אם לא מתעוררים פה, אני מתלונן במשטר

ariegur

New member
אם לא מתעוררים פה, אני מתלונן במשטר

ה. ארשוטר

שרון-ב-

New member
אדוני השוטר.

רק עכשיו הגעתי..... מצטערת, אבל שכחת להסיר את האזיקים ולקח לי קצת זמן לשחד מישהו שישחרר אותי, פשוט לא האמינו לי שרק השתעשענו, חשבו אני עצורה על אמת.... שרון מפרקים כואבים

ariegur

New member
איך היה עם אזיקים ?

היו אזיקים גם ברגליים ? ארזיק

שרון-ב-

New member
כבר שכחת ??

עד כדי כך הוצאתי אותך מריכוז ??? רק בידיים וזה מספיק שרון בשליטה

ariegur

New member
בכלל לא שכחתי,

רק רציתי לדעת איך את הרגשת. אריה (סנילי)

שרון-ב-

New member
תשמע בחור....

גבר יודע איך האשה מרגישה (לא לא לא רגשות רגשניים מרגשים ומלאי רגש) הוא יודע איך היא מרגישה מתחתיו, לפניו, אחריו ומאחוריו... שרון תשמח להזכיר לך (יתרונותיה של הסניליות...)

ariegur

New member
מתאמץ להזכר מתי בפעם האחרונה קראו

לי בחור ???? טוב אני סנילי . אריה

ariegur

New member
למה הכוונה ``כיוונים חיוביים``

יש פה איזו כוונה טובה, זה קשור ביחסים בין גבר לאישה ? מה עושים גבר ואישה ? אוף הראש כואב לי. אריה

שרון-ב-

New member
אין ספק שאת זה למדת....

מכל הנשים שהיית איתן...כאבי ראש זה דבר נלמד.... ובעניין המאמץ לזכור.... אל תתאמץ יקירי לזכור מה עשית תתאמץ לעשות - בכדי שיהיה לך מה לזכור (או לשכוח) יש מבין ???? שרון, נותנת שיעורים פרטיים תמורת סכום סמלי

ariegur

New member
אבחל נידמה לי שלאישה כאב הראש ???

אבל מכיר זאת רק מסיפורים, לי זה אף פעם לא קרה, (אולי כי לי כאב הראש ?) בכל אופן , הפנמתי את דברייך ... ארפנמתי

שרון-ב-

New member
:) גם לי אף פעם לא כאב הראש

לא על אמת בכל אופן וגם לא עם המאהב שרון ``מכאיבה ראשים``

ariegur

New member
אפרופו מאהב, תשמעי בדיחה

אחד נשוי, שלא עמד לו, מבקש עצה מהרופא. הרופא אומר לו, כשאתה יודע שאישתך יוצאת לחצי שעה, קח ויאגרה רבע שעה לפני שהיא חוזרת. אבל תדע - חובה רבע שעה לפני שהיא חוזרת, אחרת הויאגרה לא עוזרת. טוב, יום אחד אשתו של ידידנו מודיעה לו שהיא יוצאת לספר לחצי שעה. אחרי רבע שעה הוא לוקח ויאגרה. אחרי עוד רבע שעה, כשעומד לו כמו עמוד, אשתו מצלצלת ומודיעה שהיא תתעכב לשעתיים נוספות. ידידנו לחוץ מתקשר לרופא ושואל אותו - מה לעשות, והרופא עונה לו, אין לך שכנה ? לך לשכנה. בשביל השכנה, עונה לרופא ידידנו, אני לא צריך את התרופות שלך ! אריה

למעלה