אם, לדוגמא

מיטללל

New member
אם, לדוגמא

מאבדים את תעודת הזהות איך מוציאים תעודה חדשה? איפה? מה צריך להביא?

ChilD SouL

New member
פונים למשרד הפנים.

ממלאים טופס על זה שאיבדת ואת רוצה לחדש, מביאה תמונת פספורט ומשם זה תהליך רגיל של הוצאת תעודת זהות. הם יבקשו ממך גם לגשת למשטרה ולדווח וגם להחזיר להם את התעודת זהות הישנה במידה ותמצאי אותה. הוצאת תעודת זהות כרוכה בתשלום, לא זוכרת כמה [אבל לא יותר מ100 שקלים חדשים].

הממ....

אם אני לא טועה צריך להגיע למשרד הפנים לחכות הרבה שעות, לשלם 50 שקל ועדיף שתביאי תעודה מזהה אחרת, סתם ליתר בטחון ,אבל בסה"כ את צריכה לתת את המספר ויש להם את התמונה במחשב, אני מקווה שאני לא מבלבל אותך, עדיף שתגיעי לשם מוקדם כי יש שם תורות ארוכים

מיטללל

New member
ואם איבדתי את כל התעודות המזהות?

|כן כן. אני טיפשה מאוד. הן היו ביחד
) חייבים ללכת למשטרה?

לא נראה לי....

פשוט תגיעי למשרד הפנים, וזהו. די בטוח שיש להם תמונה במחשב.

אולי אולי

יש לאחד ההורים שלך ספח שמצהיר על קיומך ואיתו תוכלי ללכת למשרד הפנים. בכל מקרה, אני די בטוח שחובה ללכת למשטרה.

משרד הפנים

http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/services.nsf/All/4398D1980F673313422569D6003A99E4?OpenDocument&Highlight=2,אבוד* כנסי ללינק הזה והכל מוסבר שם!

y e t i

New member
צריך להודיע למשטרה ..

על כל אובדן או גניבה של תעודות שניתנות לזיוף , רשיון נהיגה , ת"ז . בנוגע לתעודה חדשה , לא ממש הבנתי למה לנחש אם כל מה שאת צריכה לדעת מופיע באתר הרשמי של משרד הפנים : על מבקש השירות להגיע באופן אישי ללשכת מינהל האוכלוסין בצירוף: דרכון ישראלי, חובה. במידה ואין, מסמך מזהה אחר ובו תמונה ברורה (כגון תעודת חוגר, תעודת נישואין וכיוב'). שתי תמונות עדכניות, צבעוניות, חזותיות, חדשות וזהות על רקע בהיר וחלק, בגודל 3.5 * 4.5 ס"מ. טופס בקשה לקבלת תעודת זהות. טופס הצהרה על אובדן/גניבה של תעודת הזהות. תנאים לקבלת השירות: נוכחות אישית חובה 100 ש"ח עלות השירות במקרה שלמבקש אין דרכון ישראלי או שלא זוהה באופן ודאי ע"ס הדרכון, השירות לא יינתן במקום אלא לאחר בדיקת זהות המבקש מול התיק האישי ומשלוח התעודה בדואר הביתה. אם מגיש הבקשה קטין/נה, על אחד מהוריו להגיע עימו ללשכה ולחתום על הצהרת אובדן תעודת זהות. |http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/PageByItem.nsf/PrintTopicPage?OpenAgent&topic=6C3HA30_2_6C3HAD0

exterior

New member
קרה לי.

הלכתי למשרד הפנים, לא הודעתי למשטרה as far as I remmber ד"א, 5 שנים לאחר שהוצאתי ת"ז חדשה, מצאו לי את זו שאבדה

exterior

New member
* remember

|אוף, נמאס לי לקום מוקדם. שיגיע כבר סוף אוגוסט. בלעעעע|

y e t i

New member
המשטרה כאן נוהגת כעדת חכמי חלם .

מצד אחד ישנו אחוז גבוה מאוד של זיופי ת"ז ורשיון נהיגה, ומצד שני היא לא מעגנת חוקית ומחייבת אזרחים להגיע ולדווח להם על אובדן כזה .

exterior

New member
גנבו לי את הארנק בטיפול נמרץ בבלינסון.

אחרי 5 שנים התקשרו ממוקד הבטחון של בית החולים והודיעו כי נמצאה האבדה

b l a c k eyes

New member
קרה לי לפני שבועיים...

הייתי צריכה להצהיר במשטרה ואז להוציא ת.ז חדשה, רישיון חדש, תעודת סטודנט נחדשה וכו'.. הרבה כסף.

יאו בדיוק מצאתי חוגר של מישהי

עם רשיון וכרטיס אשראי... וחשבתי לעצמי שהיא לא כ"כ חכמה שהיא שמה את הכל ביחד
איזה באסה לה!! (זה היה באוטובוס אז הבאתי לנהג, למרות שבדיעבד נראה לי שהיה עדיף להביא את זה למשטרה...)

למעלה