אם לא מפגש,

בלבלונת

New member
טוב... בכל מקרה הפורום הזה

קטן על שתינו... חבל שהגעת. היה לי נחמד פה. אבל את רק מורידה את הרמה. את ממש מתאימה לאורט מינקוף סלמאת, הייתי פה

A N I g M A

New member
אוקיי אני ממנה את עצמי לגננת הפורום

!!! מורי שמעת? אז אני אומרת לכן להפסיק. נו באמת איזה ויכוחים. שתיכן כבר בוגרות. פשוט... תנו לזה ליפול כמו שחבר טוב שלי (הייתי רוצה) אומר.

היי-

היא באה בירידות עליי.. ומי שמדברת- היא בעצמה מאורט מינקוף. חתיכת "חכמה". באמת הפורום הזה קטן לשתינו. אני מעדיפה כבר להישאר בפורום הבודד שאני נמצאת בו תמידדדדדדדדדדד.. היה כיף להכיר את כולם
..

בלבלונת

New member
את כל כך טיפשה

שאם על כל יציאה מפגרת שלך היית מקבלת שקל היית היום מליארדרית... מעירים לך ואת מתחילה לתקוף, יא חסרת ביטחון. לא יכולה לקבל ביקורת אל תהיי פה בכלל... חומזה שאני עפה מפה, את יכולה להישאר פה מחוץ לפורום ה"בודד" שלך

לא רציתי להגיב

אבל אין ברירה.. ובכן, אני נמצאת בפורום שהוא תרבותי.."ישראל ברוסית". הייתי מזמינה אותך להעיף מבט שם, אבל קצת בעיה כי את- לא תרבותית. ועכשיו סלחו לי ולהתראות- לי יש חיים מחוץ למחשב.

בנות בנות בנתו !!!

די !! אני לא רוצה לראות אפחת מכן מחוץ לפורום !! בלבל - את הערת לה והיא בחרה לא להגיב , אני מבינה את העצבים שלך אבל מכאן ועד לעזוב את הפורום הדרך ארוכה היא ורבה ... אני לא רואה שום סיבה שתעזבי אותנו
ממש ממש ממש ממש לא !! וקרן- חלאס די להמשיך מריבות טחונות שלא מענינות אפחד !! אני בעד דף חדש וחלק !! ושיהיה לכולם סופ"ש מקסים

הייתי חייבת להגיב

אני לא רוצה להתנהג כמו תינוקת אבל קבלו משו שהיא כתבה לי במסר אישי: "אז אולי תחזרי לרוסיה?!". לידיעתכם- אני רוסייה. אני לא הגבתי לה על זה, אבל זה מעיד על התנהגות תינוקית, לא? ועוד משהו- שימו לב שכשסיוון רשמה ביץ', מה שמה לא הגיבה- אבל לי היא כן העירה. סיווני- שום דבר נגדך
ועכשיו, אני באמת עוזבת.לא רוצה זכר למה שמה.

מקובל עלי ../images/Emo45.gif

בננות חביביות עלי למה לריב? למה לרדת למקומות שאתן לא במת רוצות להיות בהן???????? חלאס טוב !! הדיון על מורי מינקוף לדורותהים מפסיק כאן ועכשיו !!!!!!!!

A N I g M A

New member
מורי הדיון על המורים הפסיק זה נהיה

אישי... ושאף אחת מכן לא תעזוב שמעתן? (מאיפה העברית הזו..)

jenngirl

New member
איזה בובית! [:../images/Emo82.gif

ואת דומה קצת לענט מנהלת פורום רובי וויליאמס. [בהחלט מחמאה]

jenngirl

New member
נו ההוא שבתמונה שם../images/Emo82.gif

דומה לך. יש לך תאום ולא אמרת לי?!

למעלה