אם לסבתא היה הארלי...

מיכאל ג

New member
אם לסבתא היה הארלי...

לא יודע מאיפה זה בא לי ומה זה אומר אבל כל עוד יוצא לי לצייר משהו (בניגוד לרוב הנסיונות שלי בשנה האחרונה בהן התחלתי וסיימתי עם דף ריק) אני לא מתלונן.

OrrKislev

New member
מגניב

במיוחד הראש שלה, שגם מעוצב יפה, וגם הציור שם נורא חלק ויפה. משום מה ככל שהולכים יותר למטה, הציור יותר מבולגן, הקווים מבולגנים. אני חושב שאם תחליק את הקוים זה יהיה ממש נהדר. ובקשר לנסיונות חסרי המזל שלך - אני מוצא את זה הרבה יותר קל לצייר על דף אמיתי, עם עט אמיתי, סופר אינטואיטיבי. הפלאש פשוט אומר לך "סתם תקשקש משהו ואז תמחק" ואתה פשוט ממשיך ככה שעות...

צודק לגמרי

לגבי ציור על נייר לפעמים שימוש יתר ב- ctrl Z הופך את העבודה למתסכלת ונוטה לשלמות נוראית. הציור האחרון שלי למערכת בדיו, רק הצבעיה בפוטושופ

מיכאל ג

New member
אממ, זה ציור על נייר

שרק נצבע במחשב, ככה שלהחליק את הקווים יהיה קצת קשה. שקלתי לצייר מחדש חלקים במחשב אבל אני עצלן. וכן, אין UNDO על נייר, ציירתי את זה בוויש אחד בכמה דקות ישר עם העט.

leshemAmit

New member
מסכים עם SCaToPHaG

זה באמת כל היופי שעבודות שלא במחשב. אין undo. היו לי רגעים שציירתי על נייר ורציתי לתקן ומצאתי את עצמי חושב על ללחוץ ctrl z... מיותר לציין שלא עבד... בכל מקרה, לצייר קודם עם עפרון H או H2 ואז לעבור עליו עם עט פותר הרבה טעויות. עצלנות לא מסתדרת עם שום מקצוע בהצלחה גדולה. גם אני הייתי עצלן ידוע לשימצה אבל מתרגלים וזה הופך להרגל לצייר קודם בעפרון ואז לעבור על זה עם עט. בדברים מורכבים במיוחד יש סקיצה קטנה, ואז ציור עם עפרון ואז עט. סביר להניח שאתה יודע שזה מה שאתה צריך לעשות אבל סתם מתעצל. נו מילא...

למעלה