרדים, גם ההזויים והמשיחיים לא יהיו בממשלה. הם יחזרו לשולי החברה, משם נאספו, כדי להשלים לביבי מנדטים.נחוץ שגם המשיחיים ההזויים, הגוררים את המדינה בחח ומנהלים אותה במתג(*) לאשר יאבו, יעלמו...
(*) חח ומתג - אבזרים לניהוג בהמה ושליטה בה
ואז נוכל לחזור לחיות על-פי תחזיות השמאל ולהתעלם מתחזיות הקבוצה שהתבררה שוב ושוב כצודקת. מה המחיר שנשלם על זה הפעם? כמה דמים? למי אכפת. העיקר הרחקנו את השנואים עלינו. שווה כמה אלפי הרוגים.אם לא יהיו חרדים, גם ההזויים והמשיחיים לא יהיו בממשלה. הם יחזרו לשולי החברה, משם נאספו, כדי להשלים לביבי מנדטים.
אם המציאות היתה שונה..אם לא יהיו חרדים, גם ההזויים והמשיחיים לא יהיו בממשלה. הם יחזרו לשולי החברה, משם נאספו, כדי להשלים לביבי מנדטים.
אולי בפעם הבאה תגדלו ביצים ותבטלו את אוסלו, כשההפרה שלו עומדת לכם מול העיניים,אם המציאות היתה שונה..
אולי פעם הבאה אל תעשו את אוסלו ואז המצב לא ידרדר ככה.
אבן שטיפש זרק לבאר, גם 1000 חכמים לא יצליחו להוציא.אולי בפעם הבאה תגדלו ביצים ותבטלו את אוסלו, כשההפרה שלו עומדת לכם מול העיניים,
במקום להידבק אליו ורק ליילל אכלו-לי, שתו-לי.
גם אני חושב כך, אבל אני עונה לך בכל זאת.אבן שטיפש זרק לבאר, גם 1000 חכמים לא יצליחו להוציא.
הטמטום התחיל באוסלו של השמאל. זאת האבן.גם אני חושב כך, אבל אני עונה לך בכל זאת.
מבלי לכנות אותך טיפש - בין במישרין ובין ברמיזה.
והיה לימין די והותר זמן, לבטל אותו.הטמטום התחיל באוסלו של השמאל. זאת האבן.
אני לא בהכרח מסכים שהטמטום התחיל באוסלו, אבל תכל'ס לא ניתן היה לבטל את הסכמי אוסלו. זאת קריאה נפוצה וגם בימין קראו בזמנו לנתניהו לעשות זאת. אבל הוא, מעבר לשאלת היכולת, היה ממלכתי מכדי לעשות זאת כידוע. אבל גם אם היה מוותר על הממלכתיות שלו ורוצה לבטל את ההסכמים, זה פשוט לא היה אפשרי בפועל. יש היבטים שניתן לבטלם (וחלקם אכן בוטלו). אבל לבטל אותם באופן גורף, כפי שאמר קודמך, אבן אחת וכו'. פשוט לא אפשרי במציאות.והיה לימין די והותר זמן, לבטל אותו.
או אפילו לנסות.
1000 חכמים לא יכולים לתקן טעות דבילית שטיפש עושה.והיה לימין די והותר זמן, לבטל אותו.
או אפילו לנסות.
יופי של תירוץ, לשבת ולא לעשות כלום.1000 חכמים לא יכולים לתקן טעות דבילית שטיפש עושה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.