היא באה בירידות עליי.. ומי שמדברת- היא בעצמה מאורט מינקוף. חתיכת "חכמה". באמת הפורום הזה קטן לשתינו. אני מעדיפה כבר להישאר בפורום הבודד שאני נמצאת בו תמידדדדדדדדדדד.. היה כיף להכיר את כולם
שאם על כל יציאה מפגרת שלך היית מקבלת שקל היית היום מליארדרית... מעירים לך ואת מתחילה לתקוף, יא חסרת ביטחון. לא יכולה לקבל ביקורת אל תהיי פה בכלל... חומזה שאני עפה מפה, את יכולה להישאר פה מחוץ לפורום ה"בודד" שלך
אבל אין ברירה.. ובכן, אני נמצאת בפורום שהוא תרבותי.."ישראל ברוסית". הייתי מזמינה אותך להעיף מבט שם, אבל קצת בעיה כי את- לא תרבותית. ועכשיו סלחו לי ולהתראות- לי יש חיים מחוץ למחשב.
די !! אני לא רוצה לראות אפחת מכן מחוץ לפורום !! בלבל - את הערת לה והיא בחרה לא להגיב , אני מבינה את העצבים שלך אבל מכאן ועד לעזוב את הפורום הדרך ארוכה היא ורבה ... אני לא רואה שום סיבה שתעזבי אותנו
ממש ממש ממש ממש לא !! וקרן- חלאס די להמשיך מריבות טחונות שלא מענינות אפחד !! אני בעד דף חדש וחלק !! ושיהיה לכולם סופ"ש מקסים
אני לא רוצה להתנהג כמו תינוקת אבל קבלו משו שהיא כתבה לי במסר אישי: "אז אולי תחזרי לרוסיה?!". לידיעתכם- אני רוסייה. אני לא הגבתי לה על זה, אבל זה מעיד על התנהגות תינוקית, לא? ועוד משהו- שימו לב שכשסיוון רשמה ביץ', מה שמה לא הגיבה- אבל לי היא כן העירה. סיווני- שום דבר נגדך