אם למישהו יש בקשה ל- WALLPAPER

הגר לי

New member
אם למישהו יש בקשה ל- WALLPAPER

של קליפ מסויים שעשתה שאניה - ישנים וחדשים יותר, והוא/היא רוצה שאני אעלה אותו אז רק תבקשו יש לי לפחות 25 כאלה שהורדתי.

sharabigfan

New member
את יכולה גם לשים פה את????

you win my love home aint where is hear is any man of mine you lay a whole on my love come on over i am home man i feel like a woman dance with the one that brought you בקשתי יותר מידי נכון?? חחח תעשי מה שאת יכולה:)))))))

m L m

New member
מישהו מוכן להסביר לי?

מה זאת הזקודת חן הנוראית הזאת שיש לה בקליפ הזה????????? אם זו הייתה נקודת חן אמיתית אז - סבבה....אבל זו לא!
הגר- כל הכבוד על הדסקטופים.....אני כבר מכניסה אותם לגלריה.... תמשיכי כך
וחוצמזה- את עוד מעט מתחילה ללמוד באונברסיטה???? עד 9???? אז זה אומר שכמעט ולא יהיה לך זמן לשרוץ פה

הגר לי

New member
מירי!

גם אני לא אהבתי את הנקודת חן בקליפ...ממש מיותר.... אני שמחה שאהבת את הדסקטופים, וכיף לראות אותם בגלריה - עשית עבודה ממש יפה..וכן יש לי מערכת די דחוסה שנה הבאה
אבל אני עדיין פה
כשאני אגיע הביתה אני ישים לכם עוד כמה תמונות חדשות שמצאתי ממש יפות. ב-
הגר.

רק רציתי לוודא שאתם יודעים ש...

זה הסינגל היחיד שמאט כתב לשנאיה לבדו והוא בעצם השיר היחיד שלא נכתב על-ידה אחרי האלבום Shania Twain.

sharabigfan

New member
תודדה רבה התמונות ממש יפות:))

את עורכת את זה או שזה מאתר כלשהו?? יש לך הופעות של שאניהההה???

הגר לי

New member
הורדתי את כולם מזמן והם אצלי במחשב

אם יש לכם עוד בקשות, אין לי בעיה לשים עוד.

הגר לי

New member
יש לי הרבה הופעות שמורות על המחשב

אבל כמובן שהן כבדות מאוד - יש הופעות ממש טובות כמו ההופעה בסופר-בול וב- JUNO AWARDS וההופעה שלה עם הבקסטריט בוייז וההופעה שלה ב- DIVAS LIVE כשהיא שרה עם אלטון ג'ון, יש הרבה וכל מיני הופעות קטנות שלה בכל מיני אירועים אני כבר לא זוכרת מה יש לי...

למעלה