אם להתחתן שוב...

rrredshay

New member
זה עדיף מלהיות...

מאותגר שרשירית....

menny1970

New member
תקראו לי ציניקן.....

תקראו לי רגשן....... או אל תקראו לי בכלל...................... מצביע ברגללים בהחלט כן.................. לא מכיר או יודע מי אלו אבל ברור שהיא מבינה שזה היום שלה ונתנה לו את כל הכבוד. נגע לי הבנקודה מאוד "כואבת" אבל לא כאן המקום לפתוח את זה........ שאפו כל הכבוד יש לי דמעה קטנה בקצה העיין.......

יערית

New member
נקודת ה-G?

מותר לבכות להתבכיין ולהיות רגשני... אבל באיזו נקודה פור גוד סייק נגעו ל?

נו שויין

לא 'תרגשתי מזה בכלל, בעיקר כי נראה על פניו שיהיה כאן פרוד בקרוב- אין סיכוי הם נראים כל כך לא מתאימים. חתן חנוט עם הורים קפואים וכלה מאגניבה, מלאת שמחת חיים. שאתה רגשן יקירי.

ye44

New member
למה 10 שנים ? את לא חיה בשנות ה 80

לפי הסטטיסטיקה עוד שנה וחצי

שרשירית

New member
../images/Emo62.gif אז כדאי מראש להגיע לפורום שלנו

ככה חוסכים את כל המינגלינג בפורום 'נשואים מאושרים בהכחשה' ו- 'זוגיות שוב במשבר'. מסתבר שאין סוף לטלנובלה שאפשר לדחוס בשנה וחצי

יערית

New member
הציניות על גרושים

תוביל גם את אלו שמתכננים על נישואים בפרק ב', או על כל סוג קשר אחר להיות בנתיב הזה של חצי שנה גג כמה שנים ספורות. אין לכם VISION? אין לכם מעוף? אין לכם ...נו טוב גרושים צעירים

לא. האמת שזה ממש לא מה שעושה חשק לעוד סיבוב

יש דברים אחרים שכן עושים חשק : להכנס למיטה כשמישהו בה מחכה לך לעשות אהבה בלילה להתעורר עם חיוך בבוקר (או בסדר הפוך) להכין שתי כוסות קפה למיטה לאפות עוגה ולגלות שהיא "חוסלה" כעבור יומיים לקבל SMS אוהב פעם ביום ועוד שיחת טלפון מתגעגעת אחת לפחות למהר לחזור הביתה אחרי העבודה זהו פחות או יותר :)

למעלה