אם לדעתכם היה סרט 7....

computer wizard

New member
אם לדעתכם היה סרט 7....

אם היה פרק 7 למלחמת הכוכבים שממשיך את הפרק ה 6, לפי דעתכם מה הי קורה בו.... מה הייתה העלילה והסיפור מי היו הגיבורים וכו´. אשמח ואודה למי שיתחיל לכתוב, אולי כל אחד יכתוב חלק קטן ואחרים גם יכתבו נוכל ליצור שרשור - תסריט!

odiman11

New member
הרשתה לעצמך מה?

זה ברור שלא כתבת את זה וזה בטח איזה קובץ שישב במחשב שלך

bakara15

New member
באמת חשוד...

4 עמודים ככה סתם ועוד באנגלית? לא נראה לי משהו...

Sith Master

New member
ברור..../images/Emo19.gif

שלא אני כתבתי- יש לי חיים. אבל הרשתי לעצמי לתת את המסמך- סתם שתראו אומרים שלוקאס כתב את זה

Master Zizo

New member
אני לא מאמין

שמישהו באמת כתב את זה. אבל סחתיין על המקוריות. הסוף נראה מעניין אבל השאר די גרם לי לפהק. הקונפליקט יפה- בסרט אחרי (8) לוק בטח יצטרך להתמודד עם עצמו, במקרה שהיה מסכים לפנות לצד האפל. מין סגירת מעגל מעניינת כזו. וחשבתי על סצינה מעניינת לאפיסוד 3- האן סולו כבר יהיה בן ארבע-חמש (אני חושב, תקנו אותי אם אני טועה) אז יכול להיות יפה אם אחת הדמויות הראשיות תהלך בטנטואין ואז פתאום מישהו יתקל בה- מי שנתקל בה היה ילד קטן. הדמות והילד יחליפו "סורי" ואז אחרי שהילד ילך ישמעו ברקע- "האן סולו, בוא לכאן ברגע זה!". ואולי יראו את צו´בקה ברקע או משהו כזה. חוצמזה- מישהו יודע דברים על העבר של האן סולו? הייתי צריך לשאול את זה לפני שכתבתי את הסצינה הזו אבל לא נורא...

כבר חרשו את טאטוין

למה לדחוף גם את אן לשם? ואם כבר אפשר לדחוף את אן סולו בפרק 3 בתור נער בן 13 שעוזר לאחת הדמויות לברוח מחיילי האויב באיזה שהוא כוכב כמו קורסנט או משהו

Mnementh

New member
אם אני לא טועה...

יש הרבה ספרים שדנים בזה, קראתי איזה שניים...

למעלה