אם לילד בן 7...

רונתי

New member
אם לילד בן 7...

שלום לכם, תומר שלי בן 7 והוא מאובחן כהיפראקטיבי. בזמן האחרון אני שוקלת לרשום אותו לחוג אשר ישלב פעילות גופנית כדי שיוכל לתעל את כל האנרגיות שלו לכיוון חיובי, וכן ישלב הקניית משמעת עצמית כדי שילמד לשלוט על עצמו טוב יותר. מכיוון שאני לא מבינה דבר וחצי דבר באומניות לחימה אני אשמח אם תוכלו להביעה דעה בנוגע להרשמתו לחוג קאפוארה. כמו כן הייתי שמחה לשמוע מה דעתכם על קאפוארה מול סגנונות לחימה מהמזרח הרחוק. תודה מראש.

Ze Colmeia

New member
יכול להיות לו מעולה....

כמובן שהכל תלוי במדריך - בתלמיד - ובכמיה שבינהם. לדעתי תקחי אותו לכמה מדריכים תיהיה איתו בזמן האימון ותראי איך הוא משתלב, כמובן שהוא לא יצליח כלום, כשאני אומר משתלב אני מתכוון להתנהגות, האם זה בכלל מושך אותו, האם תרגילים שהמורה מעביר גורמים לו להתרכז בנעשה בשיעור. כעיקרון אני מכיר ילד בן 4-5 היפראקטיבי בטרוף, ילד משוגע לגמרי, כשמכניסים אותו לאימון לא שומעים ממנו ציוץ, הוא מנסה לעשות הכל ולגילו הוא ממש ממש מעולה. פה תוכלי למצוא מקום ושעות לאימונים בשביל הילד, לפי הכרטיס שלך את גרה בחיפה אם זה לא נכון אז עדכני אותי כדי שנוכל להכווין אותך למאמן באיזורך.

jennie 00

New member
באיזה אזור...../images/Emo35.gif

אני מכירה המון ילדים היפר-אקטיבים בגיל הזה שנמצאים בקפוארה... ולפי דעתי לרובם הולך מעולה ועוד פעם זה תלוי בכימיה בן המדריך לתלמיד יש ילד בקבוצה של המדריה שלי שהוא ממש היפר אקטיבי אבל באימונים הוא מלך אז זה מאוד תלוי... לפי דעתתי תנסי לכו על זה זה לא יכול להזיק

למעלה