אם מביאים ipaq מעבר לים....?!?

• פותח הנושא im2
  • פורסם בתאריך

im2

New member
אם מביאים ipaq מעבר לים....?!?

מהם אפשרויות העברית לאחר מכן ? האם יש אפשרות להתקין את זה לבד , מדובר בחומרה או תוכנה ... או שבמידה ומעוניינים בעברית חייבים לקנות בארץ ?!? איתמר.

castroman

New member
תשובה ->>>

אפשר להתקין עברית על מכשיר מחו"ל ! זאת תוכנה ולא חומרה... לפרטים נוספים ->>> www.pocketpc.co.il www.pdac.co.il

איזו עברית להתקין ב- IPAQ 1910?

אני אמורה לקבל בשבוע הבא IPAQ 1910 שנקנה בחו"ל. אני רוצה להתקין עליו עברית - והשאלה היא, אילו "סוגי" עברית יש, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד, איפה אפשר להשיג וכמה זה יעלה (טוב, אז זו לא הייתה שאלה אחת...) תודה מראש.

mikeoreli

New member
לא אישי..

כמו שצינו יש שני סוגים של עברית. כאשר יצאה חברת אירון עם עברית חדשה לשוק נפתחו בפורום זה ובשאר הפורומים באתרים אחרים דיונים מעמיקים של עשרות אם לא מאות תגובות איזו עברית יותר טובה. תחסכי לך, וגם לנו ויכוח חוזר על איזו עברית יותר טובה אם תעשי חיפוש בפורומים של תפוז וpocketpcfreak עבור חוות הדעת על שתי התוכנות. הערה : בקרוב מאוד, חברת אירון הולכת להוציא עידכון משמעותי וכנראה שגם חברת PDAC תוציא בעקבותה עדכון שישפר את המערכת, כך שגם עכשיו העניין לא סגור.

golgol

New member
אם את מתעצלת לחפש...../images/Emo2.gif

אני משתמש ב hp1910 ובעברית של חברת איירון ומרוצה מאד (אני בטוח שגם ישנם משתמשי PDAC כאלה...) בהצלחה, גולן.

תודה! חיפשתי, אבל עדיין...../images/Emo178.gif

כמו שאמרת, גולן, יש משתמשי PDAC מרוצים (ושאינם מרוצים) ויש משתמשי איירון מרוצים ושאינם מרוצים... בעיקרון, אני רוצה להיות מסוגלת לקרוא אי-מייל שנשלח בעברית, לענות בעברית פחות חשוב לי. תפריטים אני מעדיפה באנגלית. כתיבת מסמכי וורד בעברית זה יהיה מועיל אבל לא הכרחי. לפי מה שהצלחתי להבין עד כה, איירון יתן לי תשובות לכל הדברים האלה - אם כי לא יתן עברית לתוכנות חיצוניות. אני מודה במבוכה מסוימת, שמכיוון שאני משתמשת טרום-חדשה בכל העסק הזה (המכשיר עדיין בדרך), אני לא ממש מבינה למה הכוונה בתוכנות צד ג'... אם הכוונה לכל מיני כאלה שמורידים ומתקינים, אם הם באים במקור באנגלית, אין לי בעיה שיישארו כך. כך שלמרות שהעניין כבר נדון ונדוש, מאד אעריך עצות וחוות דעת. שוב תודה.

castroman

New member
בקשר לתוכנות צד שלישי ->>>

הבנת נכון והעברית של איירון לא תומכת בינתיים בהם...

golgol

New member
אני אישית מעדיף

להשאיר תוכנות "צד ג" בשפה בה הן נכתבו, ןכך גם שפת הממשק בתוכנות תומכות העיברית (WORD ,EXCEL ,O.S וכו...). אולם כנראה שהעדכון המיוחל של איירון יכלול אפשרות תרגום גם של תוכנות "צד ג'". בכל מקרה אני משתמש פחות או יותר ביישומים שהזכרת + WORD והזכרתי כבר שאני מרוצה...
ושוב בהצלחה - זהו יופי של מכשיר !

castroman

New member
ממ ->>>

איזה שטויות ! "להשאיר תוכנות צד ג' בשפה בה הן נכתבו" למה בדיוק ?!?!?! אז בשביל מה אתה צריך עברית...?! מעניין מאוד אם הייתה עושה את אותו הדבר גם בתוכנות של המחשב השולחני שלך אם לIE לא היה עברית או לICQ וכו' עברית בתוכנות צד ג' זה חלק חשוב מאוד מהתמיכה !

mikeoreli

New member
אתם סתם מבלבלים אותה

הכוונה היא שכרגע שבעברית של אירון ניתן לכתוב ולקרוא עברית כהלכה רק בתוכנות ברירת מחדל של מיקרוסופט. בתוכנות אחרות כתיבת וקריאת העברית מתבלגנות. אבל אפשר לבינתיים לכתוב באנגלית בתוכנות אלו. כך שזה לא נכון לומר שתוכנות אלו לא יעבדו. לגבי הממשק, הבנתי שבעברית של אירון ניתן לשנות את המנשק בין עברית לאנגלית כמו אצל PDAC. דרך אגב, אירון הולכת להוציא עדכון בחודש אוגוסט שיאפשר כתיבה וקריאה של עברית בתוכנות צד ג', קרי תוכנות שהן לא ברירת מחדל של המערכת. אני כרגע עובד עם PDAC ואני לא ממש מרוצה כי אני משתמש גם באנגלית וגם בעברית, וכאשר כותבים שורה מעורבת אז היא מתבלגנת. לצערי, או לא, בגלל שיש לי קסיופיאה E-200 אני עובד עם PDAC. מקווה שבעדכון הבא תטופל הבעיה הזו. חוץ מזה, מישהו יודע מתי יצא עדכון נוסף מPDAC ל ppc 2002 ?

תודה מייק ../images/Emo140.gif

"תוכנות ברירת מחדל של מיקרוסופט" זה בדיוק מה שמעניין אותי כרגע. (ודרך אגב לקסטרומן, תוכנות צד ג' בשפת המקור זה נראה לי הגיוני מאד. אני בינתיים לא בונה על גלישה מאסיבית באינטרנט דרך ה-IPAQ, ואני מסתדרת יפה מאד באנגלית, כך שתוכנות "דוברות אנגלית" יכולות מצדי להשאר באנגלית.) עכשיו צריך לבדוק עלויות... שוב תודה לכולם על העזרה.

castroman

New member
מה הגיוני בזה ?!

אם אני משתמש בתוכנת PIM למשל אני צריך לכתוב באנגלית ?! למה ?! שפת האם שלי היא עברית לכן אני מעדיף לעבוד בעברית ! כנ"ל לגבי יתר התוכנות !

golgol

New member
Castroman היקר !

למרות הפליאה בקולך ישנם כנראה מס' אנשים החושבים שהדבר הגיוני - למשל דוברי אנגלית כשפת אם (כמוני) שמקבלים גם מסמכים ודוא"ל באנגלית ובעברית אך מעדיפים אנגלית כשפת ממשק ועוד... (גם בPC). אולי אם היית מאמץ את הקודים החברתיים של דוברי השפה - ובנייהם הנימוס ! היית מבין את דברי - גם כאשר דברי מישהו אחר שמנסה לעזור אינם נראים או אינם מובנים לך אין הם בהכרך שטויות ! שלל דעות היא הסיבה לקיום הפורום, ולרוב נראה שאתה מצטיין בזה ותשובותיך עניניות ומועילות ! גולן.

ron20

New member
golgol היקר

קסטרו הוא מותיקי הפורום, ובערך החבר היחיד שמקפיד לטרוח ולענות על כל שאלה גם אם היא נשאלה ונענתה 200 פעם ... אני מבין שאתם חלוקים בסוגיית הצד ג' אבל מכאן ועד להטפות בסוגיות נימוסין הדרך ארוכה... בוא נשאיר את העניינים רגועים ... ו.. אם זמ משנה.... גם אני בחרתי איירון (אחרי עבודה ארוכה עם PDAC) ולמרות שהיתי שמח אם הייתה תמיכה בצד ג' עדיין היתרונות של איירון מאפילים על העדרה.

golgol

New member
דווקא משום כך

דווקא משום שדבריך נכונים - זה מעט מעליב ! בכל מקרה איני רוצה להפוך את הסיפור לאופרת סבון... תודה על התיחסותך ! גולן.

castroman

New member
מצטער אם נפגעת....

בכל מקרה, כמו שאמרת אתה רוצה "לקרוא עברית" בתוכנת הדוא"ל שלך -> גם את זה לא תוכל לעשות, כלומר לא תוכל לקרוא עברית (מכיוון שהיא תיהיה הפוכה) בתוכנות צד ג' עם העברית של איירון, הכתיבה אולי זניחה בשבילך אבל הקריאה חשובה לא ?! ולקרוא לא תוכל עם העברית הנוכחית...

golgol

New member
זה כבר עבר...../images/Emo8.gif

בכל מקרה אם מדובר בקריאת עברית בתוכנת "צד ג'" אתה צודק ! מאחר והיישומים בהם אני קורא עברית הם תוכנת הדוא"ל המקורית וword אני לא נתקל בצורך זה ! קרן - אם עדיין לא עייפת מהשרשרת, אני חושב שהיא ממחישה את שלל הדעות בנושא. גולן.

למעלה