אם לא תדעי לך..

אם לא תדעי לך..

זה אותה גברת בשינוי ההדרת , הממוחזרת . זה אותה הפגישה , עם אותה גישה . זה שוב אותה הבנאליות ששוקקת מוות , בכל הצעה , יהיה אשר תיהיה ... זה אותם הגרביונים .. כמו אותם השקפות מיימי הביינים . כמוך אבל בדיוק כמוך , נפגשתי לא פעם ולא פעמיים . כאלו צילמו את הראשונה לעשרות... כאלו ערכו שיבוט מושלם גם באנוש ... כמו דחלילים חלולים . כמו רובטים מתורבתים . יצרתם אנוש בדמות גולם יבש . את נערת שידוכים עטויה בלבוש חגיגי שמרני . אני הבחור שיושב למולך - מביט בך בענייך הכחולות רטובות כמו הים . מלאות בתקוה\תפלה\ דמעה . שתמצאי את אותו בחור הסידרתי , השיגרתי , שישלים את המעגל הממוחזר . את הפאזל שהורכב כבר פעמים רבות באותה הצורה . חינכו אותך להסתכל מכחול ענייך על ים האנשים סביבך כטועים . ולא כשונים . כשוגים . ולא אחרים . חינכו אותך שאמת יש אחת - והיא שמורה רק אצלך , אמת שתושלם רק עם אחד כמוך , בדיוקן אביך , אחיך , גיסך , דודך . ועכשיו את מחכה לעוד אחד שישלים סרייה - את בעלך ... אם תדעי לך היפה שבנערות שעולמך הפנימי זקוק למרחבים - לפרוץ גבולות . אם לא תדעי לך הנערה שבבית יעקב , שהעולם גדול יותר ממאה שערים , בני ברק . אם לא תדעי שיש יותר מצורה אחת לצורת האדם . אם לא תדעי שמגיע לך גבר יחודי . אם לא תדעי לך אם לא אז מה את כן תדעי ..

סורי

אני יודע שהרבה מרימים גבה בהקשר לכתיבת ההודעה דווקא בפורום הזה , אבל מתוך ידיעה מטיילות בפורום הזה רבות בנות העושות חיל (חרדיות) אם הכנסתי את ההודעה כאן , מתנצל מאותם אלו שזה מפריע להם .

לכל

אלו שכותבים ששולחים לי מסרים בדבר השירשורים שלי , מדוע אינכם יודעים לענות גם בפורום

נולה24

New member
אתה יושב לך באוהל ומעשן נרגילה

חבל על הזמן , אל תחכה לגילה.. גילה לא תבוא.. היא בבית עם יוסף.. הוא בדיוק עליה מבין החור של הסדינים, עליה מתופף.. והיא אכן יודעת שהעולם גדול.. יותר מחור של סדין.. והשכן שגר בעיר אחרת.. יכול לתקוע בה את הפין.. אבל בכל זאת .. ולמרות הכל.. בכל בוקר הוא אוספת את שערה מתחת לפאה.. ומתבוננת בגופה שמשתקף במראה.. היא רואה שם גוף.. נשמה ... את עצמה ערומה.. שעושה מה שכולם רוצים.. עוד ועוד ילדים.. החיוך מתפשט.. מהפנים אל הבהונות.. היא מיד.. מתלבשת ו אומרת לעצמה.. אני אדם של עקרונות.. לא מפנטזת על השכן.. ועל ההוא מבית הכנסת.. מוחה דימעה... ובתוך עצמה מתכנסת.. כי בעולם.. האחר..שמעבר לשער.. שם גברים מעלים על פניהם תער.. הם מגלחים ומורטים שיער ערוותם... הכל בשביל הכוס היקר.. הכוס הפך למושא אהבה.. שני פלחים של משהו.. מצפוים בשיער ראווה, שיער מבריק ושחור.. מתולתל.. ומתריע שכאן נמצא החור.. החור הקדוש.. שבו במאה שערים רק אחד אמור לגעת.. המחשבה הזאת מטישה.. ומתריפה את הדעת... כי הכוס הוא נחשק.. כוס צפוף עם שיער דק.. נשיקות ליטופים.. בריחות ובגידות בחדרי מדרגות חשוכים.. ושוב גילה במראה.. בוחנת את שיערה רגע לפני חבישת הפיאה.. ואומרת לעצמה.. אולי מחר..

נולהההה...מדהים!!!!!

אהבתי ביותר

למעלה