אם להתחתן שוב...

rrredshay

New member
את רואה.. כשאת רוצה את יכולה...

עכשיו יש לי יותר חשק להתחתן שוב רק בשביל הסט הזה...

אז תתחתן עם מייקי...

וכשתתגרשו הגרוש שלה יהיה אח שלי ואז הילדים של גרושתי והילדים של אחי הגרוש יהיו חברים עם הילדים של מייקי מהגרוש שלה וכולנו נעשה חג ביחד...
לה לה לה לה לה....

rrredshay

New member
חחחחח

תשמע, אם עוגת החתונה תהיה באונטי.... יכול להיות מה זה כיף......
חח אבל יש בעייה אחת... מייקי גם אחותי...חחחחח

Rtitan

New member
גרושתי הגרושה מגירושי השלישיים...

מתחתנת עם גרושה הגרוש וגרושי הגרושה מגירושי השניים...

מייקי73

New member
אייייייה.. בלב

שאני אבין, אתה יורד עלי כי נסעתי עם גרושתי ואחות של הבת שלי לניו יורק??????

באסה ../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif

ראיתי עד הסוף כי קיוויתי שהיא תחליק
אולי אפילו תפיל איתה איזה עלם חמד מנענע אחד או שניים
ככה לרוב נגמרים קליפי חתונה שמעלים לביו-טיוב לא? עושה חשק לאללה במיוחד השמלה שלה
אמא שלי אומנם הייתה מתפחלצת אבל לדעתי היא כבר מזמן הפנימה ש"את הפוטנציאל שלי אני לא אממש"
אבל אני הייתי הולכת על השיר הזה

מייקי73

New member
העפת אותי עם השיר הזה

אחד הדיסקים שלא נמאסו עלי אף פעם. אחרי מה שהיא עשתה לו, מחלתי לה על השימלה . ואם את מחפשת החלקה, תסתכלי טוב מה קורה לחברה שלה כשחבורת הצ'יפנדלס מעיפה אותה למעלה

kleo patra

New member
מפגרת נחנקתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מהקולה בגללך

יש לי הצעה בואו נשים קישור בסרטון שלהם ב- YOUTUBE לפורום זה.
אנחנו נקרים כמו הגרושים הנואשים והמיואשים אכולי קנאה

יערית

New member
אתם צוחקים?

אותי זה מאד מאד ריגש! גם אשתו של אחי אירגנה לו בשנה שעברה הפתעה קטנה לאחר החופה, זה לא באנלי, זה משוגע, בדיוק כפי שהשיר אומר... "לא חשוב לאן נלך ולא חשוב מה נעשה, העיקר שנעשה זאת יחד זו עם זה". אני בעד
בוקר טוב.

האמת?

ממש לא. שיר מעולה שאני מאוד אוהבת אבל... רק אני חשבתי לעצמי כל הסרטון וראיתי הבדלים מטורפים באישיות שלהם? כדי לעשות מה שהיא עשתה בקליפ (ואני מאמינה שזה היה עוד לפני שהשתכרה
) צריך להיות עם אופי מוחצן והמון המון בטחון עצמי. הוא לעומת זאת - קפוא ולחוץ, נראה שכל המעמד גדול עליו - לא החתונה אלא הקליפ בקיצור - לא נותנת להם סיכוי יחד, הלוואי שאתבדה ובכל מקרה מאחלת להם חיים מאושרים ומספקים יחד.

ye44

New member
לי נראה שזאת שמעלייך

באמת אכלה כאפות בחיים שלה "עלק"ראתה הבדלים באישיות שלהם
גם את שמת
להבדלים באישיות של זאת שמעלייך

לי נראה...

שאת הכאפות בחיים אתה זה שחטפת וכנראה שגם בצדק. שמת לב לריטואל קבוע אצלך? מהשבועיים האחרונים בפורום יכולה לומר בפה מלא שאתה איש מתוסכל, ציני מדי ובעיקר בודד. אתה מטיף לכולם על הפחד מהלבד ועל כמה צריך להזדרז - מי שמפחד זה אתה. כשמצהירים באופן גלוי על אגואיזם ומוכנים לוותר על הילדים כדי שלא יעשו עליך פלאברות, אומר רק דברים רעים על האופי שלך. בקיצור - מרחמת עליך, על ילדיך ועל זוגתך. אין לי ספק שתמות בודד וערירי. אני לעומת זאת אמות מוקפת במשפחה שלי ובחברים שלי וגם אם אמות ללא בן זוג - אשריני שזכיתי לאהוב ושאהבו אותי בחיים האלו. ומאמי - רק שיהיה ברור, אתה בעיקר מצחיק אותי עם השטויות שאתה כותב, לא נעלבת ולא לוקחת שום דבר באופן אישי. (ולמי שלא היה ברור עד עתה - מיועד ל YE המתוסכל) שיהיה המשך יום מעולה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך פספסתי את זה??? גדול!... רק בשביל זה היה שווה לראות את זה שוב
(וגם כדי להפנים סופית שיש בי צד פרחי שלא ניתן להתעללם ממנו כי השמלה מהממת בעיני
)

למעלה